Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kocham moją pacjentkę w pogodę

Polecane posty

Gość gośćgitarzysta
Ja wiem jedno jest tylko jedna jedyna osoba , na której mi zależy .To jest Ona i nikt jej nie zastąpi.

Gość gość
A żona ?

Gość gość
Gitarzysto. Coś mi tu nie gra skoro mówicie sobie na ty i znacie się długo aTy boisz się do niej napisać albo zadzwonić. ? Dziwne to ?

Gość gość
Daria. XD

Gość gośćgitarzysta
9.53 no właśnie mówię że żona jej nie zastąpi :) nic już nie powiem .

Gość gość
To może ona żonę ??:D skoro mówicie sobie po imieniu to już się zblizyliscie do siebie to weź się w garść i dzwon

Gość gośćgitarzysta
10.15 bo to skomplikowane ona tez nie jest sama ma dużą rodzinę .Nie chcę zniszczyć jej życia ma bardzo dobrą opinię ja też .

Gość gośćgitarzysta
10.15 bo to skomplikowane ona tez nie jest sama ma dużą rodzinę .Nie chcę zniszczyć jej życia ma bardzo dobrą opinię ja też .

Gość gość
Nie zniszczysz jej życia będąc jej przyjacielem . Co jest złego w tym żeby dwoje dorosłych ludzi spotkalo się czasem na pogaduchy ??

Gość gośćgitarzysta
10.23. Hahaha dobre będę dżentelmenem i zaczekam na jej ru\ch :D ona się z mojej strony się nie doczeka no co ? Nie nic poradzę :D

Gość gość
Przyznaj się ze czasem masz nadzieje ze wpadnie do Ciebie do gabinetu i jak ktoś puka to masz serce w gardle. ;)

Gość gośćgitarzysta
Przyjaźń ?? mmm ...no mogę pomyśleć o takiej opcji a jeśli się w Niej zakocham a Ona we mnie? I co wtedy ?? Przecież nas rozszarpią ,

Gość gość
Robiłeś już cokolwiek żeby się do niej zbliżyć ?? Np wyznaczałes wizytę wiedząc ze jest niepotrzebna zeby tylko ja zobaczyć ??

Gość gość
Człowieku Ty jesteś albo ślepy albo głupi ze nie widzisz ze już się w niej zakochałeś :P

Gość gośćgitarzysta
Tak tak czekam na nią :D drżę cały boję się:D rzuci się na mnie i co ?? Odpłynę dla tego trzymam gardę i jestem trochę zimny.

Gość gość gitarzysta
Wiem że się zakochałem ale wypieram to z siebie. ,,Ciebie więcej chcę , musi mi to przejść i minąć Miłość i inne słowa ,,

Gość gość
Gitarzystów muszę uciekać . Odwagi mały tchórzu :P 😘

Gość gośćgitarzysta
Zaraz będę uciekał do pracy .Dziś wtorek i duże prawdopodobieństwo ,że się możemy spotkać .Czasem przychodzi do przychodni z matką we wtorki właśnie .

Gość gośćgitarzysta
10.48 szczała ! pa tchórzu ;P

Gość gość
Znam osoby które miały dobrą opinię a jednak zaryzykowały wszystko dla miłości. Sam musisz zdecydować co dla Ciebie ważniejsze.

Gość gośćPerkusista
Rozumiem Ciebie gitarzysto. Dam Ci radę jak przyjacielowi żebyś najpierw dobrze ja poznał. Ja myślałem że ja poznałem dobrze a potem okazało że dla niej to tylko zabawa. Bawiła się moimi uczuciami. Było minęło pozostał żal i pustka bo dla mnie też była ta jedno na milion. Wiem wiem serce nie sługa.... :(

Gość gość
Wam lekarzom znacznie łatwiej jest zacząć "temat". Po pierwsze- jeśli coś pójdzie nie tak jak powinno to stracicie pacjentkę jedną z wielu, pacjentka jak zagadać do lekarza i się zbłaźni straci np dobrego specjalistę więc ma większy problem bo będzie musiała zacząć leczyć się u innego. Po drugie - my pacjentki nie chcemy Was męczyć telefonami czy smsami bo wpływa to na Waszą pracę. Macie operacje , walczycie o życie ludzkie. Rozsądek podpowiada żeby Wam głowy nie zawracać :-(

Gość gośćgitarzysta
11.10 oj gdybym tylko mógł pomyśleć że Ja i Ona - razem i gdyby to było możliwe . .. zaryzykowałbym .Nigdy przez tyle lat nie dopuściłem myśli o innej kobiecie- byłem wręcz agresywny na zaczepki , całe życie się szanowałem , dbałem o dobra opinnię -taki dziwak ze mnie po czymś takim byłbym spalony :/ lubię w sobie to że jestem inny - jestem orginalny ;) tak mi kiedyś ktoś powiedział.Widzę dla nas szansę mysiałbym z nią najpierw się zaprzyjaźnić a potem zobaczymy.. Nie mówię nie :D

Gość gośćgitarzysta
Perkusisto głowa do góry musisz przewartościować swoje życie, oceń co mógłbyś stracić a co zyskać?? Skup się na małych rzeczach i ciesz się życiem :)

Gość gość
Vvvvvvvv

Gość gość
Safi jesteś?Mam pytanko do Ciebie nie z jednego pieca chleb jadłaś?- mam problem z telefonem wariuje mi Podejrzewam że mi ktoś go zhakował.Znasz się na elekronice ? Czy to możliwe? Znajomy informatyka ma mi go przejrzeć ciekawe czy to coś da?

Gość gośćPerkusista
Zyskać gitarzysto to ja nic już nie zyskam. Myślałem że to miłość widocznie się pomyliłem. Kochać za dwoje się nie da. A i zapomnieć też ciężko. Dla niej chciałem zmienić swój świat a ona tylko chciała zabawy. Dobra nie będę przynudzał. Bodz ostrożny. Lecę bo dużo pracy mam

Gość gość
Perkusisto to Ty jej wyznales uczucie ??