Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kocham moja pacjentke restart

Polecane posty

Gość gość
Dobranoc :D Przyczajony Tygrys Ukryty Smok

Gość gość
Nowy, nie tylko ja jestem romantyczna :). Słodkich snów! Życzę Wam szczęśliwy zakończenie... Ślub, dzieci i miłość- jeśli chcesz oczywiście. Dobranoc dla wszystkich! Safi .

Gość cyferka xxxx
Głodna jestem :(

Gość gość
Cyferko, tez zgłodniałam. Ci jemy? Julia

Gość gość
Ja miałabym ochotę na coś konkretnego. Sama nie wiem na co. Ale z kim to wiem. Szkoda, ze nigdy nie zjem z nim kolacji. Julia

Gość gość
Raczej pozytywne były to czemu Cię zdołowały? Widać, ze facet wpadł po uszy. Julia

Gość gość
Cyferki ja się jakoś nie zdolowalam dzisiaj mimo, ze to co pisał Nowy w wielu szczegółach pasuje do mnie i mojego. Tylu już tu się przewinęło panów, ze podchodzę do tego obojętnie. Liczy się to co w Realu, a nie tu. Głowa do góry. Julia

Gość gość
Tutaj każdy może sobie napisać co chce. Julia

22:47 Julcia, bo zaczyna mnie korcić ... nie mam ochoty tego tak zostawić i nie wiem czy dam radę się powstrzymać ...

Gość gość
Cyferko, a może on powiedział to swojej kobiecie obtoczyć ona Ciebie tu rozpoznała i podpuszcza? Uciekam spać. Kolorowych snow :)

Gość gość
Zrobiłam.ptasie mleczko sama pierwszy raz i co? Udało się. Wstałam do ubikacji i przy okazji sprawdzić czy stężało... . cały miesiąc byłam na diecie i.ostatnio cały czas miałam.ochote na coś słodkiego.Ale porcja która wyszła z podanego przepisu jest dla mnie za dużą i na bank utyje...kto. chętny? Chętnie się podzielę!:) smaczne i.naturalne w 95%:)

Gość cyferka xxxx
03:13 ja uwielbiam słodycze :P

Gość gośćTenNowy
Witam Panie przy porannej kawusi:) wstawać się nie chciało tak pięknie było w krainie snów z moją ukochaną. Niestety obowiązki obowiązki..... Safi rozumiem Cię doskonale. Kiedy ta dziewczyna spojrzała głeboko mi w oczy to miałem wrażenie że czyta z mojej duszy. Zostawiła wtedy jakoś cząstkę siebie we mnie. Od tamtej pory jak bym wyczuwał ją..... Chyba muszę iść do psychiatry hihi zwariowałem z miłości uff hihi :D

Gość cyferka xxxx
I co ja mam Ci napisać? Też idę do pracy i piję kawę, a psychiatry też szukam :P

Gość gośćTenNowy
Cyferko nie potrzebuje pocieszenia i litosci. Chciałem tylko to z siebie wyrzucić bo w realu nie mam z kim o tym porozmawiać. Wiem że to wszystko są tylko moje marzenia które nigdy się nie spełnia. Pozdrawiam

Gość gość
Dobrze doktorze powiedziane Marzena które się nie spełnia. I dlatego warto to sobie powtarzać za każdym razem jak się pomyśli o tej osobie aż do obrzydzenia.

Gość gość
Dzien Dobry ;) A ja przyjechalabym na wizyte, lcz mój lekarz jest tak oblegany, ze nie znalazl juz dla mnie czasu. Pacjenci go kochaja. Moze i niektóre pacjentki tez. Nawet na kawe bym z nim poszla, ale nie moge (kofeina). Myslalam, zeby wyslac mu takiego luznego SMSa, tylko co mam mu napisac, "Sok?". ;D Takie zycie, oni maja swoj swiat i taki doktor na pewno nigdy nie spojrzalby na pacjentke. To pewnie wszystko martketing! Przyczajony Tygrys Ukryty Smok