Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zamieszkać że szwagrem który jest wredny i skapy czy u teściów w ciasnym mieszka

Polecane posty

Gość gość
Jak 400zl na miesiąc xapfpoponije to gdzie Ok?? Plus oczywiście prezenty świąteczne dla nich i teściów i jeść będziemy częsty i poza domem a w 99 % pewnie u teściów więc ram tylko spać i kąpać

Gość gość
gość dziś Tak teściowie nas zaprosili jak się tylko dowiedzieli że mamy możliwość na tyle przyjechać xxx Jak teściowie zaprosili to mieszkaj U teściów w tym jednym pokoiku w sześć osób. Szwagier Was nie zapraszał więc nie rozumiem czemu chcesz mu się na siłę wpieprzyć do domu?

Gość gość
śwager wspolczuje

Gość gość
Ok. Na Twoim miejscu dalabym siania, ale ok. Zapytaj szwagra, jakie koszta wchodza w gre, jaka cena za pokoje, jak wyzywienie. Mozesz tez na jakis czas isc do tesciow, z tym, ze ja bym sie chyba zabila, bo czy bedziesz u szwagra, czy u tesciow, to i tak na pewno bedzie narastala frustracja, dlatego, bo kazdy potrzebuje przestrzeni i jakbyscie sie nie kochali, to zaloze sie, ze i tak sie poklocicie. Wez pod uwage tez dzieci, jesli sa grzeczne to ok, ale jesli mniej, to tez srednio:/

Gość gość
Skoro szwagier rzuca takie teksty i wcale was nie zapraszał to znaczy że wcale was nie chce w swoim domu!!! Ale ty, dziewuszysko bez godności i honoru będziesz się tam wpieprzac nawet oknem jak cię szwagier drzwiami wyrzuci, prawda?

Gość gość
Dlatego że mieszka po sąsiedzku i ma możliwość i lokalowe żeby nad przenocować

Gość gość
Oni u nas noxowali kilkukrotnie gdy było u nas i nigdy nie braliśmy ani kasy ani nie pozwalalismt płacić za jedzenie tylko prezenty przyjęliśmy mimo że szwsgier jest jaki jest chan i gbur

Gość gość
Zaproponuj taka kwote, bo wydaje mi sie ok. I zobaczysz, ale i tak czulabym sie niezrecznie, bo tez uwazam, ze oni was tam nie chca.

Gość gość
Ale oczywiście nie porównuje bo oni byli u nas na maks tydzień po prostu pisze żebyście zrozumiały sytuację

Gość gość
W jakim wieku są te twoje dzieci autorko?

Gość gość
3 lata i 5 miesięcy

Gość gość
Ustalcie Wasz udzial, oplaty od poczatku.

Gość gość
Niech to maz zapyta brata ile licza sobie za wasz pobyt kiedy bedziecie u nich wspolnie sie stolowac i ile za czas waszej nieobecnosci, kiedy pojedziecie odwiedzac dalsza rodzine. Ustalcie to przed Waszym przyjazdem, niech on tez ma czas na przemyslenia.

Gość gość
to nie prowo? 6 osób w jednym pokoju, w tym niemowlę przez 2 miesiące?!

Gość gość
Maz powiedział że nie będzie się wtrącam

Gość gość
No to masz problem z mezem, nie z jego bratem. Ty tez mozesz sie nie wtracac, w koncu to jego rodzina.

Gość gość
Dziwie się ze w ogóle się zgodził. Takie małe dzieci są męczące a oni będą musieli przez te 2 miesiąc normalnie żyć pracować itp

Gość gość
Ja juz pisalam kilka razy, ze to zly pomyl jechac na tak dlugo do osoby, ktora nie chce nas za bardzo u siebie lub tam, gdzie nie ma warunkow. Napisalas, ze twoj maz sie nie bedzie wtracal? To zart, prowokacja, czy naprawde masz takiego meza? Ja bym Ci odradzala z prostego wzgledu - co wy bedziecie robic calymi dniami, skoro szwagier nie bedzie zadowolony z waszej obecnosci? Co wy tu bedziecie robic tyle czasu? Przyjedz na tydzien, bo zadnej przyjemnosci z tego pobytu nie bedzie, raczej same nerwy. Chyba faktycznie to prowokacja.

Gość gość
Jesteście żałosne ż ty mi tekstami o prowokacji

Gość gość
22:18 zalosny to jest pomysl jechac na urlop na dwa mce i sie gniezdzic u starych w 6 w jednym pokoju:D

Gość gość
Dobrze że ty jesteś taka bogata i Cię stać na mieszkanie w hotelu 2 miesiące hipokryzji

Gość gość
Wiesz co? Gdybym nie mogla sobie pozwolic na mieszkanie w hotelu, w zyciu nie zwalilabym sie komus na glowe na 2 miesiace:O Nie mowiac juz o mieszkaniu w 6 osob, w tym 2 dzieci, w jednym pokoju:O A co, jesli np to male zacznie plakac i bedzie tak plakalo, a w tym samym pokoju jeszcze tesciowie spia?:O to jakas masakra. Wierz mi, ze babcia za sciana tez nie bedzie zadowolona... oni tak rzucili tym pomyslem, bo siedza sobie tutaj bezpiecznie, nie musza, bo nie maja mozliwosci pomagac przy wnukach i widywac ich, wiec sie podjarali,ale starsi ludzie nie dosc, ze sami sa meczacy, to male dzieci mecza ich podwojnie. Zaloze sie, ze po paru dniach wszyscy beda zmeczeni i staruszka zacznie rzucac, ze juz za dlugo te odwiedziny:O Dwa, szwagier, ktoremu srednio sie usmiecha, zeby u niego siedzieli tak dlugo, ale bedzie extra urlop w pl. I najwazniejsze - nie wiem co jest atrakcyjnego w przebywaniu w te zimne i ponure miesiace w polsce:O ok, poza swietami. Meza, ktory nie bedzie sie wtracal przemilcze, ale ja bym na jej miejscu pojechala na pare dni, odwiedzila siostre i wrocila do domu i tam odpoczela z mezem, ktory tez bedzie mial czas ja odciazyc.

Gość gość
Nie rozumiem jak można w ogóle rozważać taką "gościnę", przecież to męczarnia i dla gospodarzy i dla gości. Hotel może kosztować, ale są też apartamenty na krótszy wynajem i można się dogadać co do ceny (chyba, że to kompletnie zad***e). Ze szwagrem się nie lubicie, teściowie+babcia też na dłuższą metę będą męczący - po kiego czorta siedzieć tyle na głowie?

Gość gość
Ja p*****le, w życiu bym się nie zgodziła, żeby ktoś z mojego domu sobie hotel zrobił na 2 miesiące. Wynajmijcie sobie coś, a nie się ludziom na łeb zwalacie. Za grosz kultury.

Gość wwa022
Nie wiem jak w tych rejonach, ale pod Warszawą wynajem na miesiąc 2 pokoi to koszt ok. 1800 zł/msc + opłaty licznikowe. Zaproponowałabym 1300 zł za miesiąc szwagrowi.

Gość gość
Powiedz mezowi, ze jak nie ma jaj dogadac sie co do sumy odszkodowania za koszty waszej wizyty z bratem, to przez niego skrocicie pobyt do 3 tygodni. Co Ty chcesz robic w te najgorsza pore w Polsce.

Gość gość
Do kogo was tesciowie zaprosili?

Gość gość
Tesciowie zaprosili ich do swojego pokoiku na 2 miesiące z dwójką malutkich dzieci! HA ha ha ha ha

Gość gość
gość dziś Powiedz mezowi, ze jak nie ma jaj dogadac sie co do sumy odszkodowania za koszty waszej wizyty z bratem, to przez niego skrocicie pobyt do 3 tygodni. Co Ty chcesz robic w te najgorsza pore w Polsce. xxx Odszkodowanie za ich wizytę? :D A co to kataklizm jest przewidywany, chcą rozpiertolić im dom? :D

Gość gość
O kur... goscie na 60 dni, w tym niemowle, prowo jak nic.