Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Facet mówi, że trzeba powoli

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny od 2 miesięcy spotykam sie z facetem, który był w związku 6 lat. Poznaliśmy się przypadkiem na imprezie firmowej łączonych oddziałów(on inny oddział). Nasz kontakt sie rozwijał. Ja odkryłam, ze ma dziewczynę więc trzymałam go na dystans. Mówił, ze nie spotykają się odkąd mnie poznał bo mu zawrocilam w głowie, a im od dawna sie nie układa. wkońcu po miesiącu pojechał do niej i rozstali się podobbo w zgodzie. Dałam mu warunek, że albo w jedną stronę albo w drugą bo nie będę tą drugą. Wybrał mnie. Jednak teraz męczę sie w tej relacji bo on twierdzi,ze narazie chce to powoli rozwijac bo nie wskoczy w kolejny zwiazek po tylu latach(ok rozumiem rodzina, była mogą glupio gadać ze skoczył z kwiatka na kwiatek) jednak wiecie był sex a dla kobiety to zawsze znaczy troche wiecej. Ostatnio po spotkaniu na pozegnanie powiedzialam mu, ze to było nasze ostatnie spotkanie bo widzę po sobie, ze za bardzo się angazuje.. jednak on nie chce urywac tego i ciągle podtrzymuje kontakt twierdzi, ze mam sie nie spieszyć bo nie wyjdzie.. sama nie wiem co o tym myśleć :(

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować