Gość gość Napisano Listopad 4, 2018 Hej dziewczyny! Znacie może jakieś fajne strony z sukienkami? Mam za dwa tygodnie dwie 18stki, dlatego szukam sukienek niedrogich, które można będzie potem gdzieś wykorzystać. Bardzo ładne sukienki są na stronie Vubu.pl, jednak opinie o tym sklepie są niezbyt optymistyczne :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fata Napisano Grudzień 7, 2018 Kupuję w necie bo sklepach stacjonarnych mają taką marżę że głowa boli. Ale na wszelki wypadek ubezpieczyłem w banku Raiffeisen wszystkie zakupy online, gdyby mi przysłali podróbkę podróbki. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nurka Napisano Grudzień 8, 2018 no ja wlasnie kupiłam w nico super ubrania... a teraz jeszcze mają do 8.12 akcje kup 3 sztuki a najtańsza za 1zł //no i tym sposobem na prawdę fajne zakupy zrobiłam za niewielką cenę! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martka 3 Napisano Listopad 9, 2020 Zobacz na stronie crossjeans.pl. Jest to sklep z ubraniami i nie tylko, dla młodych ludzi. Są też i ...enki. Teraz jest fajna promocja-druga rzecz -40%. Warto zobaczyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
werciac555 5 Napisano Listopad 23, 2020 Fajne oferuje crossjeans.pl sama nie raz kupuję coś fajnego z ...enek czy spódnic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WiktorkaVici 0 Napisano Sierpień 12, 2021 pakuten ma fajne ...enki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach