Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to znaczy, ze facet traktuje mnie jako kogos wiecej niz do seksu?

Polecane posty

Gość gość

Jeśli powiedział cos takiego "No, no jesteś pierwszą pielęgniarką, z którą się kochałem, mam nadzieje, że ostatnią i ty też nie bedziesz przekazywała tych umiejetnosci dalej" . Nie kochalismy sie pierwszy raz, ale ostatnio dostalam praca pielegniarki i stad tak powiedzial

Gość gość
Skoro z toba jest to tak.

Gość gość
No właśnie to skomplikowane czy ze mną jest, niby nazwał mnie "swoją dziewczyną", ale poważniejszych deklaracji jeszcze nie było, więc nie wiem w tym momencie jak to między nami wyglada. Tak, wiem, powinnam z nim porozmawiać, ale to jest dosc trudne, choc moze z nim w koncu odwaze sie pogadac...

Gość gość
Nie bardzo wiem czym sa "powazne deklaracje" , ale ludzie zwykle lacza sie w pary bez zadnych deklaracji , a po jakims czasie wspolnie ustalaja jak bedzie wygladal ich zwiazek. Chyba ze sie myle...

Gość gość
Wygląda na to, że to jednak deklaracja.

Gość gość
Tak, wiem, powinnam z nim porozmawiać, ale to jest dosc trudne, choc moze z nim w koncu odwaze sie pogadac... x Nie no, absolutnie z nim nie rozmawiaj! Bądź naiwna, słuchaj słodkich dwuznacznych słówek, a jak on sobie znajdzie inną, w której się zakocha i Cię kopnie w d**e, i powie, że przecież nic Ci nie obiecywał :) Brawo. Tylko potem nie płacz i nie miej pretensji do nikogo poza sobą samą.

Gość gość
Dziwi mnie to, że boisz się z nim porozmawiać a nie boisz się uprawiać z nim seksu. Myślę, że rozmowa pomoże rozwiać Twoje wątpliwości.