Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kocham moją pacjentkę w pogodę

Polecane posty

Gość gość
Tym więcej rozmawiamy , więcej się poznamy :). Safi.

Gość gość
@13.41 Safi, Ty widzisz co ja musze znosic, obelgi, olewanie, przyjedz do mnie, nie Ty przyjedz, Ty zadzwon do mnie, Ty wyslij smsa albo chociaz strzalke. :D Ktora pacjentka by to wytrzymala??? Ja nie uciekam, nawet Dorote jakos mozna polubic, po ochlonieciu z pierwszego wrazenia po czytaniu ukradkiem i na szybko. Taka kumata jestes, a nie czaisz ze ja mam w domu kolowrot? Ty chyba zadnej zony, dzieci ani pacjentow nie masz, ze tyle tu siedzisz! Przyczajony Tygrys Ukryty Smok

Gość gość
Safka ja jestem po pracy padniety. Miałem intensywny dyzur dużo się działo.Głowę mi rozsadza już Cię nie będę straszył tym oknem.Zrób sobię kawę wypijemy w ciszy .

Gość gość
Tygrysie takie życie .Live is brutal

Gość gość
Tygrysie ty jako kobieta czy facet bo nie wiem jak się zwracać.

Gość gość
Mam kilka dni wolnych, dla mnie ten forum jest sposobem na zapomnienie problemów. Okay kochanie, napijmy się kawy. Z czymś chcesz? Bułeczki, kanapeczki? Przenoszę Ci do łóżeczka po tyle pracy! masaż z olejem na ramionach również robię dla ciebie.Spji bobasiu! Safi.

Gość gość
Poproszę kanapeczki z ciemnym pieczywkiem ,możesz do tego dorzucić dwie rurki z kremem :) nie słodzę .A jaką muzyczkę Safi zadbaj o oprawę i nastrój.Masaż głowy złociutka - tylko delikatny bo mnie główka boli

Gość gość
A ty Ukryty Tygrys coś tam smok nie jesteś kumaty czy tam kumata nie widzisz ze Nowy to inna osoba a ten drugi to inna. Kurde naprawdę trzeba być ślepym żeby to nie zauważyć brak mi słów facetowi dostaje się zadarmo.

Gość gość
Ohhh kochanie , masuje Cię głowy, mogę też Ci dać małe pocałunki na szyje. Muzyka: wybrałam Kenny G - the moment. https://youtu.be/447yaU_4DF8. Safi.

Gość gość
Zamykam tamten czas.... I nie chce juz powaracac Do minionych dni.... Wspomnienia sprawiaja bol Dlatego teraz juz Nie chce wspominac , ani o tym snic.... Zostawiam wszystko jak nie spełniony sen....

Gość gość
13.37- a czemu Ty sie tak przejmujesz jakaś Julią z forum jakbyś ją znal ??

Gość gość
Nie mogę wiedzieć, kto jest kto tutaj bo żaden z nich nie podpisuje. Smok- Kumata nie kumata Co mi do tego ? To ty wybrałeś swójej życie. Spróbuj traktować mnie indywidualnie, Ok? Safi.

Gość gość
Safi a wrocilas juz rzeźni? co zakupilas?

Gość gość
Dziewczyny kot nigdy nie pokocha myszki. Co najwyżej zabawi się nią a potem ja zabije żeby nie powiedzieć dobije albo zniszczy :D Tak tak wiem nie jesteście myszkami to przenośnia :D

Gość gość
Zrobiłam gulasz z wołowiny i ryżem :). Mogliśmy jeść razem, ale nie wiem czy to lubisz. Safi.

Gość gość
gośćTenNowy dziś - powaliłeś mnie tym wpisem. Mi się zrobiło cieplutko na sercu, co dopiero poczułaby kobieta, o której piszesz. Dla takich wpisów warto tu zaglądać. Julia

Gość gość
Dlatego ja nie chcę dla nikogo być taką myszą nie chce żeby ktoś się bawił moimi uczuciami. Nie biorę niczego na poważnie .

Gość gość
Julio bardzo dobrze wiem kto jest pacjentem nowy, na pewno nie w czarny...coś tam. Ale za to co wiem oni nie rozumieją się. Próbuj może masz szansę z nim. Powiem tylko że On jest bardzo inteligentnym człowiekiem i bardzo miłe aż cokolwiek chyba babiarz. Safi .

Gość gość
Safi a poczym wnioskujesz że babiarz z tego co pisze to raczej nie. Nie wiem skod posiadasz taka wiedzę a może ty jesteś wróżka :D

Gość gość
15:16 a może jestem. Safi.

Gość gość
Kochanie baw się dobrze ale bez zemnie. Chyba wystarczy mi tych emocji i tego ponizania....

Gość gość
Tak? Te moj pół fr , gdzie jesteś? Safi.

Gość gość
Nie jestes mysza. Czy ktos skrzywdzil Cie tak bardzo, ze juz nie jestes w stanie zaufac? Widzisz, ja mam w sobie niewiele ego, potrafie byc ponad to. Co mam zrobic, zebys uwierzyl, ze traktuje Cie powaznie? To nie jest dla mnie jakas rozrywka, urozmaicenie nudnego dnia. Przychodze tu, bo nie komunikujesz sie w inny sposob. Nie jest to miejsce, w ktorym chce tkwic, ale tak wybrales. Dlatego tu jestem. Pomysl ile pacjentek :D tupneloby juz nozka i odwrocilo sie na piecie. Pomysl dlaczego ja tu ciagle jestem.

Gość gość
Mój ukochany chyba spał , ja też będę spać. Narazie! Safi.

Gość gość z urazem dloni
Ukryty Smoku... byłaś ze swoim urazem u lekarza? Jeśli tak to co to było i czy nosilas.gips itp? A może samo przeszło? Chyba wygląda na to że u mnie bez lekarza się nie obejdzie

Gość gość
Ten Nowy jest pewnie jej psychoterapeuta..stąd wie o niej tyle

Gość gość
15.27 a jak mam się komunikiwać ? No jak prosze powiedz ? Realnie chyba sobie nie życzysz .Nie wybrałwm tego miejsca chce z niego uciec ale jestes tu .Wiesz co czuje jak Cię widzę .... Mmm w snach.. Nie chce Cię krzywdzić masz młode i ja pewnie też.Schodzę Ci z drogi , bo ranimy siebie nawzajem.Ostatnie spojrzenie pamiętasz ?

Gość gość z urazem dloni
U mnie ten.uraz powstał jak w ,12 cm szpilkach weszłam..na stół żeby poprawić zasłonę w oknie, w pewnej chwili noga w stole się poluzowala stół zaczął się bujać i spadlam. dłoń to nie był mój jedyny uraz miałam śliniaki na brzuchu(walnelam kantem stolu o brzuch) i kolanach. Ale póki co tamto mi przeszlo a ból w dłoni się nasila

Gość gość
Ukryty smok pisze raczej jak Radomianka co słuchała rapu i gdy dopiela swego czyli lekarz był już na wyciągnięcie dłoni ona zmieniła swój obiekt westchnień na jego brata

Gość gość
Poplotanie z pomieszaniem nie rozumiem już o co chodzi kto do kogo kto z kim. Wiem kocham Cie :D