Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Najgorsza wizyta u ginekologa.

Polecane posty

Gość gość

Rejestratorka okropna, zawsze niemiła, nie odbiera telefonu, ciężko się dodzwonić. Można stać pod okienkiem do usranej śmierci, nie podejdzie, dopiero po dzwonku przychodzi z wielką łaską. Na wizytę czeka się długo, zawsze są spóźnienia z wejściem do gabinetu. Byłam u dr X. Tabletki przepisał mi z czapki, bez żadnych badań ani wywiadu. Wybrał najdroższe. Kiedy przyszłam drugi raz powiedzieć, że chciałabym tańsze, on na to, że przecież w ich aptece jest promocja i kosztują mniej, ale w końcu przepisał mi inne. Oczywiście też bez badania. Powiedziałam mu o swoich problemach z piersiami, które wyraźnie wskazywały na jakąś chorobę - nie chciał zbadać, nie obejrzał nawet, powiedział, że mam sobie gdzieś indziej zrobić usg. Gdy czekałam w poczekalni na swoją kolej, pan Przygodziński wyszedł z gabinetu i zapytał rejestratorkę, kto jest następny. Pani powiedziała moje nazwisko (kończy się na spółgłoskę, czyli nie wskazuje na rodzaj żeński). A ginekolog: "Czy to jest pan?". No tak, pan przyszedł do ginekologa O wyniki cytologii musiałam się dopytywać, nie dostałam na piśmie, lekarz powiedział tylko, że są "dobre, nawet bardzo". Nie wspomnę już o przebieralni, która jest w osobnym pomieszczeniu i trzeba przechodzić przez poczekalnię.. Gabinet ma przezroczyste szklane drzwi, co to za zwyczaje..w poczekalni słychać wszystko, o czym się mówi w gabinecie.

Gość gość
Daj spokój, jak moja wizyta wyglądała to szkoda mówić. jutro może napisze :)

Gość gość
Napisz :)

Gość gość
To nie ma innego gina tam gdzie mieszkas musisz tam chodzic ?

Gość gość
Poszla bym w inne miejsce jaki problem?

Gość gość
To nie jest tak jak kiedyś pójdziesz do innego a onoi maja wszystko w komputerze.

Gość gość
Chcąc wrócić powiedzmy, to już jest że było się w innym miejscu.