Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

najgorszy typ baby to intelektualistka

Polecane posty

Gość gość
22.19 dwoje z problemami psychicznymi pod jednym dachem to za dużo <<< i dlatego nie masz problemu. Mądrzejsza od ciebie nie weźmie sobie głupka. Bo i po co

Gość gość
pozatym intelektualistki są zwykle otyłe i brzydkie, tylko wieczne kucie im zostało, bo co innego mają robić z czasem

Gość gośćparassolka
22.17 nie mogę się z Tobą zgodzić ,też mam 30 + i studiuję a dlaczego dopiero teraz? bo dopiero teraz mam dzieci w takim wieku że nie odczują mojej nieobecności.W domu wyprane i ugotowane ,każdy ma swoje zajęcia więc jestem sama dużą ilość czasu ,wtedy mogę się uczyć,zresztą jaki problem mieszać w garach i jednocześnie słuchać wykladu w yt czy konferencji

Gość gość
No wlasnie patrze. Wiekszosc ma mezow/partnerow na swoim poziomie. :)

Gość gość
gość dziś 22.19 dwoje z problemami psychicznymi pod jednym dachem to za dużo <<< i dlatego nie masz problemu. Mądrzejsza od ciebie nie weźmie sobie głupka. Bo i po co > wszystkie mundre zostają starymi pannami, z niewielkimi wyjątkami

Gość gość
taka nikogo nie wychowa bo nikt tego nie będzie chciał ru/chać, szczególnie więcej niż raz, ich intelekt to ich zguba i powód samotności

Gość gość
zalety ducha zawsze wygrają, intelektualistki skupiają się tylko na umyśle przy bardzo małej świadomości, to dlatego są zarozumiałe cyniczne wredne

Gość gość
gośćparassolka dziś 22.17 nie mogę się z Tobą zgodzić ,też mam 30 + i studiuję a dlaczego dopiero teraz? bo dopiero teraz mam dzieci w takim wieku że nie odczują mojej nieobecności.W domu wyprane i ugotowane ,każdy ma swoje zajęcia więc jestem sama dużą ilość czasu ,wtedy mogę się uczyć,zresztą jaki problem mieszać w garach i jednocześnie słuchać wykladu w yt czy konferencji > i co ci da to kucie?? CO??? serio

Gość gość
dobra dziewczyny, nie wiem jak wy, ale ja lecę pogonić wieczorne kupiszcze, bo szkoda na tego smęta tracić czas, lepiej zrobić coś pozytecznego dla swoich jelit. A on niech dalej jęczy, zę intelektualistki sa be, a jakoś na niego nawet głupie nie leca taki atrakcyjny

Gość gość
Ludzie inteligentni i ciekawi swiata maja przyjemnosc z uczenia sie :)

Gość gość
gość dziś zalety ducha zawsze wygrają, intelektualistki skupiają się tylko na umyśle przy bardzo małej świadomości, to dlatego są zarozumiałe cyniczne wredne Zgłoś już wole kobiete lekkoducha czy artystke zamiast intelektualistke bo to najgorszy sort

Gość gość
nauka dla przyjemności jest fajna, ale intelektualistki kują Z NUDÓW, często coś kompletnie bezsensownego dla zabicia czasu

Gość gośćparassolka
22.25 a tutaj dla odmiany się nie zgodzę ,mój ma wykształcenie podstawowe i nie chce się wcale a wcale rozwijać. 22,27 co mi daje? poszerzam swoje horyzonty a wiedza i praktyka naprawdę przydaje mi się w życiu ,nie spoczywam na laurach

Gość gość
nie może być a nie najgorsi sa zadufani w sobie ale zarazem zakompleksieni pseudointelektualisci? kurcze, ile musze sie jeszcze dowiedzieć...

Gość gość
Kobiety takie nie istnieja. Jezeli ktos nude zabija uczeniem sie to znaczy, ze robi to dla przyjmnosci. Moze jestes po glupi i nie miesci ci sie w glowie, ze ktos majac wolny czas czyta dla przyjemnosvi

Gość gośćparassolka
22.29 no fakt zawsze chciałam iść na ASP ,kocham malować ..i pisać.Ukończyłam kurs z rękodzieła

Gość gość
gośćparassolka dziś - no coz...jestem pewna, ze mial jakies inne zalety.

Gość gośćparassolka
22.29 prawda

Gość gość
Skad pomysl, ze intelektualistka nie moze byc lekkoduchem i artystka? To czesto idzie w parze

Gość gośćparassolka
22.34 no ,,zaloty '' to on miał a jakże:-)

Gość gość
gośćparassolka dziś 22.25 a tutaj dla odmiany się nie zgodzę ,mój ma wykształcenie podstawowe i nie chce się wcale a wcale rozwijać. 22,27 co mi daje? poszerzam swoje horyzonty a wiedza i praktyka naprawdę przydaje mi się w życiu ,nie spoczywam na laurach > to zacznij spoczywać zamiast ciągle coś gonić jak głupia

Gość gośćparassolka
zawsze kiedy mnie córka pyta po co ma się uczyć to jej odpowiadam -,,żebyś nie pisała ,,łucho'' -jak mama twojego taty ,tylko ,,ucho"-bo tak jest poprawnie:-)

Gość gość
gość dziś Kobiety takie nie istnieja. Jezeli ktos nude zabija uczeniem sie to znaczy, ze robi to dla przyjmnosci. Moze jestes po glupi i nie miesci ci sie w glowie, ze ktos majac wolny czas czyta dla przyjemnosvi > kują bo nikt ich nie ru/cha i szanse mają na to zerowe, tak samo na związki, rzadkie wyjątki, więc czytają pierdoły Z NUDY

Gość marawstala
Na razie tylko czytam : )

Gość gość hihihi
gośćparassolka dziś 22.29 no fakt zawsze chciałam iść na ASP ,kocham malować ..i pisać.Ukończyłam kurs z rękodzieła > kurs "rękodzieła"??? to teraz nawet na to kursy są, wow

Gość gość
Skoro dla ciebie kazda wiedza to p*****ly to nie mamy o czym rozmawiac :) prezentujesz poziom ktory niestety drazni nawet glupie kobiety

Gość gość
22.41 po co wypowiadasz o kobietach, które nie są dla ciebie, twój target to niedouczone prostaczki, wiec w czym problem?

Gość gość
gość dziś Skad pomysl, ze intelektualistka nie moze byc lekkoduchem i artystka? To czesto idzie w parze > artystka ma emocje i lotny umysł, czego intelektualistka nie posiada, bo to zwykle typowy kujon, kuje dla kucia, nic pozatym, oraz zero z tego pożytku, gdzie artystka przynajmniej ma widoczne rezultaty i jest ciekawa, a intelektualistka po prostu śmierdzi nudą

Gość gość
Ciągle mi się takie trafiały, ponieważ dało się jakoś pisać z początku. A może rzeczywiście dużo ich samotnych. Odrzucały jak śmiecia. Niektóre zaskakiwałem mówiąc że rodzice uczyli w szkole. Mnie odrzucają tego typu paniusie.

Gość marawstala
To czym wg Ciebie powinna sie zająć kobieta? : ) Serio nie rozumiem w czym widzisz problem..