Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość_nn

Mój chłopak mnie zdradza ze swoją byłą!!!!

Polecane posty

Gość gość_nn
ta szmata jest studentką, chyba jakies języki obce studiuje, francuski czy cos tam i widziałam na insta , ze jest fotografką., hehahahaha dobre mi cos, fotograf, moze zdjecia robi ładne ale bez przesady nie rozumiem dlaczego ludzie tak sie nia zachwycaja jakby byla nie wiadomo kim. Nie wazne kto kim jest i gdzie pracuje, to nie ma nic wspolnego z tą sprawa. Mam plan zeby w koncu jej napisac bardzo niemiłą wiadomosc az jej sie odechce seksu z moim facetem

Gość gość kiti
No widzisz, masz już odpowiedź, ona jest wykształcona i ma jakąś pasje, a ty? Będziesz całe życie pracować w sklepie? Tak chcesz zaimponować facetowi. Można sie było domyślić, że was dwie dzieli przepaść i to nie tylko intelektualna jak widać. Bije cie na głowę inteligencją. Jest lepsza w łóżku i pewnie jeszcze o wiele ładniejsza od ciebie bo widać, że przez nią masz kompleksy. Gdybyś była mądra to byś dała sobie spokój i była z innym, mam na myśli, że z wolnym facetem. Wtedy miałabyś szanse na szczęście. A tymczasem jesteś pośmiewiskiem nie tylko dla nich ale i dla nas tutaj. Każdy się z ciebie śmieje.

Gość gość_nn
gość kiti - chyba cie pojebało!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!to nieprawda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
na podszywy reagujesz natychmiast ale na link do swojego drugiego prova jakos nie zareagowałas :) dobrze się bawić ie w redakcji CO? ile macie kasy za każdy post?

Gość gość kiti
Czy jest tu jakaś osoba, która potrafi DOSADNIE napisać autorce wątku o co chodzi? Proszę jej wyjaśnić, ale tak żeby w końcu coś zrozumiała.....:( :( :( ręce mi opadły, załamka

Gość gość
Chodzi o to,ze jak piszesz zostawil poprzednia dziewczyne dla ciebie i teraz jest z toba. Pytam tylko, skoro mial dziewczyne to dlaczego pchalas sie miedzy wodke a zagryche i odbilas jej zajetego chlopaka. Jak widac stara milosc nie rdzewieje i po tym skoku w bok do ciebie on wraca do niej. Trzeb SIE POGODZIC Z TYM; A NA DRUGI RAZ WIAZAC SIE Z FACETEM KTORY SWOJE POPRZEDNIE ZWIAZKI NAPRAWDE MA ZA SOBA - FORMALNIE I ROWNIEZ WEWNETRZNIE.

Gość gość_nn
mówił na początku, że to zakonczył, a kilka dni pozniej sie zaczelo...telefony do niej do skutku, jej zdjecia, wymyslanie pretekstów, ciekawe czy Agatka będzie taka mądra jak jej napisze kilka słów prawdy na jej temat, napisze jej jak sie mowi na takie osoby jak ona

Gość gość kiti
Jesteś naprawdę wyjątkowo głupią osobą. Skoro znasz ich historię i doskonale wiedziałaś, że on za każdym razem do niej wraca i nie potrafi na dłuższą mete być z żadną inną to naprawde myślałaś, że w twoim przypadku będzie inaczej? Jeśli tak to powinni ci dać nagrode roku za głupote i naiwność! Kolejny raz powtarzam, że to tylko kwestia czasu jak oficjalnie do siebie wrócą. Już to sobie wyobrażam, pewnie będziesz ich prześladować, jestem tego pewna widząc co piszesz

Gość gość
Ona nic nie zrozumie. On nigdy nie był jej i nigdy nie będzie.Jest mu to obojętne jej los i co ona sobie tam myśli.Czy się dowie o Agacie czy nie.......ma to w du.. Bardzo prosta dziewczyna.

Gość gość kiti
Z tego wszystkiego wynika, że ok może naprawde chciał zakończyć z nią związek i być z tobą, ale serce nie sługa. Próbował o niej zapomnieć, ale mu się nie udało. Walczył z tym. I tak się dziwie ze tyle z tobą wytrzymał. Powinien już po kilku tygodniach zacząć cię z nią zdradzać, a nie dopiero po kilku miesiącach. Tak więc z miłością nie wygrasz choćbyś nie wiem co zrobiła. Teraz zaczynam podejrzewać, że może on specjalnie pokazywał się z nią w miejcach publicznych, mając nadzieje, że ktoś go wyręczy i powie ci bolesną prawde a ty sama się usuniesz i po problemie. Raz w życiu rusz swój mózg jeśli go posiadasz i odpowiedz sobie na pytanie dlaczego nazwał cię Agatą kiedy zapytałaś gdzie był...a nie twoim imieniem

Gość gość kiti
Zgadzam się z gościem powyżej! Co więcej, pomyśl, czy proponowałby jej żeby do niego pojechała? Dlaczego tobie tego nie zaproponował? Niby swojej "dziewczynie" :) Gdybyś go chociaż trochę obchodziła to by jej tam nie ściągał, a widać, że to za nią tęskni i nie chodzi mu tylko o seks. Widzisz ile mamy argumentów, a ty masz jedynie jakieś głupawe wymówki, które są bezsensowne. Nie dorastasz tej dziewczynie do pięt, widać to w każdej twojej wypowiedzi. Sama napisałaś kim ona jest, a kim ty....

Gość gość_nn
ale sie wszyscy zdziwicie jak i tak z nim bede a to ona poniesie porazke i pojdzie z płaczem bo znowu ja zostawi dla mnie, oj biedulka

Gość gość kiti
A ty się zdziwisz jak pewnego dnia on ci powie, że wasza przygoda dobiegła końca. Co wtedy zrobisz? Jeszcze jedna rada, pisząc do tej dziewczyny jeszcze bardziej się ośmieszysz ;)

Gość gość
ja nie wiem kogo on kocha i nic mnie to nie obchodzi ale jedno jest pewne, on woli bzykac ją a nie ciebie, gdybys go potrafiła zaspokoic to by nie chodził do niej na seks, ona go zaspokaja dlatego jej pragnie, nie ciebie, namiętnosc miedzy kochankami moze zniszczyc nie jeden zwiazek

Gość gość_nn
Wiesz co cię czeka? Pewnego dnia oświadczy ci, że to koniec waszego "związku" (chociaż on tak naprawdę nigdy nie istniał). Kopnie cie w tyłek, ona mu wybaczy i znowu będą razem, a ty bedziesz im sie przyglądać i będziesz płakać. Sama się o to prosisz. Ludzie ci tu tłumaczą jak głupiej krowie, że nic dla niego nie znaczysz, a ty dalej swoje. Chciałaś cierpieć to teraz cierpisz i będziesz cierpieć coraz bardziej. Masz to na co zasłużyłaś ;)

Gość gość_nn  tajemniczy
Wiesz dlaczego kilka razy sie pod ciebie podszywałam? Bo juz mi niedobrze jak czytam ze twoje teksty "i tak on jest ze mną" "on jej wcale nie kocha " - zrozum ON Z TOBĄ NIE JEST I TAK NAPRAWDĘ NIGDY NIE BYŁ, BYŁAŚ TYLKO ZABAWKĄ W TEJ GRZE, I WŁAŚCIE ZE TO JĄ PRĘDZEJ KOCHA, NA PEWNO NIE CIEBIE Kadzdy sie moze pod ciebie podszyc glupia malpo, ty wyszlas na złodziejke cudzych facetów i dostalas za to "nagrode"

Gość gość
Hahaha co za kretynka bez honoru :D beka. Do niej nic nie dotrze, widocznie sama się musi przekonać że ja rzuci i poleci do byłej z wywieszonym jezorem. Już niebawem to się stanie na 100%. A ta idiotka jeszcze sobie wmawia że on ją kocha buahahaha :D

Gość gość kiti
Autorka chyba dostała za mało obelg ;) Ktoś powinien jej tak napisać żeby więcej już tu nie marudziła i nie pisała, że i tak była z nią nie wygra. Ta osoba jeszcze nie zauważyła, że była górą tylko przez chwile na początku, a potem juz coraz niżej spadała. Dawno przegrałaś autorko wątku ;) Nie fałszuj rzeczywistości

Gość gość kiti
Powiem wam, że dawno nie widziałam tak głupiej baby!!! Gość ewidentnie szaleje całe życie za byłą, ona sama go rzuca, a on i tak do niej wraca. Jak ta idiotka mogła sie chcieć związać z kimś takim i jeszcze myślała, że on się w niej zakocha i zapomni o byłej. Ta dziewczyna nawet wyjchała z Polski. Zostawiła ci go jak na tacy, miałaś go dla siebie, nie odbierała od niego tel i tak nic ci to nie dało! ;) Nie udało ci sie go w sobie rozkochać, nie sprawiłaś , że o niej zapomniał mimi tego, że jej tu nie było. Czas pokazał ci bolesną prawde. Widać on nie moze bez niej zyc skoro wraca do niej

Gość gość
ona chyba chce zeby wyslali jej piekne zdjecie z Amsterdamu jak sa w łóżeczku hahahahahahahahahahahaha wtedy zmądrzejesz autorko czy dalej bedziesz pisac jak on cie bardzo kocha? ;) a moze maja ci wyslac film jak to robia ?

Gość gość
widocznie ty nie masz w sobie tego czegos co ma ona, bo musi cos miec skoro sie nia nie nudzi i chemia miedzy nimi jest coraz silniejsza z upływem czasu

Gość gość_nn
właśnie jej napisałam co o niej myśle, napisałam, ze jest dziwką, szmatą, suką, lafiryndą i złodzielką bez zasad moralnych i dodałam zeby to zostało miedzy mną a nią, zeby mu nie powiedziala o tym suka, teraz czekam na jej odpowiedz, zaloze sie ze sie bedzie bala odpisac, powinnam jej zawalic w twarz i wyrwac te blond kudły nie pozwole zeby do niego pojechala i znowu z nim sypiała, ona jedzie tam po to zeby sie z nim puścic

Gość gość kiti
No to brawo! Ośmieszyłaś się do granic możliwości ;) Kobieta z klasą i godnością zadzwoniłaby do niego i powiedziała, że wie o wszystkim, że to koniec i, że życzy im szczęścia. Tyle. A ty jeszcze chcesz się z nią kłócić ;) Większego pośmiewiska już nie mogłaś z siebie zrobić ;) Teraz to ona powinna obrazić ciebie i to tak żebyś to zapamiętała do końca życia. A co do zasad moralnych to najbardziej ty ich nie posiadasz. Ona rozegrała to idealnie. Usunęła się na początku żeby ci pokazać, że on i tak do niej wróci. Ty poczułaś teraz to co ona czuła tylko że ty będziesz cierpieć jeszcze bardziej bo jestem pewna, że oni będą razem.

Gość gość
14.48 buahahaha no to się ośmieszylas i jeszcze bardziej pogrążyłas :D. Jeśli to nie Provo (w co aż ciężko uwierzyć) to będa mieli z Ciebie bekę nie tylko on i Agatka ale również koledzy,, Twojego"misia, pewnie im opowie jaka głupia i zdesperowana i bez honoru jesteś. Opinia o Tobie pójdzie w świat, nie zdziw się jak na ulicy będą się z Ciebie śmiać i wytykali palcami gdy spotkasz ich znajomych. Prze. Je. Ba. La.s sobie na całej linii. Czy można być aż tak głupia?!

Gość gość_nn
a co mialam robic? mam byc spokojna na mysl ze ta suka do niego jedzie zeby znowu dawac mu dupy ? napisalam jej zeby mu nic nie mowila!!!!! dlaczego maja mnie wytykac palcami? ja powinni wytykac ze jest tylko kochanką i nadaje sie tylko do łózka z nim

Gość gość_nn
odpisała ze nie zamierza wchodzic ze mną w zadne dyskusje bo "nie jestem na jej poziomie" pffff mówiłam, że sie przestraszy!!!!

Gość gość kiti
Ma racje, że nie jesteś na jej poziomie bo ty jesteś poniżej wszelkiego poziomu :) Ty jesteś kasjerką w sklepie, ona studentką, fotografką i miłością twojego chłopaka. Ty byłaś jego zabawką przez chwilę, a ona zawsze jego pragnieniem. Więc dobrze ci napisała, że nie jesteś na jej poziomie i to ona ci powinna przywalić w twój pusty łeb, może w końcu byś coś zrozumiała ;)

Gość gość
A może by tak... NOVA Centrum Edukacyjne? Szukasz ciekawego kierunku i potrzebujesz legitymacji? NOVA Centrum Edukacyjne da Ci to, czego potrzebujesz? Bezpłatne kierunki, własne pracownie specjalistyczne i nauczyciele z pasją? Tak, to u Nas Przyjdź z dowodem osobistym i zapisz się! Liczba miejsc ograniczona, dlatego zapraszamy, jak najszybciej! ul. Krakowska 17/9 Tarnów 143000350/796400893

Gość gość
hahahahahahaha tak autorko idz tam moze cie czegos nauczą ;)