Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do kobiet których dochody z mężem to około 15tys

Polecane posty

Gość gość
dziś Moim hobby jest np. robienie biżuterii. Nie chwaląc się, robię naprawdę ładne kolczyki i broszki. Potem to sprzedaję i na spokojnie wyciągam z tego 1.5 tys miesięcznie. A to tylko hobby.

Gość gość
My mamy 30 tys.miesiecznie i wydaje mi się, że żyjemy normalnie. Co prawda akurat zakupów nie robię w Biedronce ale też bez szału, bo w Carrefour, a wędliny w skplepach typu Bacówka ale to chyba nie jest jakaś przesada. Dzieciom ubrania kupuje zazwyczaj w sieciówkach, sobie najczęściej w butiku z głównie polskimi ubraniami (za to są trwałe i klasyczne), mąż różnie, raczej nie w sieciówkach ale rzadko. Mieszkamy w bloku, dzieci chodzą do państwowej szkoły, mamy dwa kilkuletnie auta. Stać nas na dużo ale nie mamy potrzeby szastania, nikt ze znajomych czy sąsiadów nawet się nie domyśla ile mamy dochodu czy oszczędności. No może poza moim ojcem ale on bystry jest ;) a za bogatych na pewno się nie uważamy.

Gość gość
A ja piszę z wami na kafe. Odpowiadacie mi i ja też dzięki temu zarabiam. A wy to robicie za free. Zawsze będziecie biedne...

Gość gość
Ciekawe jak na tym zarabiasz ? 10 gr za posta. Wow. Zarobki niepoliczone

Gość gość
dziś Jako dodatek do pensji może być. Lepiej płakać. że się zarabia najniższą krajową i nic się da z tym zrobić bo bogacze wyzyskują. Śmiech na sali :-D

Gość alicjaaaa

Ciuchów nie kupuję jakoś super dużo, raczej odkładamy. Jednak możemy bliskim kupić super prezent na wigilię, mianowicie vouchery na lot w tunelu aerodynamicznym speedfly pod wrocławiem 😄😄😄