Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zamieszkać że szwagrem który jest wredny i skapy czy u teściów w ciasnym mieszka

Polecane posty

Gość gość
Nie wiem czy jest im.glgpio czy nie to nie moja sprawa ja tak jak pisałam niczego od nich nie chce

Gość gość
500 zł na miesiąc to płacą pracownicy za łóżko w pokoju wieloosobowym.

Gość gość
"Chcuspam poznać zdanie innych osób które patrzą ż boku na tą sytuację" Co Ty kobieto piszesz?! To nie brak znajomości ojczystego języka, tylko niedbalstwo!!!!

Gość gość
Od tesciow nic nie chcesz, ale w stosunku do szwagra masz roszczenia.

Gość gość
500xl to chyba w dużych miastach Mój znajomy wynajmuje domek 2polpjowy za 700xl miesięcznie na wsi gdzie mieszkają teściowie i szwagier

Gość gość
To też wynajmij domek, a nie się zwalasz z dzieciorami ludziom na dwa miesiące. Kto będzie po was sprzątał niby?

Gość gość
Chcecie sobie spedzic 2 mies. urlop na ich koszt. Jezeli nie, to rozliczcie sie jak w tym przyslowiu, kochajmy sie jak bracia, rozliczmy sie jak Z.dzi.

Gość gość
Ja z mężem i 15letnim synem w zeszłym roku spędziliśmy święta i Nowy Rok w Polsce w domu teściów. (20 grudnia - 4 stycznia). Na odjezdnym dałam teściowej 500 funtów. Uważam że tak trzeba bo się kobita narobiła, sprzątala po nas, przygotowala jedzenie na wigilię i święta. Tez jedliśmy na mieście i u znajomych, a także dokupowaliśmy ciasta, słodycze, soki, alkohol. Nie cierpię siedzenia u kogoś na krzywy ryj.

Gość gość
Chyba sobie z dipy ten domek wyciągnę a co ty myślisz że na wsi to stoi 10 pustych domów i czekają na wynajęcie??? Ż choinki się urwalas???

Gość gość
Poza tym nie będę kolejn5 raz pisać tego samego dla idiotej które ni3 potrafią przeczytać kilku stron tekstu gdzie wyraźnie napisałam ile kasy chcemy im dac i ile czasu tam spędzać. Więc zanim się wezmiecje do dyskusji to przeczytajcie wszystko A nie 2 ostatnie linijki tekstu kretynko

Gość gość
Wez sie troche za siebie i nie ublizaj ludziom. Nie stac cie na urlop, nie zawracaj ludziom d**y. Skoro tesciowie sie wypieli na twojego meza, to niech was teraz goszcza nawet i pol roku, a szwagier, nawet jesli bys mu zaproponowala miliony i tak ma prawo odmowic. Serio, Ty chyba masz jak problem, skoro dla Ciebie to normalne rezydowac u kogos 2 miesiace z dwojka malych dzieci:O Jeszcze te Twoje plany, ze bedziecie cale dnie poza domem, czyli po prostu bedziecie przesiadywac u tesciow, badz innych czlonkow rodziny:O Tez mi urlop:O Jedz i zycze Ci spokoju, ale zaloze sie, ze szybko wszyscy nawzajem sie zmecza. I przygotuj sie finansowo, bo nawet robiac mniejsze zakupy, czy placac za jakies rozrywki, to niezle poplyniecie z kasa:O

Gość gość
Stać nas na urlop i dlatego jedziemy gdyby nad nie było stać to byśmy siedzieli na sypie i ludziom nie zwracali głowy. To wy sibi3 instalacje że jestem biedaczyna która ma sil3 się pycha do bogatego szwagra a zapewniam was że sytuacja jest zupełnie odwrotna

Gość gość
Taka bogata jesteś i zamiast na Teneryfie czy chociaż w Zakopanem spędzać urlop wpieprzasz się z całą rodzina do maleńkiego pokoiku teściów na dwa miesiace??? Taka bogata jesteś a chcesz się wpieprzyc do domu szwagra za 400 zł za miesiąc? Boszszsze co za dziadówa!!!

Gość gość
gość dziś Stać nas na urlop i dlatego jedziemy gdyby nad nie było stać to byśmy siedzieli na sypie i ludziom nie zwracali głowy. Xxx Stać was na urlop??? Ha ha ha ha ha ha.

Gość gość
Ale z was ograniczone kretynko nie będę tłumaczyć co to jest tęsknota za ojczyzna i rodzina bo i tak tego nie zrozumiecie

Gość gość
hahahahaha stac ja na urlop hahahas to wez kwstere w pensjonacie i olewasz wtedy, czy ktos ci robi łache, czy cie przyjmie czy nie. jak ktos wyzej pisal, wtedy bys miala wywalone na pokoj u tesciow w dodatku z nimi dzielony, albo na szwagra chama. Wez nie oslabiaj ludzi, zreszta jestes zwykla chamka.

Gość gość
Sama siebie zaoralas piszac, ze chcesz mieszkac u szwagra za 400 na mce w 4 osoby, albo spac z dziecmi i tesciami w jednym pokoju, tylko, ze u nich to za free, a potem piszac, ze cie stac i to nie szwagier jest przy kasie, tylko wy:D wiekszego glupka nie mozna z siebie zrobic:D

Gość gość
Jeśli według was gdy ktoś jest bogaty to musi rzucać kasą na prawo i lewo to nie mam więcej pytań

Gość gość
Nie, nie musi, ale tez na pewno nie bedzie sie kisil z tesciami w jednym pokoju przez 2 mce albo mieszkal u szwagra, ktory nawet za pieniadze nie ma na to ochoty:) poszerz troche horyzonty kobieto.

Gość gość
No i lepiej zeby jej nikt nie pytal o pomoc w sprzataniu, bo ona nie zamierza:D pycha kroczy przed upadkiem:D

Gość gość
Maz pewnie pracuje na budowie i ma zimowa przerwe. Rodzina ma szczescie, ze chcecie zwalic im sie tylko na 2 miesiace a nie az do wiosny.

Gość gość
Nie pracuje na budowie

Gość gość
Jak ci tak tęskno za ojczyzną to wróć do Polski! Po co siedzisz w kraju którego nienawidzisz? Aaaaaa prawda! Zapomniałam że ukochanej ojczyźnie nie masz nawet kartonu po telewizorze żeby w nim zamieszkać, no i zasiłki dużo niższe niż na zachodzie, ty bogaczko od siedmiu boleści!

Gość gość
Jak sobie to wyobrazasz spac u szwagra a jesc u tesciow. Bedziesz sie rano zrywac po np. nieprzespanej nocy z niemowlakiem i ubierac siebie i dziecko, zeby koniecznie pojsc na sniadanie, moze w sniegu, do tesciow?

Gość gość
Niezły tupet. Tylko szwagier z żona mogą decydować kto u nich zamieszka. Nie ty i teściowie . Ja bym cię nie wpuściła za próg . Poza tym mieszkasz 3 lata za granica i masz problem pisać po polsku.

Gość gość
To gdzie pracuje skoro nie na budowie? A może wywalili z roboty mężusia i teraz ma tyle urlopu ile chce. Kupę pieniędzy odłożyliscie skoro chcesz płacić 400 zł za cały pobyt w cudzym domu!

Gość gość
Masakra siedzą tu większe idiotka niż myślałam! Po pierwsze napisałam wyraźnie że będziemy śniadania jeśli na miejscu ale oczywiście debili.sie nie chce przeczytać. Po drugie skąd kretynka exuwlas info że jestem 3 lata za granicą??? Ż magicznej kuli wywrozulad???

Gość gość
Nie twój interes gdzus pracuje na pewno tam gdzie ty sobie możesz tylko pomarzyć. I kolejny raz czytanie ze zrozumieniem się kłania bo napisałam wyraźnie że 400zl za miesiąc A nie za cały pobyt ale twój mózg tego nie ogarnia widocznie

Gość gość
Tonie ma znaczenia ile ty chcesz dać! Szwagier i tak cię do domu nie wypuści! On da ci 400 żebyś więcej pod jego drzwi nie podchodziła.

Gość gość
Jestes chamska tupeciara, nikt dotad ciebie nie zlajal, rob sobie co chcesz. Dostalas dosyc rad i przykladow jak zachowuja sie ludzie w goscinie u rodziny. 200 funtow za 2 tygodnie pobytu, czytalas? Masz weza w kieszeni, to twoja sprawa. Za rady powinnac PODZIEKOWAC a nie obrazac ludzi. Jestes niezla chamka, wspolczuje rodzinie.