Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kocham moja pacjentke restart

Polecane posty

Gość gość
13:39 to już jest dobrze :), Mam nadzieję że Ty też mu pociąga. Miłość, kochanie...ummm! Safi.

Gość gość
"a jeśli chcesz lekarza, zbadam ciała Twego każdą część"..

Gość gość
Julio nic konkretnego się nie dowiedziałam muszę wykonać jeszcze jedno badanie i będę wiedzieć co to jest. Alicja

Gość gość
Mam nadzieję, że będzie wszystko dobrze Alu. A lekarz przystojny? ;) Julia

Gość gość88
Nie planowałam tego uczucia :-( Nie lecę na prestiż czy pieniądze. W życiu nigdy mi niczego nie brakowało ani nie brakuje. Dziękuję za wsparcie.

Gość gość
Czy przystojny hmm nie zwróciłam uwagi ;) Wiem że mój jest przystojny :D Alicja

Gość gość
88 Wiem co czujesz. Serca to nie sługa. Módl się do Boga, pokaż mu swój ból. Czasami, nie rozumiemy pewnych rzeczy, wiele innych rzeczy przestaje się dziać dla naszego dobra. Pomyśl o tym. Safi.

Gość gość
gość 88 trzymaj się jakoś, mam nadzieję, że szybko zapomnisz i przestanie boleć. Ja chyba nie mam sił na coś podobnego, co Ty przeżywasz. Chyba wolę te moje złudzenia i marzenia, to takie moje dziwactwo, w moim uporządkowanym życiu, dodające mi odrobinę radości. Wolę nie wiedzieć, że ma mnie gdzieś. Julia

Gość gość
Myślenie o nim jest moim jedynym nałogiem. Julia

Gość gość
Safi ty to jesteś normalnie powiem że Cię lubię Zakręcona i fajna:) Alicja

Gość gość
kilka postów do 100!

Gość gość
O Julio Ciebie i Cyferke też lubię. Alicja

Gość gość
100 str.

Gość gość
właź strono :o

Gość gośćTenNowy
Safi jestem 100% mężczyźno jak ty 100% kobietą. Może i jestem matołem ale wcale tym się nie przejmuje. krytka czasem jest potrzebna żeby uświadomić sobie ze nie jesteśmy idealni bo inni spostrzegaja nas inaczej niż my sami ;)

Gość gość88
Dziękuję. Trzymajcie się cieplutko ja już tu nie szukam bo wiem, że nie znajdę :-(

Gość gość
Gość88 Ja też kilka razy się zegnałam :P I za każdym razem wracałam Tu. Ja też mam swoją odpowiedź mój Pan nie chce mnie znać. I jest mi z tym tak samo ciężko tym bardzej że go już nigdy nie zobaczę :( Ale jest fajnie porozmawiać z dziewczynami :D Alicja

Gość gość
Do lekarza *A kiedy pana pacjentka ma umówioną wizytę?Pana opis pasuje do mnie?

Gość gość88
"Czego wciąż mi brak? Przecież wszystko mam... Obcy ludzie mówią, że tak zazdroszczą mi"

Gość gość
Gość Nowy dla mnie nie jesteś matołem 😘

Gość gość
Dla rozładowania atmosfery zapraszam na to ptasie mleczko wieczorem...sama tego nie zjem. CHyba chciałam bardziej sprawdzić czy mi wyjdzie:D zjadłam kilka kawałków ale Dbam o linię i więcej nie mogę.

Gość gość
Dziewczyny pewien lekarz moj kiedyś znajomy pisał że takie rzeczy się zdarzają, lekarze też mogą zauroczyc się w pacjentkce ,on.też miał taki przypadek i co ciekawe nie jeden.. też go trafiło.. kilkakrotnie ale chyba w końcu nic z tego nie wyszło bo one miały swoje rodziny.on kiedyś też ,jest rozwodnikiem. Nasze drogi się rozeszły i nie wiem jak sytuacja wygląda.teraz mogłabym zapytać ale nie chcę..

Gość gość
Gosc88 - podziwiam Cie za odwage, wiem, ze jest Ci niezmiernie przykro i zle teraz. Az mnie wszystko boli w srodku, jak sobie pomysle jak musisz sie czuc. Ale bol minie, a odzyskalas wlasnie spokoj. Sprobowalas, przynajmniej nie bedziesz sobie nigdy wyrzucac, ze nie dalas szansy. Przyczajony Tygrys Ukryty Smok

Gość gość
Za wszystkie sugestie smsow do mojego upartego lekarza serdecznie Wam wszystkim dziekuje. Niektore taktownie pomine milczeniem. ;) Ciagle nie moge sie zdecydowac, moze jak ten tutaj na przyklad jest katolikiem, o zgrozo wierzacym na dodatek! Na pielgrzymki musialby chodzic sam, ewentualnie z Julia. Ale nie jestem zazdrosna, zrobilabym wam jeszcze kanapki, bylebyscie nie probowali mnie nawrocic! :D Wiem, najbardziej lubie Inke. Przyczajony Tygrys Ukryty Smok

Gość gość
Przyczjony Tygrys i coś tam smok czyżby był więcej niż na inka ;) :D

Gość gość
Ala ja też Ci lubię :). Nowy , nikogo nie krytykowałam. Safi.

Gość gość
Ciekawa jestem co On by zrobił jak bym jednak była na tej wizycie :D. Jechać czy nie jechać to jest pytanie. A może zrobię mu na złość i pojade a co :D :P Alicja

Gość gość
Dobra herbata nie jest zla. Musze trzymac linie, takze deser odpada, moze na rower bym go wyciagnela potem.

Gość gośćTenNowy
Moja Lady ma wizytę na początku roku.Tak dla mnie jest idealną kobietą. Ma oczywiscie wady jaj każdy z nas ale da się przyzwyczaić :D Buziaki dla mojej małej złośnicy :D ;)