Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet fochman

Polecane posty

Gość gość
Zrobiłaś błąd że chciałaś do niego wrócić, po tym jak sobie Ciebie używał przez 9miesiecy do seksu.Jaka zemsta? On o tobie będzie mówił to co o tamtych,że się z nim kłócilas,musiał Ciebie zablokować. Znajdzie kolejna i tak będzie chulaj dusz cały czas.

Gość gość
To miało na celu podtrzymać związek i nie tylko seks był. Ja tez z niego miałam przyjemność. On chciał już teraz w grudniu żebyśmy zamieszkali razem . W niedziele mówił ze kocha a w poniedziałek kłótnia i cisza. On z taką rozchwianej osoba nie bedzue mieszkać a to ze zostawię popołudniowa pracs to była mowa . Nie wiem może to pretekst choć ob głównie ta relacje postrzymywal dużo pisał. Zemsta , jest coś co ukrywa a co odbiloby się na nim. Tego nie zrobię bo to podle

Gość gość
Szczerze ci współczuję, wiem co czujesz, jeśli często tak robił to jest naprawdę ciężkie by się od takiej osoby uwolnić. Mój byly robił to samo, też przy każdej wymianie zdań zrywal, ja pisałam prosiłam, też mnie wszedzie blokował. Najgorsze było to że gdy potrzebowalam by był przy mnie, on nawet wtedy był obrażony. Płakałam patrzyłam się na niego i płakałam prosiłam by już przestał, bo mam tyle stresu ze nie wytrzymuje, a on doklada mi kolejne i nic. Rozumiem ciebie jak się czujesz.

Gość gość
A co takiego ukrywa? Dziecko? Ma romans?

Gość gość
Żenująca dziecinada. Nie wytrzymalabym z takim mężczyzna tygodnia.

Gość gość
Poznaloscie się za granicą czy pojechaliście tam już razem?

Gość gość
Ma dobrą pracę a był karany za coś i to by się odbiło . Nie sprawdzali karalnosci , nie wymagali zaświadczenia ale sklamal w kwestionariuszu. Nieważne . Tego tematu nie ruszam . To ja przyjechałam do niego . Ciezko sobie radzę , zajmuje czas sobie , cwicztlam dlugo na silowni ale myśli mam te same. Pewnie z czasem się pogodze ale teraz przełknąć tego nie mogę tego uczucia niemocy

Gość gość
Ekhm.Kradziez?Pobicie? Nie mscij się to bez sensu

Gość gość
To on znalazł już mieszkanie dla Was i wypłacił depozyt czy tylko ściemnial? Znasz jego rodzinę?Co ze świętami? Mieli do was przyjechać wy mieliście jechać, takie przeprowadzki tuż przed świętami to trochę dziwne co?

Gość gość
Czy twoj facet nazywa sie Arek? Wysoki szczuply blondyn?

Gość gość
Uciekaj od takiego świra. Ja jak reszta nawet tygodnia bym z takim nie wytrzymała.

Gość gość
Rodzinę znam dobrze od początku . Mieszkanie w trakcie szukania było bo pracujemy w różnych mistachI musiałoby być takie aby obu pasowało . Wiem ze to robił jak kiedyś , sam poniósł koszt depozytu i innych opłat a to ponad 2 tysiące funtów a jeszcze wynajem . Nie Arek - Adam Nic się nie zmieniło , brak kontaktu .

Gość gość
No dobrze, a rodzina jego wie jaki on jest? Ma jakiegoś brata? Rodzeństwo z którym byś mogła porozmawiać...

Gość gość
Ma prosić jego rodzinę żeby na niego wpływali? Puknij się w łeb!

Gość gość
Rodzina jest w niego wpatrzona(szczególnie matka) . Jest jedynakiem. To jest taka sytuacja ze gdyby coś zrobił , kogoś zabił to by go zawsze bronili. Oczywiście nic takiego nie zrobi. Podaje przykład tylko. Ja jestem na zwolnieniu lekarskim dziś . Z nerwów i tego wszystkiego mam bardzo wysokie ciśnienie , rozstroj żołądka . W domu nie lepiej bo więcej myśli i czasu

Gość gość
A może by tak... NOVA Centrum Edukacyjne? NOVA Centrum Edukacyjne da Ci to, czego potrzebujesz? Bezpłatne kierunki, własne pracownie specjalistyczne i nauczyciele z pasją? Tak, to u Nas Przyjdź z dowodem osobistym i zapisz się! Liczba miejsc ograniczona, dlatego zapraszamy, jak najszybciej! ul. Krakowska 17/9 Tarnów 143000350/796400893

Gość gość
Czyli przeżywasz i czekasz aż w końcu znowu da ci szansę bycia razem. Taka jest prawda. I tak do usranej śmierci, ty już tańczysz tak jak on zagra. A koleś pewnie bajeruje kolejna w tym samym czasie.

Gość gość
Stać Cię by wynająć dom w Anglii, to są duże koszty, on też dom wynajmuje czy to jego dom? bo gdzieś chyba coś przeoczyłam. Wyjedź może na 2 miesiace do Polski, odpocznij, masz 30lat zegar tyka, a ty wiesz że z tym typem człowieka nic nie osiagniesz, życie zmarnowane na starcie po co to przeciąganie? Czy jesteście z jednego miasta i tam też go możesz spotkać?

Gość gość
Nie poradzę na swoją fizjologie i jak reaguje ma stres Co robić wiec ? Myślałam żeby może założyć konto na portalu randkowym i os tak iść , umówić się z kimś żeby oderwać myśli . Nie mam na to ochoty ale może to jedyny sposob

Gość gość
Ja wynajmuje pokój , on kawalerkę teraz . Mieszkam z przyjazna polska angielska rodzinę z którą z czasem się zaprzyjaźnilam

Gość gość
Czasami myślę że klin klubem byłoby najlepsze . A to też ryzyko z tymi portalami randkowymino i chciałabym mimo wszystko żeby był to Polak Mieszkamy w tym samym mieście, on 5ulko w innym pracuje .

Gość gość
Wcześniej wynajmowalismy mieszkanie sami i teraz tez tak miało być. To olbrzymie koszty . Wynajem z rachunkami to z 1200 funtów . To drogie miasto na południu Anglii

Gość gość
A ile płacisz za pokój?

Gość gość
500 funtow

Gość gość
Tyle samo musiała byś dokładać do wynajmu wspólnego mieszkania.

Gość gość
Po co się tak pchasz do bycia konkubiną i niczym więcej? Bo przecież o ślubie i dzieciach nawet mowy nie było, prawda? Jedyne co ten facet przewidział dla Ciebie to dzielenie z nim rachunków i bycie kiblem do wyrzygiwania jego złych emocji.

Gość gość
Z początku on o ślubie gadał , później zaczelo się psuć . Uzalezniam się od niego I meczy mnie pragnienie zemsty co jest złe Po prostu nie umiem sobie poradzić z tym brakiem równowagi. Mój stres cierpienie a jego spokój i olewka . Doskonale wie jak to znoszę . Wystarczyło zdanie , kropka nad i . Koniec i to by mi pomogło zapomnieć raz na zawsze Nie chce z nim być , wiem ze to zmarnowany czas ale poradzić sobie nie mogę

Gość gość
11:59 W punkt. Może psycholog ci pomoże? Do końca życia będzie się tak Tobą bawił zrozum to, dopóki nie przetniesz tego. On nie będzie cierpiał płakał za Tobą, szybko znajdzie kolejna on potrzebuje takich emocji i kogoś na kim może się wyzywać, tyle. Robił tak cały czas jak byliście razem, pozniej tylko bzykal, przypuszczam że z inną ofiarą mu nie wyszło, ale na 100 był ktoś inny. Facet 35lat, ocnknij się tak wygląda miłość? Jemu zależy? Ty tylko czekasz aż napisze, a za 2tyg urządzi ci ten sam cyrk. Na koniec jak go znudzisz jeszcze z domu cie wyrzuci. Ja na twoim miejscu pojechalabym do domu rodzinnego, dłuższy urlop w pracy. A Ty czekaj A książe poeb napiszę.

Gość gość
Byłam w takim związku 3lata. Wiem jak się czujesz, co przeżywasz. Musisz sobie to przerobić w głowie dosłownie. Spójrz na to z boku, co on z Tobą robi. Zachowujesz się jak piesek, czekasz aż on łaskawie może po raz setny zmieni zdanie, może przestanie tak wybuchowo reagować, może zacznie być miły i rozmawiać z Tobą gdy jest problem, przecież mówisz mu to za każdym razem. Nie będzie tak. Ja próbowałam wszystkiego, milczenia, klotni, zlosliwosci, klelam nawet jak szewc, nic na nim nie robiło wrażenia...a kończyło się tak że znowu ja prosiłam by już przestał, by ze mną rozmawiał, zawsze miałam wrażenie że wyciąga mi serce rozrywa. Zaczynalo sie od fochow za nic, albo za to ze 3miesiace temu coś powiedzialam on sobie przypomniał i to co boli...fochy na 2dni, pozniej zabierał poduszkę i spal w drugim pokoju przez miesiac. Aż w końcu się ocknelam zobaczyłam że to był teatr jednego aktora po to by mnie kontrolować, stlamsic, zniszczyć. To było tak nienormalne że zachodze w głowę, czemu i jak mnie tak zmanipulował. O takich lidzi się nie walczy, od takich ludzi sie ucieka.

Gość gość
Idź na randkę dobra myśl, a temu pacanowi jak się odezwie powiedz, że się już z kimś umawiasz bo nie będziesz na niego czekać. I nie czekaj, spotykaj się, szukaj doświadczaj. 30lat to już za duzo na zabawy z takim idiota jak twój były.