Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

78 a ja o polowe

Polecane posty

Gość gość 78
Brakuje mi świadomości tego, że właśnie masz mokrą cipkę i jesteś przed lup po kolejnym orgazmie. Mam nadzieję, że dziś też będziesz miała mokre łóżeczko :) i wyjdzie z Ciebie zboczona laska, przesiąknięta perwersją do szpiku kości :) wolałbym żebyś napisała na mój adres, to nikt nie będzie nam przeszkadzał :)

Gość 78/2

Pozmieniało się tu na stronie.

Zboczuch z Ciebie ;p. Nie dałam rady wczoraj. 

Zanim napiszę prywatnie, to muszę Cię trochę poznać ogierze. :D

Gość Gość 78

78/2 a co chcesz wiedzieć?  Może, jak strasznym zbokiem jestem? Odpowiem uczciwie, iż potworny ze mnie zbok i masz pełne prawo bać się mnie :)

Gość Gość 78

Właśnie zastanawiam się, jak bardzo możemy jechać po bandzie w naszych zboczeństwach, zanim ktoś to zgłosi i nas zbanują :) Żałuję że nie mam pilota,  który uruchamiałby urządzenie w Twoich majteczkach. Drażniłoby ono Twoją łechtaczkę aż do osiągnięcia orgazmu  i nigdy nie wiedziałabyś kiedy się włączy :) na przykład teraz :)  Muszę coś takiego zmontować :) A i miałem zapytać, czy lubisz upokarzać facetów podczas  seksu, tak jak wtedy kiedy kazałaś kolesiowi obciągać, kręci Cię to? Czy chodzi o Twoją dominację nad gościem?

Gość 78/2

Chciałabym dominować nad tobą. :) No z tym urządzeniem to dobry pomysł :P

Gość Gość 78

Dominować nade mną 🙂 to raczej niemożliwe. Jednak uwielbiam kiedy kobieta używając swoich atrybutów, usiłuję mnie do czegoś przekonać lub nakłonić 🙂 Jednak ze mną trzeba postępować jak z dzikim dużym kotem, dopóki  będzie mi się podobało, to będę przyjemnie mruczał, jednak w każdej chwili możesz skończyć jako smaczna przekąska 😛  Aczkolwiek mam kilka pomysłów jak pomóc Ci dominować nad jakimś kolesiem, nawet kręci mnie taka myśl, jak na przykład, zmuszanie gościa żeby wylizał Ci cipkę, która jest zalana spermą 😛 

A co do urządzenia, to nawet mniej więcej wiem jak to zrobić 🙂 trochę poszperałem w temacie. 

Gość 78/2

Heh i chciałbyś patrzeć jak mnie tak wilizuje? 🙂

Potrafisz tak dobrze szperać? ::classic_biggrin: wlasnie sobie coś wyobraziłam.  Naklaniasz mnie do zboczonych myśli. :classic_blush:

Gość Gość 78

A co takiego sobie wyobraziłaś, poproszę wszystkie pikantne szczegóły 🙂 właściwie to inne możesz pominąć 😜 

Dobry jestem w szperaniu 😛 

Gość 78/2

A pobawilbys się ze mną w ginekologa? Wtedy mógłbyś mi poszperać :classic_tongue:

Gość Gość 78

A Ty chciałabyś, żebym chwycił kolesia za włosy, przycisnął jego twarz do twojej cipki i kazał wszystko dokładnie wylizać ? Kręciło by Cię takie coś?

Gość Gość 78

W ginekologa bardzo chętnie  🙂 

Gość 78/2

A znasz się na tym ? 🙂

Gość Gość 78

Zapraszam na fotel i szeroko nóżki proszę, najpierw zaczniemy od dokładnego golenia ... 🙂 

Gość Gość 78

jakiś wziernik się znajdzie 😜 

Gość 78/2

No czemu nie 😄 jak zawsze idę do ginekologa to mam zberezne myśli. 😛

Gość 78/2

A tak naprawdę ogolił byś mnie? :classic_rolleyes: 

Gość Gość 78

Oczywiście, że bym ogolił. Uwielbiam ogolone, mokre cipki 🙂  A miałaś jakąś przyjemną akcję z ginekologiem, byłaś mokra?  Mam nadzieję, że teraz też masz mokrą cipkę i zaraz czymś ją wypełnisz 🙂  przydałoby się teraz to urządzenie,  w tym momencie nacisnąłbym START 🙂 chciałbym słyszeć jak jęczysz i nie możesz tego przerwać 🙂

Gość 78/2

Nie miałam żadnej akcji 😉 zawsze chodzę do kobiet bo to dla mnie mniej krępujące, ale fantazje czasem o tym miałam. Zresztą nie wstydzę się tego, że jestem zboczona. Przynajmniej nie tutaj 🙂

Gość Gość 78

A kręcą Cię zabawy BDSM i takie imprezy? Latex, wysokie szpile itp. Takie coś jak była ubrana ta shemale z filmiku. 

Gość 78/2

Lubie oglądać takie filmiki, lubię dominację 🙂 a chciałbyś mnie torturować? 😛

Gość Gość 78

Chciałbym zobaczyć Cię w obroży na szyi, gorsecie, pończochach i wysokich szpilach, chciałbym żebyś się czuła jak najbardziej wyuzdana suka na świecie 🙂 Nie torturować, raczej zmuszać do kolejnego orgazmu 🙂 sprawić, że na drugi dzień mimo bolącej cipki, przyjdziesz po więcej. Oczywiście zasmakowała byś bata na tyłeczku, w momencie orgazmu, kiedy z Twojej cipki lałby się soczek po nogach... mam taki, który nie boli a raczej przyjemnie podrażnia 🙂 

Gość 78/2

Fajnie 🙂 ale chyba chciałabym być trochę torturowana..  

Gość Gość 78

Coraz bardziej mi się podobasz 🙂 tak naprawdę to mam różne zabawki, po niektórych miła byś siny tyłeczek 🙂 i wiedziała byś, co to być suką, związaną, bitą i rżniętą bardzo ostro....

Gość 78/2

Ciessy mnie to 😘 Co najbardziej zboczonego zrobiłeś w życiu? 🙂

Gość Gość 78

Rżnąłem swoją sukę na środku imprezy BDSM,  ale jest tego więcej 🙂 

Gość 78/2

Możesz już bez tego słowa suka? Bo jakoś nie pasuje mi to do ciebie.. może się mylę ale mimo że jesteś napalencem to wydajesz się być  miłym facetem. Polubiłam Cię.

To co takiego jeszcze robiłeś? 🙂

Gość Gość 78

Jak bardzo ostro lubisz tak jak na filmiku wystarcz, czy chciałabyś jaszcze więcej?

Gość 78/2

Fajny filmik. Mogłoby być więcej 😉

Gość Gość 78

Żeby było jasne, bardzo szanuję kobiety i zawsze, przede wszystkim chcę żeby czuły się bezpiecznie, cokolwiek byśmy nie robili. Niektóre moje koleżanki bardzo lubią  być określane mianem suki, kręci je to 🙂 Fajnie, że napisałaś wprost, ze to Ci się nie podoba. 

Mam pewne opory przed napisaniem na forum, bo ktoś mógłby mnie skojarzyć. Niestety wiele osób to  często widział i sama rozumiesz. Na priv mogę więcej ale tu, wolę ograniczyć się do fantazji. chciałbym jednak być anonimowy.