Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak to mozliwe zeby nieudacznik mial taki tupet?

Polecane posty

Gość gość

Bo ja nie wierze w to,co widze. :D Dalam szanse w sumie myslalam ze to skromny fajny czlowiek a co widze przyprawia mnie o zawal hahah i mam z nim kontakt tylko po to ,zeby zobaczyc co jeszcze odwali :) Wiec ja jestem mloda z ladna twarza i apetycznym cialkiem klepsydry, niczego mi nie brakuje pod zadnym wzgledem. Charakter tez mam idealny (tak mowi mi sporo chlopakow),mam wlasna firme ,lubie seks. A podrywa mnie facet smieciarz z wygladem 3/10 i ok . Na normalne kobiety mowi ze sa k*****i i ogolnie momentami ma rynsztokowe slownictwo. Jednak zamiast sie starac oczekuje ze to ja bede za nim biegac . W 1 dniu znajomosci wpraszal sie do mieszkania a potem chcial zobaczyc mnie naga , kilka dni pozniej chcial seksu haha Oczywiscie moze pomarzyc ,w zyciu mu nie dam. Kiedy zapytalam dlaczego mi nie odpisal to powiedzial ze nie ma w zwyczaju biegac za innymi :) i niech nie ma ale niech sie nie dziwi,ze nikogo nie ma Tym bardziej ze to po 1 facet ma sie starac na poczatku ,a po 2 gorszy w relacji ma sie starac podwojnie a nie cwaniakowac. Nie ma zainteresowan nie chce gadac to co on mysli..ze bd lezal i pachnial a laska z wyzszej polki bedzie biegala za nim? Hehe niepojete :)

Gość gość
Marne prowo, nawet ani razu się nie uśmiechnąłem. Jak robicie prowokacje to mogą być głupie ale niech będą też choć trochę śmieszne :/

Gość lonelyman
Emocje jak na grzybach.

Gość gość
Autorko na jakich ocenach skończyłaś gimnazjum? Jakie masz zainteresowania w cv? Dokarmiasz koty, lubisz horrory?

Gość gość
Lubisz zd**y do mordy? A kloca na klatę? A może parujacego kloca na plecy że az Cie c****o zaswedzi?

Gość gość
To nie provo tylko debilka sie ocenia na inteligentna a sam wygląd to nic w dzisiejszych czasach

Gość gość
To dzesika z rolnika.

Gość gość
Na pewno z ,,lekką nadwagą" ta klepsydra, bardziej beczka :-)

Gość gość
Nie mam nadwagi. 57/170,brzuch mam płaski,rece szczuple ale mam kraglosci - talie,pupe i biust :) Wyglad swoja droga ale miedzy nami jest przepasc. Jak macie tak komentowac to milczcie lepiej. Szukam osoby w podobnej sytuacji

Gość Wasza Pisdowatość przeraża
"Szukam osoby w podobnej sytuacji". Niestety, nie ma takich ludzi. Jesteś sama, jak łechtaczka na wietrze.