Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Opowiedzcie swoje traumatyczne przeżycia że szkoły lub z życia dorosłego.

Polecane posty

Gość gość

Miałabym prośbę czy mogłabyś byś opisać traumę z życia dorosłego np z pracy. Ja w szkole nie miałam takich sytuacji natomiast w życiu dorosłym spotkaly mnie dwie przykre. Pierwsza to taka że odbywała staż w starostwie i w pokoju C socjalnym na przerwach spotkalam się z taką dziewczyna która odbywała staż w nadzorze budowlanym i opowiadała mi jak ja tam traktują. Zwierzala mi sie. Potem dowiedziałam się że tam odbyła się jakaś wewnetrza rozmowa i że sekretarka tego nadzoru powiedziała na mnie że to ja buntowalam ta dziewczynę przeciwko pracownikom tej instytucji bo widziala jak siedzi że mną na socjalu. Ich szefowa poszła po tym wszystkim na skargę do mojego wtedy szefa A ja zostałam wezwana na rozmowę. A wszystko zaczęło się od tego ze sekretarka rozpowiadala w tym nadzorze że ta dziewczyna śmierdzi. Druga sytuacja to za czasów studiów szukałam pracy w sklepie odziezowym wrangler. Po kilku dniach po pracy na czarno i otwieraniu sklepu mieli z nami podpisać umowy. Ok 22 kierowniczka tego sklepu zabrała mnie na rozmowę i powiedziała że że mną nie podpiszą umowy bo dziwnie się zachowuje i dziwnie się na nią patrzylam. To sa jej słowa. Potem powiedziała mi żebym i tak się cieszyła że powiedziała mi o tym teraz bo miała mi powiedzieć że nie dostanę tej pracy po tym jak zrobilabym swoją robotę. Na koniec powiedziała mi że będę miała bardzo duze problemy ze znalezieniem pracy . I po tej sytuacji miałam bardzo długo traumę .Teraz choćby nie wiem co sie działo już wiem ze mojej winy w tym nie ma żadnej i że ludzie to świnie które nie znają żadnych granic.

Gość gość
podbija temat