Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Za co można trafić do szpitala psychiatrycznego?

Polecane posty

Gość gośćs
5,44 w moim środowisku pracy wypuscili taka bajeczkę ,powiedziałam ze podam ich o zniesławienie ,potem w kolejnym zakładzie zrobili ze mnie ćpunkę ,powinni beknąć za zniesławienie już nie raz!

Gość gość
A na oddziale przywiążą cie do łóżka i dadzą takie leki, że sam zdechniesz, jak jesteś zdrowy to w ciągu paru miesięcy, jak starszy i chory to i w ciągu 2 tygodni, obejrzyjcie sobie superwizjer o zabijaniu pacjentów Rybniku. Podobno w psychiatrykach słabsi pacjenci też są gwałceni, kiedyś dziennikarz poszedł na ochotnika i wszystko opisał. Sama nie byłam i nie mam wskazań.

Gość gość
wiedzą że oglądam wiec już nawet tam mnie niszczą.Ja tak tego nie zostawię .Chamy jak ta Agnieszka Kowalczyk która wymyśliła ze zataiłam u pracodawcy zaświadczenie od psychiatry.To jest podłe! nigdy nie leczyłam się psychiatrycznie! nigdy niczego nie zataiłam! cieszę się ze ona już nie jest moją wykładowcą.s

Gość gość
powinnam zgłosić to Rektorowi .s

Gość gość oczywiscie
Wykładowcą na jakiej uczelni?

Gość gość
na WSB .s

Gość gość
w ubiegłym roku zrezygnowała z przyczyn finansowych ale obraziła mnie ,a potem był tu temat ,,pt ,,czy można zataić zaswiadczenie od psychiatry wu pracodawcy'' dokładnie było opisane gdzie pracuję.Wiem ze ona za tym stoi ,Na jednym z wykładów zapytała mnie jakie dokumenty daje sie pracodawcy przyjmując sie do pracy ? więc wymieniłam 1-podanie ,życiorys,oraz zaswiadczenie od lekarza medycyny pracy.Ona na mnie spojrzała i powiedziła ,,pani Sylwio wszyscy dobrze wiemy jak to wyglada żaden pracodawca nie spyta wprost czy leczy sie pani psychiatrycznie'' f**k! jak tak można?s

Gość gość
Haha :D Dowcipnie. Nie denerwuj się już, Sylwia.

Gość gość
potem jak zareagowałam na ten temat tutaj ,to dopisali że mam sąsiadkę pielęgniarkę(no fakt mam) która niby zwolniła się z domu seniora w którym razem pracowałyśmy i ze niby ona teraz przyjęła sie w jakiejś przychodni gdzie niby ma dostęp do mojej dokumentacji u psychiatry.Żadnej takiej dokumentacji niema bo nigdy się nie leczyłam na nic takiego .!to jest karalne tak zniesławiać ludzi.!s

Gość gość
6.21 dla mnie to nie jest dowcipne ,w pracy opiekuna to ważne! zbyt odpowiedzialne stanowisko zeby miał pracowac ktos ,,chory psychicznie''! to podłe! w PDPS ie to samo zrobili jak ja mam pracowac na dzieci no jak? powinni odpowiedzieć za to karnie! Ja mam dzieci na utrzymaniu!s