Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Myszunia88

nie stanął na wysokości zadania

Polecane posty

Gość gość
Niebieska tabletka się kłania.

Gość Myszunia88
niebieska tabletka ? w tym wieku :(

Gość Myszunia88
chyba w życiu nie można jest wszystkiego . Zajebiści w łóżku to tylko zwykli ruchacze a jak już się trafi porządny to jest porządny bo po prostu nie może ...dramat

Może się zestresował, może ma słabe mięśnie miednicy (po kilku miesiacach ćwiczeń powinno się poprawić), a może jest grubawy i problemy z krążeniem.

Gość Myszunia88
grubawy jest , to prawda ,ale i przy kości można być dobrym kochankiem ... chociaż nie miałam do czynienia.

Gość gość
Nick "Myszunia88" sugeruje, ze oboje jestescie mniej wiecej w jednym wieku. Ludzie juz dojrzali i doswiadczeni, z jakim takim doswiadczeniem na polu seksu. Ja bedac w tym miejscu zycia (pare ladnych lat juz od tego czasu minelo) zaproponowalabym facetowi nastepnym razem po prostu masaz - niech sie rozbierze, polozy i odprezy, a ty wyjdz na kilka minut, wroc rozebrana i zacznij go masowac - delikatnie i stopniowo bardziej zdecydowanie, ale tak aby nie mogl zakonczyc (popczytaj w internecie, jest wiele technik). Nie pozwol tez, aby pomagal sobie sam reka - w razie potrzeby tasiemka, albo jezeli sie odwazysz -kajdanki. Z jego zachowania bedziesz wiedziala, jak to z nim jest, czy i jak sie napala, jak reaguje na ciebie - zakonczenie takiej przygody jest dowolne, tak tego wieczoru, jak w ogole.

Gość Myszunia88
no postaram się , mam nadzieje jednak że to był jednak stres.. Jakby wiąże z taką znajomoscią dalszą przuyszłość... szkoda mieć na tej płaszczyźnie życia ciągle pod górkę.

Gość gość
jak facetowi nie chce stawać to znaczy że go dana baba nie podnieca, TYLE, autorka widocznie nie działa na niego

Gość gość
krótko go znasz i już mu dajesz doopy? może mu nie staje do szmat tylko? tylko teoria

Gość Myszunia88
jabym go nie podniecała to by tego nie chciał a on chciał , ale nie mógł

Gość gość
musisz go oswoić i być wyrozumiała to moze wtedy się chłopak odblokuje.

Gość gość
a może miał małego ? Ja kiedyś z moim kumplem po imprezie ...postanowiliśmy pójść do łóżka. Po pieszczotach bardzo chciałam więcej . Ale kiedy się rozebrał zobaczyłam ,że jest on niepokaźnych rozmiarów. DLa mnie to nie problem ,ale widziałam ,że jak usiłował założyć gumę od razu opadł. Próbowałam znowu go podnienić ,ale bezskutecznie. Mam podejrzenia ,że po prostu się wstydził , zestresował.. Jak dla mnie całkiem niepotrzebnie.

Gość gość
krótko go znasz i już mu dajesz doopy? może mu nie staje do szmat tylko? tylko teoria. x Weź już zakompleksiony koniotrzepie idź sobie strzep, a nie zaśmiecasz forum tymi swoimi "mundrościami" prawiczka-onanisty.

Gość gość
Trzeba było autorko mu po prostu pomóc. Wziąć na chwilę do buzi i by było szybko jak należy.

Gość Myszunia88
robiłam co mogłam . Pomagałam