Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zamieszkać że szwagrem który jest wredny i skapy czy u teściów w ciasnym mieszka

Polecane posty

Gość gość
Poza tym w tej rodzinie meza jest jakas dziwna sytuacja, ze z bratem jest sklocony jej maz, ale mimo to, ten szwager z rodzina korzystali z ich domu, gdzie mieszkaja, a teraz autorka sie uczepila opcji szwagra, mimo, ze jej maz nawet nie chce o tym rozmwiac za bardzo:O

Gość gość
Nikt nie napisał że 400xl to za mało wręcz przeciwnie a jeżeli nie umordz czytać ze zrozumieniem jak 90% ludzi tutaj to jest twój problem

Gość gość
gość dziś Stać nas na urlop i dlatego jedziemy gdyby nad nie było stać to byśmy siedzieli na sypie i ludziom nie zwracali głowy. To wy sibi3 instalacje że jestem biedaczyna która ma sil3 się pycha do bogatego szwagra a zapewniam was że sytuacja jest zupełnie odwrotna x Na urlop cię stać, co w nocleg kosztuje minimum 50 zł za osobę, czyli 200zł razy 30 dni, to 6000zł, a wynająć cię mieszkania na dwa miesiące za 1500 miesięcznie cię nie stać?

Gość gość
Rozmowa z autorka to jak z głupkiem jakimś!

Gość gość
Ale się dajecie wkręcać trollowi. Autorka zakładała wiele tematów, nigdy jej nie pasowało żadne rozwiązanie . Będzie ciągnąć temat w nieskończoność .

Gość gość
Autorka na bank założyła prowokacje i ciągnie to niemiłosiernie, bo jakoś nie mogę uwierzyć że gdzieś są jeszcze aż tak głupie kobiety. To poprostu niemozliwe, by taki bezmozg mógł jakoś przejść przez ulicę i nie wlezc do rowu i się nie utopić w błocie.

Gość gość
8 stron o tym, ze ja stac na urlop. Ciebie stac zaledwie na podroz a 2 miesieczny urlop chcesz spedzic na krzywy ryj.

Gość gość
0/10