Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kocham moją pacjentkę w pogodę

Polecane posty

Gość gość
Skąd mam wiedzieć że tu jesteś? Daj mi jakiś znak jeśli nie to uciekam , próbuję się wyciszyć- usunąć się w kąt

Gość gość
Nie poznałeś po wpisach ?

Gość gość
Dobrze... dam Ci znak... Posłuchaj mnie uważnie. Zaraz wkleję link do tematu sprzed lat.... ...jedną z kobiet tam piszących byłam ja... Przeczytaj uważnie zwłaszcza pierwszą stronę... Jeśli coś Ci mówią te wpisy, to się znamy.. ...jeśli nie to nie... https://f.kafeteria.pl/temat/f4/kocham-cie-myszko-p_6126141

Gość gość
Pierwsze dwie strony mogą Ci wiele powiedzieć... ..potem to już zrobiła się kołomyja , jak w każdym temacie na kafeterii...

Gość gośćTenNowy
Julio nie uraziłaś mnie niczym nie musisz mnie przepraszać. Romantyczna dusza to chyba dzięki niej. Zawsze byłem człowiekiem twardo stopajacym po ziemi :) Nigdy coś takiego nie poczułem do żadnej kobiety nawet do żony. Kiedy ja poznałem miałem wrażenie że ja znam. Próbowałem sobie przypomnieć czy gdzieś się nie spotkaliśmy ale to raczej nie możliwe. Nie chcę jej skrzywdzić tylko dać jej siebie swoją miłość. Che zabrać jej ból utulic w swoich ramionach. Przede wszystkim che żeby była szczęśliwa ze mna czy beze mnie :)

Gość gość
Więc uciekaj, bo to jedyna rzecz którą naprawdę możesz zrobić. I nie myśl że zamierzam podnieść twoje ego, bo tego nie robię.Mam swój honor. Safi.

Gość gość
Uspokójsię SAFI twojego lekarza TU niema . wyluzuj,bo się męczysz.

Gość gość
Osoba z 10.39 odpowiedziała osobie z 10.35 to nie bylo do ciebie Safi

Gość gość
Nowy, to ja Ci napisze tak , tylko bez urazy , jestes w czarnej du.... :( :( kochasz ją mocniej niz inna kobiete i nie mozecie byc razem.To jest dramat uczuciowy ,.Bol gorszy niz niejeden fizyczny. I jednoczesnie spotkania z Nia daja Ci pewnie full radosci i pozytywnych doznan.

Gość gość
Próbuję być dobrą, ja znam tego lekarza lepiej niż myślisz. Wiem do kogo pisz. To bądź dalej twarde, i nie obchodź mnie co czujesz i proszę nie porównuj mnie do swojej żony. ŻEGNAJ! Safi.

Gość gość
Nie to nie ja i nie ty i nie My nas nigdy nie było .. Żegnam się trzymajcie się.Nie jestem uzależnina od kaffe :) zmęczona - tak tym wszystkim i odpuszczam sobie temat Buziak :*

Gość gość
Nie to nie ja i nie ty i nie My nas nigdy nie było .. Żegnam się trzymajcie się.Nie jestem uzależnina od kaffe :) zmęczona - tak tym wszystkim i odpuszczam sobie temat Buziak :*

Gość gość
Sorry zdublowałam :)

Gość gość
....i co, przeczytałes tamten stary temat? ...tyle się wtedy działo w moim życiu... myślę, że własciwy mężczyzna by się zorientował, że o niego chodzi.... Ktoś załozył tamten temat kilka dni po pewnych wydarzeniach i miałam nadzieję, że to on...

Gość gość
Safi uspokój sie to nie do Ciebie.On pisał do kobiety która ma męża , a Ty nie masz. Więc luz :)

Gość gość
Kocham Go za wszystko za to że jest.

Gość gość
Dzien dobry na nowym watku :) Klimat sie nieco zmienil po wczorajszym. No nic, dobrze wiedziec zawczasu ;D Czy ktos jeszcze sie nie wyspal? Przyczajony Tygrys Ukryty Smok

Gość gość
Sądząc po dacie to ty jesteś weteranką na kaffeterii szukaj może znajdziesz swojego księcia :) nie s koda Ci życia - nie odpowiadaj - pytanie retoryczne strzałka dziewczyny :*

Gość gość
11:16 On wie że ona nie ma meża. Łatwo wam oszukiwać... tyle mam do powiedzenia. Safi.

Gość gość
A ja za to, ze jest Doktorem! :D Przyczajony Tygrys Ukryty Smok

Gość gość
* nie szkoda

Gość gość
No dobrze Safi twój wybór , miło bedziemy Cie wspominać. żegnaj :)

Gość gość
Kocham go za profesjonalne i rzeczowe podejscie do tematu, za precyzyjne i trafne diagnozy, za to ze rano wstaje, zeby jak najszybciej byc ze swoimi pacjentami, a najbardziej za to jak wyglada w swoim snieznobialym kitlu (swoja droga, to zona prasuje??). Przyczajony Tygrys Ukryty Smok

Gość gość
11.29 - nie gniewaj sie ale jesli to nie zart to powialo mrozem. chyba ustawy podatkowe sa bardziej czule niz Twoje wyznanie

Gość gość
Safi wracaj. Zabardzo bierzesz te wpisy nowego do siebie nie jedna myślała że to jej lekarz. Uspokój się i wracaj:)

Gość gość
@11.39 Nie wiem jak Twoj lekarz, ale moj doktor to konkretny czlowiek, romantyczne p*****ly mu nie w glowie. Mysle, ze takie wlasnie wyznanie by mu pasowalo. Ale on nigdy tego nie przeczyta... ;( Przyczajony Tygrys Ukryty Smok

Gość gość
@11.31 niewyspanie

Gość gość
11.44 nie gniewaj sie ale to zabrzmialo jak mowa pożegnalna nad jego grobem. pozwol , ze sparafrazuje :"Kochalismy go za profesjonalne i rzeczowe podejscie do tematu, za precyzyjne i trafne diagnozy, za to ze rano wstawal , zeby jak najszybciej byc ze swoimi pacjentami, a najbardziej za to jak wygladal w swoim snieznobialym kitlu. amen" sorry , no ,ale cos mi tu nie gra .nie czuje Twojego klimatu.Moze przez to ze ja jestem cieplolubna :D

Gość gość
Ja żegnałam z nim nie z Wami. ;). Safi.