Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćmnbvcxz

Wózek dla 18 miesięcznego dziecka, jaki? L

Polecane posty

Gość PosiadaczkaJoie
Apropo Twojego pytania i spacerów.. my chodzimy codziennie, dwa razy po dwie godziny - sprawdza się świetnie. Często jeździmy do lasów na spacery z dzieckiem i również wózek spisuje się idealnie.

Gość gość
Do pisiadaczki Joie. Serdecznie Ci dziękuję. Nie byłam pewna, bo to moje pierwsze dziecko:) Przekonałaś mnie i w weekend go kupię. Jeszcze raz wszystkim dziękuję za rady i sugestie i mam nadzieję, że pomimo krytykantów, udało się cokolwiek dowiedzieć. Pozdrawiam serdecznie :) Stokrotne dzięki Posiadaczko Joie (podałabyś mi model, bo w Sklepie są dwa rodzaje : za 179 euro i droższy za ok. 250 e (pomimo tego, że na All/egro i tak są droższe). Autorka

Gość gość
Mam 18miesiecznego synka i śmiać mi się chce z mam negujacych wózek. W imię czego utrudniać sobie życie? Po Co? Wypad na calodniowa wycieczkę, zwiedzanie miasta, wycieczka latem na basen, duże zakupy w piękny słoneczny dzień- bez wózka jest Lepiej? Mój syn potrafi podczas takiej wyprawy spać w nim smacznie ponad 2h. Wychodzi ze mną za rączkę na pobliski plac ale ile można chodzić tiptopkami wkoło komina??? My wyjazdowo, aktywnie spędzamy czas i wózek jest niezastąpiony. Teraz lubi jeszcze 3kolowy rowerek. A co do wózka ja też posiadam x- cite. Idealny jak dla mnie

Gość gość
Drogie Mamy, Wasze rady są bezcenne, co kilka głów to nie jedna... bardzo dziękuję... Zapraszam, jeżeli macie w swoich szafach i szafkach wspaniałe rzeczy które świetnie sprawdziły się Waszym przypadku lub w przypadku waszych dzieci , a są w doskonałym stanie (jak to przy maluchach zwykle bywa - moc ciuszków z których dzieci wyrastają zanim zdąży wyschnąć pranie usmiech.gif lub przetestowane akcesoria) oddajcie lub odsprzedajcie innym mamom... polecam portal www.mofree.pl darmowe ogłoszenia - mają doskonałej jakości zdjęcia, od razu widać czy wystawiona rzecz jest w dobrym stanie czy ktoś oferuje nam zamiast "paczki ciuszków," paczkę - ścierek do podłogi bo ubranka są tak zniszczone i poplamione, że raczej do niczego innego się nie nadają... portal jest nowy więc ogłoszenie nie ląduje na 124 stronie gdzie już nikt nie zagląda, tylko jest widoczne... ja pozbyłam się w ten sposób zbędnych już rzeczy i mam pieniążki na to co aktualnie jest mi potrzebne... mała rośnie, a ja na szczęście zaczynam chudnąć :-) naprawdę polecam

Gość gość
My mamy joie litetrax 4 z tego co pamiętam, wersja z pompowanymi kołami. Ogólnie jesteśmy zadowoleni, lekki, ładny, wygodnie się składa, łatwo jeździ, pojemny kosz (jak na spacerowke), fajna folia przeciwdeszczowa, uchwyt na kawę/butelke. Ale są i wady. Na początku przednie koła strasznie boksowaly, powycieralam trochę smar, "rozjezdzilam" je i teraz jest ok. Mocowania budy znajdują się na wysokości główki i córce zdarza się w nie uderzyć (nie wiem czy problem jest w innych spacerówkach). Pękła też pianka na rączce, zdjelam całość i owinelam rurę owijką do kierownicy rowerowej - wózek trochę stracił na estetyce, ale nie chciało mi się bawić w reklamacje. No i nie polecam spiworka dedykowanego do tego modelu (kupiony oddzielnie), zjeżdża to to i nic nie grzeje.