Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

A my jedziemy do tesciow na swieta i sie bardzo cieszymy huraaaa

Polecane posty

Gość gość

Juz sie umowilam z tesciowa , ze ona gotuje dania gorace my zimne :) hmmmm nie mam tylko pomyslu co tesciom na prezent kupic . A wy p***buski , jak nie potraficie sobie relacji ulozyc z ludmi ktorzy wychowali czlowieka , ktorego wy kochacie , to juz wasz problem Meczcie sie dalej w swojej nienawisci

Gość gość
A wy już nie macie o czym pisać, tylko święta i teściowe przecież to jest nudne i chyba też trochę smutne że trzeba o tym pisać na forach.

Gość gość
Fora sa p to aby na nich pisac, nie widze tu nic smutnego

Gość gość
No to jest bardzo smutne, sam tylul już jest smutny bo chęć pochwalenia się obcym czyms takim, raczej niczym niezwykłym jest smutna. Na forach takie pierdoły piszą osoby b samotne, ludzie spędzają święta z rodziną i większość z tesciowyni również no i po co o tym pisać. Znaczy na co dzień jest coś nie hallo skoro przed świętami ogłaszam światu że cieszę się że spędzę je z teściową. No ludzie.

Gość gość
A ja teściową zabieram do siebie, jak co roku, bo jest sama. Nie musi nic gotować.

Gość gość
12:07 ach ty niekumata jestes , taki troche dekielek z ciebie , skoro nie zalapalas :)

Gość gość
12:07 Radość ze spędzenia świat z rodziną nie świadczy, że coś jest nie tak na codzienne, tylko wprost przeciwnie, jest super!Wolałabyś poczytac jaka to zła ta teściowa, coś nie tak po twoim deklem, niestety.

Gość gość
nareszcie jedna normalna synowa (człowiek), bo te pozostałe anty synowe to chyba w poprzednim wcieleniu były wilkami zżerającymi innych po drodze, brawoooooo

Gość gość
Tak, normalny młody człowiek tutaj, to skarb i wyjątek wśród stada debilek.

Gość gość
Co roku to samo-po świętach będzie plucie na teściowe,szwagierki i inne pociotki z którymi przewspaniałe synowe spędziły czas....

Gość gość
Wszystko fajnie , tylko trzeba zadac pytanie "Dlaczego synowe nie ciesza sie na spotkanie tesciowych przy wigilijnym stole?" Jaki jest powod , ze dostaja skretu zoladka na sama mysl o takim spotkaniu? Przewaznie jest tak, ze tesciowe sobie na to same zasluzyly.

Gość gość
Super. A my spedzamy swieta w czworke w domu. W sumie tez sie ciesze, bo co roku swieta sa na walizkach i w pośpiechu

Gość gość
13,52 masz racje jestesmy przewspaniale.

Gość gość
A kto cieszyłby się na spotkanie z tutejszymi "synowymi", pochlebiacie sobie, tak na was czekaliby się jak na grypę, cholerę i trad:/

Gość gość
Jak macie wporzo tesciow to super :D

Gość gość
A jak twoi rodzice, autorko?nie zal ich zostawic na rzecz tesciow?

Gość gość
14.00 to po uj nas zapraszaja. Ja bym wolala w domu siedziec a nie sluchac smetow przy stole z obcymi mi ludzmi.

Gość gość
Niestety moim rodzicom w wigilie rano moge polozyc tylko ladny znicz na grobie :(

Gość gość
A u nas wsprost przeciwnie. Do teściów nie idziemy na żaden dzień świąt i to nie ze względu na mnie, tylko mój mąż sam tak postanowił. Nie dogaduje się ani ze swoimi rodzicami, ani tymbardziej ze swoim rodzeństwem. Jest mi przykro z tego powodu, szczególnie że moi rodzice już dawno nie żyją, ale po częscie go rozumiem i szanuję jego decyzję. Powiedział, że nie chce siedzieć w takiej atmosferze w święta, dlatego w tym roku (jak dla nas to szaleństwo :P) dostaliśmy zaproszenie od naszych przyjaciół i jedziemy do nich na całe święta i sylwestra. Trochę się stresuję, ale bardzo ich kocham i myślę, że będzie super :).

Gość gość
Napisze jeszcze , w co z pewnoscia nie uwierzycie , ze jak zyli moi rodzice to zapraszalismy sie nawzajem , jeden rok tesciowa zapraszala wszystkich czyli tez moich rodzicow , nastepny rok my zapraszalismy rodzicow a w jeszcze nastepny moi rodzice zapraszali , nie bylo problemu zeby nasi rodzice razem przy stole siedzieli . Teraz jezdzimy do tesciow , bo oni juz czuja sie starsi i nie na silach zeby auto wieczorem prowadzic , proponowalam zeby na noc zostali ale oni tak nie bardzo lubia nie u siebie nocowac i ja to rozumiem ok Rozumiem tez, ze nasze relacje rodzinne dla wiekszosci kafeterianek , to jakis kosmos I w realnym zyciu tez wielkie zdziwienie bylo , jak moj maz plakal na pogrzebie moich rodzicow :o jak to? za tesciowa? nienormalny jakis ?

Gość gość
Radość ze spędzenia świat z rodziną nie świadczy, że coś jest nie tak na codzienne, tylko wprost przeciwnie, jest super!Wolałabyś poczytac jaka to zła ta teściowa, coś nie tak po twoim deklem, niestety Raczej wolałabym żeby to była normalna rzecz niż taka że trzeba o tym pisać, to dopiero jest zryty dekiel pisać takie bzdury zła teściowa, dobra teściowa.

Gość gość
gość dziś I co bylo dalej?

Gość gość
gość dziś Autorko, Ty chyba sama sobie odpisujesz xD.

Gość gość
3 moje posty tu sa

Gość gość
Jest 100 tematow o zlej tesciowej a niektorym widze tak przeszkadza jeden temat o dobrej tesciowej

Gość gość
gość dziś Tak, tak :D

Gość gość
gość dziś Weź już nie koloryzuj autorko. Nikt tutaj nic takiego nie pisze, a Ty dalej p********z sama do siebie :/

Gość gość
No widzisz ile zlosci w tobie