Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zamieszkać że szwagrem który jest wredny i skapy czy u teściów w ciasnym mieszka

Polecane posty

Gość gość
to nie jest problem mieszkac z dwójka dzieci w jednym pokoju. wam juz sie w głowach poprzewracało. poza tym co, myslicie, ze szwagier udostepni im cztery salony, dla kazdego po jednym???

Gość gość
autorko- pisalas, ze tesciowie i szwagier mieszkaja po sasiedzku i tesciowie sa goscinni i nie skapi, wiec moze do szwagra chodzcie tylko nocowac, a u tesciow sie stolujcie.co ty na to?

Gość gość
Nie chciałabym gości na miesiąc czy na dwa. Co innego pojechać do domu swoich rodziców czy teściów, bo to jak "u siebie" a co innego mieszkać i zwalać się na głowę szwagrowi. Kto wam będzie obiady robił? Siostra, szwagierka będzie koło was skakała?

Gość gość
Tu autorka Wy chyba nie umiecie czytać że zrozumieniem. Nspossksm wyraźnie że będziemy u szwagra spać i to też nie cały czas bo pojwfzuwmy na kilka dni do mojej siostry .większość czasu będziemy na wyjazdach albo u teściów więc nie rozumiem w zztm problem? Żeby najbliższą rodzinę przez kilka tygodni przenocować??

Gość gość
I ja pewno nie będziemy się tam żywić co najwyżej śniadania których nie będę oczekiwać że mi zrobią bo oboje pracuje więc i tak och rano s domu nie ma w dni robocze.

Gość gość
Ty jestes autorko jakas nienormalna. Jak mozna zwalic sie komus na glowe na 2-3 miesiace w 6 osob? Nie wyobrazam sobie tego nawet z najblizsza rodzina. Przeciez mozesz wynajac mieszkanie na te pare miesiecy a nie cos takiego... szok jacy ludzie sa bezczelni!!!

Gość gość
Kolejna która nie umie czytać ze zrozumieniem. Gfzyw ha napisalam o 6 os8vaxh??? Jestem ja ż mężem i 2 dzieci gdzus tu widzisz 6 osób?

Gość gość
Autorka chyba nie rozumie roznicy miedzy mieszkaniem u kogos 2 miesiace, a odwiedzinami na tydzien... i nawet juz nie o pieniadze tu chodzi. Ty sie nie pytaj obcych ludzi na forum, tylko lepiej meza zapytaj.

Gość gość
Maz ma ciężkie relacje ze szwagrem dlatego powiedział że nie będzie się wtrącam

Gość gość
no to jest 4 osoby niewielka roznica. To musi byc prowokaca bo nie wierze , ze takie idiotki istnieja na tym swiecie!!! Na krzywy ryj do kogos isc , nie rozumiem tego.

Gość gość
Zapłacenie komuś za pobyt 400xl na miesiąc to jest twoim zdaniem krzywy ryj???

Gość gość
02:51 mieliby mieszkac w pokoju razem z tesciami, czyli lacznie 6 osob:O a gdzie trzymac rzeczy, na 2 mce to wyobraz sobie bagaz. To w ogole jakis horror , nawet to mieszkanie u szwagra, mimo, ze ma dom:O

Gość gość
Ahahaha czyli twoj maz ma zj****a relacje z bratem i chcesz tam 2 mce mieszkac?:O

Gość gość
Tak, bo ona musi "odmieszkac" te kasę którą teściowie włożyli w dom szwagra! Przecież pisała że JEJ SIE NALEŻY!

Gość gość
Ja bylam dwa razy u siostry z dzieckiem po kilka dni i sama wiedzialam, kiedy juz czas do domu, a tutaj z dwoma malymi dziecmi na 2 mce. Pisalam, wez poprawke na to ochocze zaproszenie rodzicow, zreszta moze oni mieli na mysli swieta, pare dni. Zreszta, co to za relaks, skoro bedziecie musieli uciekav na cale dnie, bo szwagier srednio ma ochote na taka dluga wizyte?:O

Gość gość
08:49 pisala, ze nalezy im sie urlop, czy tam jej mezowi, bo pracuje na okraglo. Czytac nie potrafisz? Zreszta, ja juz pisalam, ze nierowne traktowanie dzieci potem skutkuje zalem jednego z dzieci i akurat w tym nic dziwnego. Starzy rozwalaja tym relacje, sklocaja rodzenstwo:O

Gość gość
Jedz na kapuczine i daj juz spokoj temu śwagrowi. Zeby to śwagrowi na lbie 2 msc czy miesiunc siedzic. Dej spokoj

Gość gość
Sprawa sie rozwiazuje tescie powiedzieli ze zaplaca szqgrowi i tam pol czasu bedziemy mieszkac a pol u nich

Gość gość
Moim zdaniem możesz mieszkać nawet u teściów w komórce ze swoimi goowniakami. Kogo to w ogóle obchodzi?

Gość gość
Jak cienie obchodzi to po co wchodzisz jak sie zapytalam a ty jestes beznadziejna idiotko

Gość gość
Nie mniej od ciebie debilko! Tak cię obchodzi gdzie będzie spała żałosna autorka?

Gość gość
9:22 To nie ha pisałam nic jeszcze nie t9zmawualismy ż treściami na ten temat

Gość gość
Po co zakładasz temat jak się co chwila na kogos rzucasz z pyskówkami? Wspolczuję takich gosci:( Prawie was nie bedzie w domu, prawie nie bedziecie jesć, ale...bedziecie z chocby gratami,walizkami.

Gość gość
nie teście tylko TEŚCIOWIE !

Gość gość
"Nam się należy", skad my to znamy hehe. Będzie draka jak sie sklócą i po tygodniu wypad w podskokach. I co wtedy? hotelik pozostaje i jedzonko w restauracjach.

Gość gość
to nie prowo?

Gość gość
Bo mnie dobijaja ludzie którzy nie potrafią czytać ze zrozumieniem. Potem sobie spełnia swoją historię i rzucają chamskimi teksysmk

Gość gość
Sama siebie zapytaj czy wytrzymasz w jednym pokoju w 6 osob 2 mce. Albo z wrednym szwagrem w jego domu. Pisalam juz, ze na 2 mce i przy 2 dzieci musisz wziac kupe rzeczy, bedziesz sie miala gdzie rozpakowac na ten czas? A wozek? Wykonczylabym sie takim urlope, zreszta to udreka, a nie urlop:O

Gość gość
W ogole to piszesz, ze jaki to problem rodzine przenocowac najblizsza, a przeciez twoj maz nie ma najlepszych relacji z bratem, wiec?