Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewica ok, ale prawiczek już nie?

Polecane posty

Gość gość

Bez sensu, ja z tym czekam do ślubu

Gość gość
Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia. Zdrowia szczęścia i wytrwałości. Niechaj moc durexu będzie z Tobą.

Gość gość
coś w tym jest.

Gość gość
Ja nie uznaję kobiet mających coś do prawiczków. Są takie, co na to nie reagują negatywnie. A na tym forum to jest ostre potępienie jakby byli trędowaci jacyś. Współczuję a jednocześnie się boję kobiet mających dzieci które są samotne. Ja tego dziecka mogę nie pokochać, jakby przyszło co do czego i ono mnie. Nie chcę tez widzieć jego ojca. Ale nie potępiam. Dziewic 35+ też nie potępiam, uważam, że tak wyszło.

Gość gość
Jestem kobietą i nie potępiam "prawiczków", naprawdę nie wiem skąd u was tyle kompleksów i obaw? Jesteście na pewno "porządnymi" facetami i na pewno wyróżniacie się na plus od tych "z dużym przebiegiem", którzy skaczą z kwiatka na kwiatek i złamali niejedno kobiece serce. Może po prostu nie spotkaliście jeszcze swojej drugiej połówki...

Gość gość
Dziękuję, to miłe słowa. Tak, nie spotkałem żadnej dziewczyny z którą ułożyłaby się dłuższa znajomość. Jeśli tak to juz zajęta albo tylko w internecie i to z bardzo daleka. Jestem niewidzialny i zawsze byłem. I chyba uważany za chłopca, za młodo wyglądałem zawsze i byłem za miły i nie zagaduję i za cichy. Nie przeżywam tego już tak, chyba, że ktoś mi zacznie wytykać, że jestem gorszy. Kiedyś się w końcu nudzi to że się chce kogoś poznać.

Gość gość
to poznawajcie kobiety, robcie cos by je poznac, a nie tylko narzekanie i obrazacie kobiety a potem zdziwini ze kobiety was nie chca jak chamami jestescie

Gość gość
"Jesteście na pewno "porządnymi" facetami i na pewno wyróżniacie się na plus od tych "z dużym przebiegiem", którzy skaczą z kwiatka na kwiatek i złamali niejedno kobiece serce." No nie wiem, chyba Tuwim napisał kiedyś, że czasem cnota to jedynie brak okazji.

Gość gość
To prawda. Ja jestem prawiczkiem przez nieśmiałość i przez to, że nie chodzę na imprezy, bo unikam alkoholu. Jakby była okazja to bym z*****ał, a ja nie miałem kiedy po prostu

Gość gość
oczywiscie sie ankiety wypelnia,przychodzą na e mail co jakis czas, fajna strona i za darmo

Gość gość
aha

Gość gość
Dziewica jest fajna bo ciasna, a prawik tylko trzepie, a ręka wiadomo, ciasna, więc potem jak przychodzi co do czego to i tak wybiera rękę