Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gojshsseść

ogromny bol po pieszczotach!!

Polecane posty

Gość gojshsseść

Witam! Bardzo prosze o pomoc,nie wiem nawet od czego zaczac.5 dni temu podczas pieszczot moj partner powaznie poranil moje miejsca intymne.Jako, ze pilam wtedy alkohol pewnie dlatego nie czulam tego .Na drugi dzien byl koszmar,nie moglam chodzic,zalatwiac sie,bo byl nawet gdy sie nie ruszalam.Probowalam Tantum rosa,Krem Canesten,podmwam sie zelami do higieny intymnej,bol jest mniejszy bo moge juz chodzic ale podczas oddawania moczu jest katastrofa,zalatwiam sie i placze.Dzis po 5 dniach dopiero moglam zajrzec tam jak zeszla troche opuchlizna i przezylam szok.Wszystko jest nadal opuchniete,wargi sromowe z jakimis grudkami (prawdopodobnie od zaciec paznokciem),jest tego sporo wejscie do pochwy piecze,jest tak spuchnete ze mocz wylatuje malutkim strumeniem.Minelo 5 dni,czy powinnam juz teraz is do ginekologa czy troche odczekac? przy takim bolu jestem pewna ze zadne badanie nie bedzie raczej mozliwe.prosze o rady co robic moze sa jakies domowe sposoby ?

Gość gość
OMG co wy robiliście??? :o

Gość gość
Boże dziękuję Ci że nie jestem z żadnym psycholem który by mnie mógł tak urządzić.

Gość gość
Zapewne probobowal ci tam rękę wkladac. Ty w ogole bylas wtedy przytomna? Do lekarza biegusiem. To nie są zarty z tym bolem.

Gość gość
A zmusił cię do tych czynności, czy było to za twoją zgodą? Uprawiałaś seks z 1 czy z wieloma facetami?

Gość gość
Może wkładał ci jakieś przedmioty, w dodatku brudne i wdało się zakażenie...

Gość gość oczywiscie
Jak ja się cieszę że jestem wolna, mam wyrąbane i nie muszę nic robić żeby jakiś pomyleniec się ze mną ożenił.

Gość gość
Ten twój facet to jakiś p***b.. Jeszczesz powiesz że byłaś wtedy nieprzytomna a okaże się że w tym czasie wielu sie tobą zaspokajało..

Gość gość
Masz nauczkę by nie chlać ja patus i uważać z kim się zadajesz

Gość bwjsjgość
masakra pisalam przeciez ze to moj facet,i tak bylo to za moja zgoda.. po prostu jest niedelikatny do tego lubi. a ostro :/ jakies inne pomysly jak to zalagodzic ??

Gość gość
Od tego rak moze sie zrobic gdy notorycznie bedzie cie ranił

Gość bwjjgość
to mialo miejsce tylko raz ,pierwszy i ostatni i juz rozmawialismy na ten temat,co nie zmienia faktu ze dalej boli..