Go艣膰 Mama dwojki Napisano Luty 16, 2019 Brawo qkartka Mi waga ciagle stoi niestety..聽 Ja 艣niadanie jogurt naturalny, z platkami owsianymi, jablkiem, platkami migdakow, ksylitolem i cynamonem, wygl膮da apetycznie:)聽 Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Dietetyk Napisano Luty 16, 2019 Cze艣膰 Ja mog臋 poleci膰 b.dobr膮 Pani膮 dietetyk. Zrzucilam dzi臋ki niej 23 kg bez zb臋dnych wyrzecze艅 bo posi艂ki s膮 przepyszne i przer贸偶ne od omletow, pancakesow po sa艂atki ziemniaczane, ry偶owe, kanapeczki, makarony, nawet czekolada. Polecam mocno Pani膮 Sylwie Sobczak-Pi偶uch z Be Light. Rozpisuje diety online po wype艂nieniu formularza. Na prawd臋 polecam.聽 Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
fatsecret 2 Napisano Luty 16, 2019 Qkartko!!! gratuluj臋, ale pi臋kne cyferki na wadze Ci si臋 ukaza艂y :) 50.8 to marzenieee :) utrzymasz, wierz臋 w Ciebie! Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
fatsecret 2 Napisano Luty 16, 2019 Ewcia, ciastem si臋 nie masz co przejmowa膰, raz nie zaszkodzi, a sporo czasu sobie odmawia艂a艣 :) jak waga dzi艣?聽 Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
fatsecret 2 Napisano Luty 16, 2019 Mama dw贸jki - uwielbiam takie 艣niadanka, s膮 pyszne :) albo owsianki z dodatkami, albo twaro偶ek/jogurt naturalny :) mniam! aaaa i Qkartko - jeste艣 moim wybawieniem :) wczoraj zjad艂am 2 razy聽twaro偶ek waniliowy z otr臋bami i mia艂am wizyt臋 w toalecie :) nie wiem dlaczego tak kr贸tko teraz bywam, ale zdecydowanie mniej i kr贸cej ni偶 wcze艣niej, przez co waga mi si臋 zatrzymuje lub skacze do g贸ry o kilkaset gram. Czekam, a偶 si臋 w ko艅cu unormuje, bo mnie to strasznie zniech臋ca, 偶e waga skacze :( Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
zo艂za40 0 Napisano Luty 16, 2019 Cze艣膰 kobitki Qkartka widz臋 ostro przycisn臋艂a艣 w tym tygodniu - gratki :) U mnie 2 kg na minusie . W sumie sza艂u nie ma bior膮c pod uwag臋 trzy dni praktycznie g艂odowe :) . Tak czy siak spadek do艣膰 spory i to mnie cieszy bo zbli偶a mnie do celu :) Dzisiaj dietetycznie nie b臋dzie bo tort ch艂odzi si臋 w lod贸wce :) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 qkartka Napisano Luty 16, 2019 jesssssuuu 2kg na minusie no i .... szalu nie ma.... Zolza!!!!!! gratki!!! soki nie soki,聽 spadek rewelacja:) Fatsecret u mnie niby w ub tyg skoczylo o 0.4kg ale to raczej waga sie normowala, pewnie ze 3 tyg spokojnie minie jak te 50kg sie ustabilizuje, wtedy bede mogla powiedziec ze to faktycznie 50kg, ale juz chuda jestem, teraz spr gdzies poziom tluszczu, musze poszukac gdzie taki pomiar sobie zrobic, mam wage ale pokazuje w caly swiat, najlepsze to te urzadz. takie do trzymania w reku. Ja 70min biezni 12km, szybko do domu, oddech 15min, prysznic, suszarka i ... godzinny spacer z najmlodsza Alez super pogoda!!!! Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Nalka7 2 Napisano Luty 16, 2019 Hej dziewczyny. 聽Witam Was w tym a jak偶e pi臋knym dniu. 聽Ja na 艣niadanko mia艂am kanapk臋 z past膮 z tu艅czyka i og贸rkiem i do tego banan. Jako 偶e zaspa艂am zn贸w (o 4 si臋 po艂o偶y艂am) to postanowi艂am po艂膮czy膰 troch臋 te 2 艣niadania (z 1-ego wzi臋艂am kanapk臋 a z 2-ego banana ) Mam nadziej臋 偶e wszystko b臋dzie oki..:)聽 Dzi艣 na obiad szklanka zupy, 2 ziemniaki, kurczak, marchewka gotowana. 聽A na kolacj臋 jajecznica z pomidorkiem i cebulk膮, mniam. 聽 Mi艂ego dnia. 聽 Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Mama dwojki Napisano Luty 16, 2019 Zolza 2 kg pozazdro艣ci膰 l, ja mam zastoj totalny..聽 Na drugie 艣niadanie byla salatka ala grecka.聽 Na obiad kurczak w sosie pomidorowym z cukinia i serem z niebieska ple艣nia i makaron pelnoziarnisty.聽 No pogoda dzi艣 boska, jak zjem i mala si臋 obudzi to idziemy na spacer. Syn wyjechal z moimi rodzicami i b臋dzie dopiero w poniedzia艂ek wi臋c b臋dzie troch臋 luzu i mo偶e w ko艅cu posprz膮tam Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Ajena 0 Napisano Luty 16, 2019 Witam.聽 聽 聽 Gratulacje spadkowe. Za mna cos聽 聽 glod聽 chodzi. Dzis na liczniku聽聽1597,95 kcal, cwiczenia zrobione. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Ewcia1988 1 Napisano Luty 16, 2019 fatsecret waga - 2 kg w d贸艂. 艁膮cznie -16 kg Ale te wyrzuty sumienia jakbym si臋 objad艂a jak prosie Jadlam widelczykiem jak dziecko, po ma艂ym k膮sku 偶eby jak najd艂u偶ej si臋 delektowa膰 A偶 si臋 smiali ze mnie w domu. Sama w fitatu przeliczy艂am cale ciasto i ma艂a kosteczka mia艂a a偶 470 kcal. Szok聽 Tyle co du偶y syty obiad na diecie, ale nie 偶a艂uj臋. Dzisiaj zamykam dzie艅聽 z 878 kcal 聽 Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Mama dwojki Napisano Luty 16, 2019 Ewcia a Ty nie jesz przypadkiem za malo?? Przy Twojej wadze wydaje mi sie to mega ma艂o.聽 Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Ewcia1988 1 Napisano Luty 16, 2019 Mama dwojki mo偶e i ma艂o ale nie chodz臋 w og贸le g艂odna. Czasami na sile dojadam 偶eby doci膮gn膮膰 do 1000. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Mama dwojki Napisano Luty 17, 2019 Ewcia to podaj jakies Twoje przykladowe menu:).聽 Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Ewcia1988 1 Napisano Luty 17, 2019 Mama dwojki wejdz na mojego instagrama paczek_na_diecie 聽 Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Ewcia1988 1 Napisano Luty 17, 2019 Teraz na sniadanie jajecznica z jednego jajka z wedlina i cebulka plus dwa chrupkie chlebki. 226 kcal. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Nalka7 2 Napisano Luty 17, 2019 Hej dziewczyny ja ju偶 po 艣niadaniu. 聽Dzisiaj strasznie 藕le si臋 czuj臋, g艂owa boli, oczy piek膮 i p艂acz膮.. w og贸le taki dzie艅 do dupy... Dobrze 偶e chocia偶 艣niadanie by艂o w miar臋 smaczne - p贸艂 grahamki z w臋dlink膮, pomidorkiem i szczypiorkiem.聽Na drugie b臋d臋 mia艂a p贸艂 bu艂ki, bo wi臋cej nie mam. Ch艂opak wczoraj by艂 w biedrze i pyta艂 o grahamki i ekspedientka powiedzia艂a 偶e nie ma, wi臋c postanowi艂 wzi膮膰 bu艂k臋 z ziarnem ale nim to zrobi艂 jaka艣 dziewczyna podesz艂a do nich i zabra艂a wszystkie pr贸cz jednej. 聽Eh.. 聽A powinnam zje艣膰 ca艂膮 ale trudno. B臋dzie p贸艂 bu艂ki z serkiem almette i pomidorem i og贸rkiem. I banan. 聽A na obiad klasyk - kurczak, mizeria, ziemniak, szklanka zupy. 聽 Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Marysia28 Napisano Luty 17, 2019 Czesc dziewczyny. U mnie tez dzis taki dzien nie za dobry glowa mnie boli. Dawno nie pisalam ale czytam Was prwie codziennie, powiem Wam ze jakos calkiem stracilam chec i motywacje do odchudzania. Nie mam na nic sily ani ochoty ani zeby gdzies wyjsc ani zaby sobie cos ugotowac tak tylko dla siebie. Odkad zaczelam ta prace to jak wracam to tylko marzy mi sie posiedziec albo polozyc. W nocy tez nie moge odpoczac bo nie moge spac bardzo mi dretwieje reka i ona mnie budzi. Mam nadzieje ze wroci mi chec i sila do dalszej walki.聽 Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
zo艂za40 0 Napisano Luty 17, 2019 Cze艣膰 kobitki Dzi臋ki za za gratki . Na razie jest z czego spada膰 to 2kg jeszcze jest si臋 w stanie w tydzie艅 zbi膰 ( chocia偶 bardzo ci臋偶ko ) , ale my艣l臋 偶e jak zejd臋 poni偶ej 60tki to ju偶 b臋dzie trudniej i pewnie max po 0,5 kg b臋dzie mniej . Wa偶ne 偶eby spadki by艂y :) Marysia to faktycznie ta praca daje ci w ko艣膰 , ale mo偶e z czasem organizm si臋 przyzwyczai i b臋dzie 艂atwiej . U mnie dzisiaj kawa艂ek tortu wczorajszego , jab艂ko . B臋dzie jeszcze ros贸艂 przed wyj艣ciem do pracy i wezm臋 ze sob膮 kanapk臋 z kotletem . Pi臋kna pogoda , a偶 si臋 nie chce do roboty i艣膰 ( tzn. zawsze si臋 nie chce , ale w pi臋kn膮 pogod臋 jeszcze bardziej :) ). Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Martyna252 0 Napisano Luty 17, 2019 Ja dzisiaj wesz艂am na wag臋 i pokaza艂o 76 kg. Niestety ci臋偶ko mi by艂o trzyma膰 diet臋 w tym tygodniu, og贸lnie musz臋 znale藕膰 jaki艣 spos贸b 偶eby "偶y膰 na 2 domy", chocia偶 w sumie to na 3. W domu sama sobie przygotowuje posi艂ki do ale jak jad臋 do narzeczonego to ju偶 kuchnia jest kr贸lestwem te艣ciowej i g艂upio mi sta膰 przy garach w nie swoim domu. No i do tego te偶 mam zaparcie, wi臋c mo偶e to te偶 wp艂yn臋艂o na brak spadku. Przysz艂y tydzie艅 mam troch臋 l偶ejszy w pracy, wi臋c b臋d臋 mia艂a wi臋cej czasu na 膰wiczenia i przygotowanie posi艂ku (w tym tygodniu tylko 3 razy po 50 minut na orbitreku). No nic, dobrze 偶e mam t膮 wag臋 i jestem w stanie oceni膰 czy mam spadki, czy bardziej musz臋 przycisn膮膰 diet臋 w nowy tydzie艅 wchodz臋 z now膮 motywacj膮, a wam wszystkim gratuluj臋 dotychczasowych spadk贸w Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Ajena 0 Napisano Luty 17, 2019 Witam. Niedziela za mna. Nadal nie mam @ i glod za mna chodzi, a kalorii mialam dzis聽1841,66. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Nalka7 2 Napisano Luty 18, 2019 Hej dziewuchy. 聽Ja聽 w艂a艣nie zaraz uciekam do wyrka, z rana sprawdz臋 wag臋 i j膮 zaktualizuj臋. 聽I ka偶de wa偶enie b臋dzie w poniedzia艂ek - o ile dam rad臋.. Troch臋 w na艂贸g wracam.. XD Ale mam nadziej臋 偶e b臋dzie okej... 聽Jutro fajny jad艂ospis. 聽 聽 聽 聽 聽 聽聽Na 艣niadanko kanapki z d偶emem i bananem, a na kolacj臋 makaron z sosem pomidorowym i serem.. 聽10-ty dzie艅 diety b臋dzie..... Czyli jeszcze 4 dni i drugi raz uko艅czona dieta juhu.. Tylko spadek taki ma艂o satysfakcjonuj膮cy... Waga niby s艂abo leci ale czuj臋 po sobie 偶e jest mnie mniej... Nie wiem sama. Zaraz kto艣 powie 偶e cm wa偶ne.. No ale nie na moj膮 wag臋 i wzrost ehh. 聽 Dobra w sumie jutro zobaczymy. Dobrej nocki . 聽 聽 Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
qkartka 0 Napisano Luty 18, 2019 Marysia mysle kwestia czasu, przywykniesz, zrobi sie wiosna, slonce - zobaczysz bedzie lepiej! praca, nie praca - mysle ze wymowki kazda by jakies znalazla... -聽 ale nie znajduj!!!:):):) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Nalka7 2 Napisano Luty 18, 2019 Hej dziewczyny.. Spadek minimalny ale c贸偶.. 聽Co艣 czuj臋 偶e te 79 jest nie do pokonania.. Albo co艣 robi臋 藕le.;P Nie wiem .聽 Waga te偶 co艣 szwankuj臋 bo pokazuje 2 r贸偶ne wagi i tak mryga mi臋dzy jedn膮 a drug膮. 聽No ale patrz膮c 偶e troch臋 waga mi uros艂a (w poniedzia艂ek tydzie艅 temu聽by艂o 80.8) to spadek z tabletkami przez ten tydzie艅 wyni贸s艂 1.4 kg. 聽Bez sza艂u, ale i bez p艂aczu. Ja ju偶 po 艣niadaniu - 2 kromki chleba z d偶emem, p贸艂 jab艂ka. 聽Mi艂ego dnia. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 qkartka Napisano Luty 18, 2019 Nalka a jak myslisz ile mozna w tydzien zrzucic - 5kg? mysle ze 1,4kg to raczej blizej szalu niz placzu... wiec powinnas byc b zadowolona!, no i tzreba sie liczyc z faktem ze im dluzej na diecie tym mneijsze spadki... nie bedzie lecialo tak jak na poczatku, wiadomo szal na poczatku jest, bo tracisz glownie wode, pozniej juz raczej tyle wody nie spada, wiec mysle ze i 0,5kg na tydz w trakcie dluzszej diety to jest powod do radosci Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Marysia28 Napisano Luty 18, 2019 Witajcie. Wczoraj wieczorem nareszcie dostalam okres brzuch mnie boli jak nie wiem ale chociaz sie poczulam lzejsza troche. Na sniadanie zjadlam serek wiejski, na obiad beda mielone ziemniaki i surowka z marchewki, a na kolacje jeszcze nie wiem. Wczoraj na kolacje zrobilam sobie taka salatke z brokula ogorka zielonego oliwek czarnych sera feta i byla calkiem dobra, dzisiaj tez moze jaksa wymysle. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Mama dwojki Napisano Luty 18, 2019 Witajcie, ja na troche zagin臋艂am, ale spedzalam caly wczorajszy dzie艅 i noc z przyjaci贸艂k膮, dopiero niedawno posz艂a wiec nie b臋d臋 z telefonem siedzie膰 . Og贸lnie wpad艂o troch臋 drink贸w wiec na pewno jestem odwodniona i dlatego dzi艣 na wadze - 1kg przez tydzie艅, a do soboty nie by艂o 偶adnych spadk贸w wi臋c pewnie jutro b臋dzie wi臋cej, ze w weekend caly latalam to pilam tylko masz 1,5l wody. Z jedzeniem nic nie zgrzeszylam chocia偶 jej zrobilam pyszny obiadek, sernik jadla, tosty, a ja pomimo zapachow dalam rade.聽 Dzis na 艣niadanie byla owsianka na wodzie z jablkiem, gruszka i cynamonem. Jak dla mnie bez smaku.聽 Na drugie 艣niadanie kanapki z salata, wedzonym lososiem, skropionym cytryna i posypane koperkiem.聽 Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Nalka7 2 Napisano Luty 18, 2019 (edytowany) go艣膰 qkartka聽- nie licze na 5 kilogram贸w, ale gdybym rzeczywi艣cie 1.5 kilo tygodniowo zrzuca艂a to by艂oby super..聽 a 艂膮cznie wysz艂o mi聽 na ponad聽 3 tygodnie 3.4 kg.. Wi臋c bez sza艂u. Patrz膮c na to 偶e 10 dni temu mia艂am tylko p贸艂 kilo wi臋cej.. Wi臋c skoro na pocz膮tku schodzi najwi臋cej to tym bardziej p艂acz.. Bo jak teraz tak leci to co dopiero p贸藕niej . 聽 Edytowano Luty 18, 2019 przez Nalka7 Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Martyna252 0 Napisano Luty 18, 2019 Ja dzisiaj na 艣niadanie te偶 owsianka na wodzie z jogurtem naturalnym, jab艂kiem i cynamonem. Pozniej zrobi臋 twaro偶ek i b臋d臋 mia艂a do chrupkiego pieczywa. Ciesz臋 si臋 偶e wiosna ju偶 nadchodzi i b臋dzie du偶y wyb贸r warzyw w rozs膮dnej cenie (ostatnio za jednego pomidora zap艂aci艂am 4,5 z艂 )聽 Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Nalka7 2 Napisano Luty 18, 2019 Martyna252聽- u mnie og贸rek 11 z艂 za kilo. 聽 Go艣膰 mama dw贸jki聽- gratuluje wytrwa艂o艣ci . 聽 Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach