Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ZONA 15 LAT MLODSZA OD MĘZA TO ZDROWA PROPORCJA

Polecane posty

Gość gość

mezczyzna odniosl suckes zawodowy i w wieku 40 lat zeni sie z 25 letnia absolwentka studiow humanistycznych, dbajaca o cere, fitness, robiaca usmiechniete zdjecia na instagrama o to chodzi w zyciu i basta

Gość gość
To prawda, tymbardziej ze kobiety starzeją się szybciej. Ile to ja już widziałam przystojnych facetow po 40 i ich równolatki żony, które i tak wyglądają starzej. Ja zawsze miałam facetow o 10 lat starszych minimum

Gość gość
Tak mi taki stary kapiec potrzebny jak rybie kolo ratunkowe

Gość gość
dziś Tylko nie płacz jak twoj chłop będzie się ślinił do młodych jędrnych dziewczyn XD

Gość gość
Do d... taka różnica wieku. Moj***abcie mialy mężów 15 i 16 starszych od siebie. I owdowialy w wieku 55 i 59 lat. Potem przez kolejnych 30 lat byłyby same. Jeśli mąż, to rówieśnik, lub co najwyżej 5 lat starszy, albo trochę młodszy. Siostra wyszła za mąż za 18 lat starszego. Ona miała 24 on 42 . Na poczatku pięknie, a za pre lat stuknela mu 50 ona miała dopiero 30. Zaczęły się spotkania z kolegami z firmy, wyjazdy służbowe. Dancingi. Jej 50 letni mąż najchętniej siedział by w domu przed tv. Jak miała 35 lat, to wyszła drugi raz za mąż, za rówieśnika. Potem mówiła, że w życiu już by się nie związała z tyle lat starszym. Z resztą ten pierwszy mąż też nie był potem w skowronkach. Ale i on sobie kogoś znalazł, babeczke po rozwodzie i w swoim wieku. Z tego co wiem, dobrze mu się teraz żyje. Siostrze z resztą też.

Gość gość
13:59 Yep. A świstak siedzi i zawija sreberka.

Gość gość
mój mąż był 13 lat ode mnie starszy, 13 lat to przepaść , zostawiłam tego starego capa dla młodszego faceta ode mnie. Stary facet to kapeć i ciągnie kobiete na dno razem ze soba

Gość gość
Starszy partner jest fajny na początek :) On ustatkowany, ma możliwości ;) i umiejętności ;) jak rozsądny to jeszcze naprowadzi na godne życie :) Potem tak koło 50-tło zaczyna ciazyc i zawadzac..... wtedy trzeba wymienić na młodszy model :) I to jest prawidłowe !!!!

Gość gość
gość dziś - ja mam w domu mężczyznę, nie "chłopa" ;) Nawet jesli, to co? Sama sobie wtedy znajdę młodszego, a nie całą młodość ze starym kozłem siedzieć

Gość gość
ojejku jestescie brutalne koiety, pelne wyrachowania, fujj wstydzilybyscie sie takiego podejscia do milosci i do zycia maz zaczyna ciazyc, tak, kochajacy cie partner, wspierajacy na kazxdym kroku, ojciec twich dzieci, zaczyna ci ciazyc bo ma 50 lat, wiotkie cialo,i łysa glowe, a ty masz 35 lat i czujesz sie mloda i chceszsie yebac z kim popadnie ble, nie mam szacunku do takich pogladow

Gość gość
Ja nie mam szacunku do starcyh pryków ktorzy sobie szukają młodych dup - bo nie kobiet, nie chodzi o kobietę jako osobę, tylko właśnie o jej młode, jędrne ciało

Gość gość
dzieci, zaczyna ci ciazyc bo ma 50 lat, wiotkie cialo,i łysa glowe, a ty masz 35 lat i czujesz sie mloda i chceszsie yebac z kim popadnie x bo ty myslisz ze tylko chłopom sie nalezy wymiana na młodszą? kobietom też się nudza starzy pierdziele

Gość gość
nie wierze ze to kobiety pisza takie rzeczy wychowalem sie w takiej idelogooi, ze kobiety sa wrazlwie, pragna ciepla, milosci, silnego ramienia i zarazem wrazliwosci kwiatkow, kolacji przy swiecy, mezczyzny odpowiedzialnego, czulego, dobrego ojca dla dzieci a tu wychodzi ze kobieta chce wysjc za starszego, usatwic sie w zyciu, a potem korzystac z kasy meza i yebac sie ze studentami ! i pewnie ejszcze ejchac do egiptu i skakac po penisie Araba

Gość gość
Kobiety to k... Niegodne dłuższego zainteresowania. Pobajerzyc, zaplodnic I zostawić... Tak się robi malolaci :)

Gość gość
Ja jeszcze mam meza 14 lat starszego, 8 lat po slubie i czekam na nowy rok by wreczyc mu pozew niestety pan maz skapcanial i zgnusnial, a ja jestem w wieku w ktorym chce poznawac swiat, mam na to sily i srodki od dwoch lat mam kochanka w moim wieku, licze ze zostanie mezem :)

Gość gość
a tu wychodzi ze kobieta chce wysjc za starszego, usatwic sie w zyciu, a potem korzystac z kasy meza i yebac sie ze studentami ! x no to synku wychowałeś sie na bajkach o smoku i królewnach, bo jak świat światem aż do czasów bardzo współczesnych ludzie obojga płci nie bardzo pobierali sie z miłości, a dobierali majątkowo, statusem społecznym, pochodzeniem klasowym. Jak sobie bogaty brał biedną, to musiała być ładna i zapewnić urodzenie dzieci, a i rodzice każdej panny woleli ją wydać za bogatszego niż biedniejszego. Dopiero od rewolucji seksualnej i upowszechnienia pracy kobiet zaczeło sie żenienie ze soba z tzw. miłości a nie z ww. powodów, bo oboje rodzice mogli pracować i pomagać w utrzymaniu rodziny. Przypominam ze w niemczech przed wojną facet nie mógł sie ożenić jeśli nie potrafił w urzędzie wykazać ze stać go na utrzymanie zony, w Polsce oficer nie mógł sie ożenić z panną jeśli nie miała matury i srodków utrzymania lub pracy, jeszcze po wojnie na wsi narzeczony z 2 hektarami był lepszy od takiego z jednym, a w ogóle liczy sie ze przed wojną w Polsce ok 30% mężczyzn nie miało co liczyć na ożenek ze wzgledu na brak środków na utrzymanie rodziny

Gość gość
Kobiety to k... Niegodne dłuższego zainteresowania. Pobajerzyc, zaplodnic I zostawić... Tak się robi malolaci usmiech.gif x a mamusi nie było przykro, jak twój tatuś ja wyr..., zapłodnił i kopnął w d...wyzywając od k...?

Gość gość
Nie, mamusia kopla w d... Tatusia, a tatuś kilka lat później kopnął w kalendarz :) mam 3 dzieci, każde z inną k... :D

Gość gość
Nie, mamusia kopla w d... Tatusia, a tatuś kilka lat później kopnął w kalendarz usmiech.gif mam 3 dzieci, każde z inną k... smiech.gif x to twój tatuś to jakaś straszna peeesda był skoro tak chciałz mamusią zostać. I nie wiem , czy to wielki powód do publicznego chwalenia sie ze masz 3 dzieci i każde z inną k..., albo jesteś debilem który nie umie sie zabezpieczać, albo naprawdę nie jesteś w stanie zarooochać niczego lepszego niż k..., ale zaraz im dzieci robic.... ot debil

Gość gość
Wszystkie nadają się tylko do zaplanowania. Całe szczęście kobiety są bardzo głupie i łatwo je zmanipulowac :)

Gość gość
*zapładniania

Gość gość
Wszystkie nadają się tylko do zaplanowania. Całe szczęście kobiety są bardzo głupie i łatwo je zmanipulowac usmiech.gif x serio mały nie musisz sie od razu chwalić ,żemasz gooofniane wzorce z domu i fatalną matkę

Gość gość
Zabolało samotna krowo rozplodowa? :D Znakomicie :D

Gość gość
Zabolało samotna krowo rozplodowa? smiech.gif Znakomicie smiech.gif x nie zabolało mały zwiędły choooyku:). stwierdzam fakt, ze miałeś gooofniane dzieciństwo, bo to akurat bardzo widać:)

Gość gość
17.04 i naprawdę sie łudzisz, ze jak bedziesz udawał choooya, to twój ci urośnie?

Gość gość
Musiało głupia krowo skoro takie oburzenie cię bierze :D zrozum, ty i reszta nadaje ie się tylko do rzniecia i zapladniania :D

Gość gość
Musiało głupia krowo skoro takie oburzenie cię bierze smiech.gif zrozum, ty i reszta nadaje ie się tylko do rzniecia i zapladniania smiech.gif x no tak, ale ty dziecino i tak nie masz czym :)

Gość gość
w polowie lat 90'tych na przystosowanbiu do zycia w rodzinie uczono mnie, ze dziewczyny pragna milosci, wrazliwosci, romantycznosci ! i ja mimo ze bylem chlopakiem, tez taki bylem, kochalem sie niesmialy nieszczesliwie w jednej dzieewczynie, kolezance z liceum, dwa lata, doslownie palczac z tego powodu !!!

Gość gość
a teraz nagle okazuje sie, ze one pragna kasy, pozycji, wygody, luksusu i dobrego rzniecia ale nie, ja mam wsrod rodziny nawet przypadki, pare ktora poznala sie na studiach na samym poczatku i jests zczesliwa, choc nikt tam kasiasty nie byl, wiec co, napewno byly takie malzenstwa jedynie oabwiam sie, ze kult proznosci na instagramie spowodowal, ze DZISIEJSZE kobiety juz tylko opragna kasy i seksu i pozycjio, luksusu, a nie milosci 20 lat temu chyba wiecej bylo romantyczek

Gość gość
Dla ciebie nie mam, bo już inny to zrobił i zostawił :D Cielatych krów już nie tykam :D