Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Zagadałam i co dalej?

Polecane posty

Gość gość

Mam 18 lat, chodzę do liceum i dodam, że mój problem jest praktycznie na poziomie gimnazjum. Zauważyłam, że od jakiegoś czasu chłopak z równoległej klasy spogląda na mnie. Nie chce się rozpisywać. W skrócie – było dużo sytuacji, przez które mogłam wywnioskować, że wpadłam owemu koledze w oko (kontakt wzrokowy, jakieś sytuacje na korytarzach, gesty jego kolegów itp.) Postanowiłam, że zagadam. Rozmowa potoczyła się normalnie. Kolega był miły. Rozmawialiśmy o typowych rzeczach przez jakieś 2 minutki po czym zapytałam o fb – przyjął mnie tego samego dnia. Problem pojawił się kolejnego dnia. Nowo poznany kolega przestał na mnie zwracać uwagę, zachowywał się jakby mnie nie było, przechodząc korytarzem spojrzał się na mnie i po sekundzie jego wzrok uciekł, udał, że mnie nie widzi (patrzył się gdzieś w głąb korytarza). Dodam, że chłopak jest towarzyski, ma sporo koleżanek itd. Zastanawiam się czy może nie chce mieć ze mną nic do czynienia i będzie mnie teraz unikać, czy może cudem speszyłam, zawstydziłam towarzyskiego chłopaka, który nie ma problemu z rozmawianiem z koleżankami z klasy. Zastanawia mnie to, dlaczego wcześniej wydawał się być zainteresowany moją osobą, a teraz jakby unikał łapania kontaktu. Co o tym sądzicie? Co dalej robić? Nie będę jak głupia za nim latać.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować