Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co mężczyźni widzą w brzydkich grubych babach?

Polecane posty

Gość gość

Co skłania mężczyzn do związku z paskudna babą do tego z 2 dzieci.

Gość gość
Mój ogarnięty przystojny kumpel wziol za żonę wstrętne babsko, leniwe, niechlujnie, rozczeniowe.

Gość gość
"Wziol"?

Gość gość
Kobieta z pogranicza patologii, była kilka lat z ćpunem, jest wredna, chamska, wiecznie nie zadowolona, a najgorsze to to że jest brudasem. Praktycznie z nim nie sypia, raz na miesiąc i to się jeszcze musi prosić

Gość gość
No i co z tego? Żal ci, że ciebie nie chciał czy o co chodzi? To jego wybór . Może poza wadami ma zalety a ty widzisz tylko wady.

Gość gość
Poznał ją na portalu randkowym, że to mój kumpel to nieraz zapraszamy ich do nas na grilla czasem jeździmy do nich. A że mieszkamy dość daleko to jedziemy na całe weekendy. Ona potrafi przez 3 dni się nie myć, jej dzieci też!!!

Gość gość
Uuuu...i materacem nawet jesteś bo wiesz kiedy sypiają :-) Dla mnie to ty jesteś wredna, wścibska, chamska i do tego zazdrosna. Publicznie obmawiasz znajomych.

Gość gość
Mnie miał chcieć? Jestem jego kolegą, i nie tylko ja widzę same wady, moja żona też się dziwi. Oba nie gotuję bo jej się nie chcę, nie sprząta, zresztą wynajęli dom, bez mebli bo jej nie potrzebne, mają szafę wersalkę i telewizor, dzieci śpią na podłodze na kocach.

Gość gość
Jak wypijemy to kumpel gada co i jak, zresztą nieraz są żarty że sexik w nocy, wtedy się ona oddzywa a niech sobie zwali ja mam gdzieś sex, był w zeszłym miesiącu to mu wystarczy

Gość gość
Jej dzieci to istne potwory, drą ryje cały dzień, on ma dawać kasę i utrzymywać te bachory, ale jak się odezwie w kwestii wychowania to ma zamknąć ryj to jej dzieci.

Gość gość
Moze jest tak ze ludzie poznaja sie w wieku 20 lat,wygladaja ladnie,potem 2 ciaze kobiety,wychowywanie dzieci no i wagi przybywa a to nie jest powod zeby kogo takiego rzucic.

Gość gość
On ją poznał dwa lata temu, ona ma 29 on 32 lata

Gość gość
I nie pisze chamsko, przytaczam jej słownictwo, co drugie słowo h,k,s itd.

Gość gość
I nie mam nic do pulchnych kobiet, przeważnie to miłe ciepłe osoby a ta to wstrętna baba. Całe szczęście za długo jej nie oglądam, zazwyczaj ma focha i się zamyka w innym pokoju lub idzie spać o 21

Gość Bic
Nie wiem, może źródło tłuszczu na zimę czy coś...

Gość gość
ZAZDROŚĆ

Gość gość
Gdyby miała wspaniały charakter z tym wyglądem bym ją kijem nie tknoł, gdyby była miss Universu z tym charakterem też bym się nie zbliżył

Gość gość
Co skłania? Przecież to proste - cycki, doopa i piczka. Jak facet zdesperowany, to weźmie i paszteta z paskudnym charakterem, byleby był chętny. Testosteron zalewa wam móżdżki i pozbawia logicznego myślenia.

Gość gość
"Mnie miał chcieć? Jestem jego kolegą, i nie tylko ja widzę same wady, moja żona też się dziwi. Oba nie gotuję bo jej się nie chcę, nie sprząta, zresztą wynajęli dom, bez mebli bo jej nie potrzebne, mają szafę wersalkę i telewizor, dzieci śpią na podłodze na kocach." x Ten twój kumpel i jego laska to jakaś patologia, rozumiem? :O Z tego co opisujesz to obraz typowego sebixa i karyny, żyjących z 500+...

Gość gość
Ona typowa karyna, on ogarnięty własna firma zarabia koło 10 tys, tzn kiedyś super gość, odkąd ja poznał już nie bardzo, zero energii życiowej. I nie poleciał na cycki i piczke bo mógł mieć sexy laske. Zresztą jak pisałem u nich marnie z sexem.

Gość gość
Ten Twój znajomy pewnie mało zarabia i brzydki jest, co? Zapewne nie ma zbyt dużego wyboru wśród płci przeciwnej.

Gość gość
Jedynie co mi przychodzi do głowy to to że ma jakąś fobie, jego poprzednia kobieta (ładna i fajna) go zdradziła co bardzo przeżył. To teraz znalazł taką która jak by go nawet chciała zdradzić to nie było by chętnych.

Gość gość
Żaden facet zarabiający 10 baniek nie siedziałby z jakimś grubym, niechlujnym pasztetem i to wystawiającym się raz na miesiąc :D Do tego jeszcze z dziećmi :D:D Wymyśl coś bardziej wiarygodnego :classic_cool:

Gość gość
Dokładnie, dlatego tak bardzo się dziwię!!! Kiedyś to on miał kasę, teraz mimo zarobków ma debety, ona opróżnia ich konto.

Gość gość
Przystojny koleś, wygadany tętniący życiem po 2 latach z tym potworem podchodzi już pod typowego Janusza, jedynie praca dom i browar przed tv. Ciężko ich z domu wyciągnąć, a jak już to dzieci za godzinę chcą wracać i koniec.

Gość gość
Też mi się nie chce w to wierzyć. Chyba, że gość jest takim typowym "frajerem" z mentalności i wyglądu - czyli taka typowa mameja oraz mocno nieatrakcyjny z wyglądu. Wtedy mimo grubej kasy może faktycznie nie wzbudzać zainteresowanie wśród kobiet. Znam jednego 35-letniego lekarza (zarabia ok 8 tys), który jest strasznie peezdowaty i nieatrakcyjny, chudy i nosi grube bryle, ogółem z wyglądu 2/10 - przez całe jego życie tylko 2 kobiety były nim zainteresowane. W tym ta pierwsza była totalnym pasztetem.

Gość gość
Brzydotę.

Gość gość
Gość na oko 185cm około 80kg dobrze zbudowany tzn uprawiał kiedyś sport nie jest mięśniakiem z siłowni. Ja nie umiem ocenić bo jestem facetem ale moja żona twierdzi to co ja, co taki spoko facet z nią robi! Gdyby to był jakiś mały gruby gburowaty ćwok to bym się nie dziwił że ma taką babę.

Gość gość
Więc co on w niej widział, prócz d**y cyckow...jak to taka fleja?

Gość gość
D*PE i cycki ma łagodnie mówiąc obrzydliwe. Nie wiem jak ją opisać, to nie jestgrubababa gdzie ma wielkie cyce, tyłek i okrągły brzuch. Ona ma zwały luźnego tłuszczu, cycki wiszą, bebech wylany na spodnie, raz miała krótkie spodenki i na udach wisiały zwały