Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kocham moją pacjentkę w pogodę

Polecane posty

Gość gość
To tak jakby napisac ze kocham mojego pana z warzywniaka za to ,ze zawsze ma swieze warzywa, za jego profesjonalne podejscie i zawsze dobre artykuly , za to ze wstaje wczesnie rano zeby jak najszybciej byc ze swoimi klientami , a najbardziej za to jak wyglada w swoim fartuchu :D :D :D Nie gniewaj sie , ale poprawilas mi humor na maxa , a mialam taki skopany od rana. dziekuje :)

Gość gość
Trudno, ale - jak to sie u was mowi- taki mamy klimat. Trzeba brac co jest. Przyczajony Tygrys Ukryty Smok

Gość gość
Ciesze sie, ze zrobilam Twoj dzien. Przyczajony Tygrys Ukryty Smok

Gość gość
Kochanie wstałeś już?? Posłuchałabym jakiejś fajniej nutki ...

Gość gość
Przyczajony Tygrys Ukryty Smok - a to Ty jestes tą pacjentką ze Szwecji ? zakochaną w swoim rodzinnym ?

Gość gość
No nie sadzilam ze tak latwo mnie zdemaskujecie. Co mnie zdradzilo? Sprytne bestie z was. Przyczajony Tygrys Ukryty Smok

Gość gość
Ale tu ktoś wczoraj pojechał. .Jak to się mówi - nasmrodził i zwiał .. :D Osoba ta zostawiła po sobie ,,głuchy " rozdźwięk - paradoksalnie potrzebny żeby spojrzeć na pewne rzeczy pod innym kątem.Nie oceniam daleka jestem od tego .Ciekawe czym nas dzisiaj zaskoczy kaffeteria....

Gość gość
12.10 ten szwedzki chłód :D tak mi sie wydawalo , że to Ty. co u Ciebie ? cos ruszylo ?

Gość gość
12.7 nie jestem z Wietnamu?

Gość gość
U mnie nic nie ruszyło ,dalej beznadziejnie zakochana ;(

Gość gość
Dalej kocham szalenie - niestety bez wzajemności .Tygrysie a jak Twoja ręka?

Gość gość
:-D Powinnam byla przewidziec, ze anonimowosc w internecie jest zludna. Cale szczescie, moj lekarz nie jest Polakiem, takze moge tu przelac wszystkie swoje uczucia bez obaw. Przyczajony Tygrys Ukryty Smok

Gość gość
Podziwiam też lekarzy za ich poświęcenie i odwagę, ale nie tylko lekarzy poświęcają swoim pacjentom. Aby iść do pracy, ja obudziłam się o 4 nad ranem, nie tylko dlatego że kochałam moich klientów i pracy, ale to też był mój obowiązek. To my wybieramy nasz zawód i jako nagrodę otrzymujemy jakieś wartość, nic nie jest za darmo. Obudź się! Życie nie jest łatwe. Safi.

Gość gość
Dziekuje za troske (jestes lekarzem?), calkiem dobrze juz. Przyczajony Tygrys Ukryty Smok

Gość gośćDorotkazkrainyOz
Helo ! widzę że tu jest całe grono fetyszystów.Jedni puszczają bąki , zabawiają się kijami i się mastrubują kaszanką .Powiniście zmienić wątek na ,,szambiarze" po godzinach :D

Gość gość
Ja nie wiem, czy oni tacy zapracowani jak sie powszechnie wydaje, TenNowy przesiaduje tu swiatek piatek i niedziela od rana do wieczora :D. Nawet ja nie mam tyle czasu na internet. Zaraz wlasnie musze konczyc, obowiazki. Przyczajony Tygrys Ukryty Smok

Easy easy. To taki luźny żarcik.

Gość gość
Jak widze dorotke to dostaje gesiej skorki. Ta kobieta ma maniery jak z koszarow.: Przyczajony Tygrys UkrytySmok:D

Gość gość
Safka a ty od rana świnie podkładasz?? No nie ładnie.Uważaj żebyś sama w coś nie wdepnęła.

Gość gość CzarnoksiężnikaZKrainyOZ
Dorotko wkońcu Cię znalazłem. Już mi nie uciekniesz!!! *Zostaw ich nie robja co chcą:D To nie nasza bajka idziemy z tąd!!! Sio do naszej krainy OZ!!! ;) Przepraszam państwa za te najsie DOROTKI ani ona i ja nie będziemy więcej się wam narzucać!!! :D

12.36. Nie jestem taka straszną na jaką wyglądam- Tygrysie

Gość gość
Ok, chyba wszystkich juz i tak wystraszyliscie. Nikt juz nic tu nie kuma, jakies schizofreniczne postaci tu sie kreca. Ja tez juz ide, pozdrawiam Was. Przyczajony Tygrys Ukryty Smok

Gość gość CzarnoksiężnikaZKrainyOZ
Dorota* wystarczy idziemy Alicja z krainy Czarów też wrociła do swojej bajki :D Treaz kolej na Ciebie. Nie warto moja droga!!!

Ja nie znam nikogo z tąd więc Ciebie też czrnoksiężniku - uciekaj bo ja mam swój mroczny Świat.

Gość gość
Safi kupie Ci nowy telewizor bo Ci oczy wygniją od tej kaffeteri :)

Gość gość
12.22 tylko nie lej wody , bo fałsz wyczuje na odległośc.

Gość gość
Muszę wcześnie iść do rzeźni, aby mieliście coś do jedzenia. Nawet mi nie przypominasz o tym telewizorze, wściekłam się. Nadal jest na gwarancji ale nie mogę znaleźć faktury. Nic nie potrzebuję znajdę sposób. Safi.

Gość gość
Mała dzielna Safi - nie kumata ale co nie trzeba to wyczai :D

Gość gość
Chodzę dzisiaj w piżamie- złapałem dołka Julia odsłoniła wczoraj zbyt wiele ..nie wiem co mam o tym myśleć ..? Czy jest taka naprawdę czy mnie nie oszukała.Wersji z wczoraj nie chcę - nie mogę przestać o tym myśleć :(

Gość gość
O mój Boże, dzisiaj ta pogoda mnie straszy. Dobrze jest spać i oglądać telewizję :(. Nie mam a nie telewizji a nie mój lekarz. Safi.