Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rozwodze sie

Polecane posty

Gość gość

Witam 1 lutego wiełam ślub cywilny. Wcześniej byliśmy ze sobą 3 lata. Wszystko sie układało ale 5 miesięcy temu mąż zaczął odwalać dosłowie. Kiedyś nie był typem imprezowicza i alkocholika. A ostatnio ciągle lata po imprezach oczywiście beze mnie i oczywiście nawalony. Też lubie imprezy ale dla niego zrezygnowałam. Kiedyś śmiał sie z portali typu fb i instagram a teraz ma drugie konto na fb oczywiście wstawia tam zdjęcia. Ale mi o nim nie powiedział dowiedziałam sie przypadkiem. Na insta to samo i masa laluni śliniących sie do niego jemu jest to na ręke. Powiedziałam mu szczerze co mnie boli że lata na imprezy beze mnie że obmacuje sie tam ze zdzirami bo wiem od zaufanej osoby zresztą mam foty. Powiedziałam mu o tym jego drugim koncie na fb. A on spakował sie o wyprowadził. Przez 2 miesiące sie do mnie nie odzywał. Jak ja dzwoniłam to on nie odbierał. I miesiąc temu poznałam fajnego faceta. Dawał mi wsparcie miłe słowa o wgl wszystko czego oczekiwałam świetny kumpel. Ale od wczoraj zaczynam coś do niego czuć myśle o nim nie ustannie i chyba sie zakochałam. On chyba też coś do mnie czuje. Zaznaczam że nawet sie nie całowaliśmy a seksu tym bardziej nie było. W odróżnieniu od mojego męża co sie lizał ze zdzirami. Wiec podjełam decyzje o rozwodzie. Nie ma sensu już ciągnąć tego małżeństwa. Moje zaufanie przez męża zostało nadużyte. Jak wygląda rozwód? Czy dostanego go na pierwszej rozprawie? Dodam że nie mamy dzieci i mamy rozdzielczość majątkową

Gość gość
od ręki dostaniesz nie martw się :P

Gość gość
baby to egoistki, nie lubią się dzielić facetem z innymi babami

Gość gość
gość dziś masz racje, strata czasu być z dup/kiem, ruszaj naprzód dziewczyno