Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co wy tak o tych rozmiarach? Jestem kobietą i nie wiem ile ma

Polecane posty

Gość gość

Nie wyobrażam sobie zapytać ile ma w rozmiarach.. wiem że niemały i tyle.. kobiety pytacie o to?

Gość gość
Ja tez tak mysle robie kobiecie dobrze i tyle nawet nie wiem ile mam

Gość gość
Nie wierze że istnieje facet który sobie nie mierzył, szczególnie na tym forum haha

Gość gość
To jestes w bledzie...ja nigdy nie mierzylem i nie bede bo mnie to bawi... żadna mnie jeszcze nie pytała ile masz w spodniach bo co jej to da? 16,18,22 i co to za informacja? Możesz mieć 25 ale strzelać po 2 minutach i jaka będzie z tego radość?? Albo 18 i byc z***b... kochankiem. To tylko cyferki... trzeba spróbować, żeby się przekonać czy warto. Dla jednej tak a dla drugiej nie... pomijam gości z małymi pyrtkami bo Ci rzeczywiście muszą się mega napracować, żeby Paniom dogodzić... a czasem może to być niemożliwe (kazdy przypadek jest inny).

Gość gość
łoo.. słuchaj, ja z dziewczyną gadam o takich sprawach, mój penis to długość długopisu uniwersalnego (sama przykładała z ciekawości) Ale o innych rzeczach też gadamy,mówi mi na przód kiedy ma okres itd głównie aby unikać basenu czy wyjazdu gdzieś w te dni(wiadomo chodzi o jej komfort) Wiec co z ciebie za baba że nie wiesz z czym żyjesz....

Gość gość
Mierzą sobie dzieci, wzrost ciała, rozmiar siusiaka facet dorosły już tym sie nie trudni :D

Gość gość
łoo.. słuchaj, ja z dziewczyną gadam o takich sprawach, mój penis to długość długopisu uniwersalnego (sama przykładała z ciekawości ale to bardziej humorystycznie bo dla niej penis nie ma znaczenia liczy się móżg) Ale o innych rzeczach też gadamy,mówi mi na przód kiedy ma okres itd głównie aby unikać basenu czy wyjazdu gdzieś w te dni(wiadomo chodzi o jej komfort) Wiec co z ciebie za baba że nie wiesz z czym żyjesz....o okresie chociaż gadasz?