Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak byście zrozumiały takie słowa faceta?

Polecane posty

Gość gość
Osobiście miałem taką sytuację że sam pisałem do laski zawsze fajnie mi się z nią rozmawiało a rozmowy były bardzo długie i zazwyczaj rozmowę kończyłem ja rzadko ona. Byliśmy wtedy po chyba 2 spotkaniach i doszedłem do wniosku że tylko ja zagaduje i tylko ja zapraszam, męczyło mnie to że jestem tylko lekiem na nudę zerwałem kontakt po 2 miesiącach. Dziewczyna odezwała się po tygodniu zaprosiła na spotkanie i zaczęła mnie atakować czemu się nie odzywałem itp itd wyjechałem z wymówka że zajęty byłem bo nie chciałem mówić że to był taki test czy wgl jej też zależy na tej znajomości czy jestem tylko bo jestem oczywiście wymówka poskutkowała i dziewczyna od tamtej pory częściej się odzywała. Ostatecznie i tak się skończyła ta znajomość bo nadal nie umiała na takim luzie się ze mną zadawac duzo ukrywała jakiś problemów itp itd zawsze powtarzałem że może się wygadać ale jak widzi we mnie obcego to jak chce, znajomość zakończyła się całkowicie po pół roku. Nie widziałem w niej poza wyglądem nic do związku. Chciałem tylko podsumować że początek musi się odzywać facet żeby pokazał jak mu zależy ale jeżeli laska się nie zacznie w miarę odzywać stopniowo sama to nic z tego nie bedzie. Faceci lubią wygadane laski.

Gość gość
Od samego początku facet musi się odzywać i kobieta musi się odzywać. Jak jest równowaga, to potem najlepszy związek.

Gość asbhsbshws

............

Gość SebixMajster

Co za patologia wasze bękarty przyniosą te geny dalej w których jest zapisany fałsz i obłuda

Jeśli kobieta jest bierna i nie wychodzi z inicjatywą to nie ma co  z siebie robić idioty i skakać ciągle koło niej. Jak jej zależy to ruszy zadek, jak nie - mała strata.

Gość kacha

a ja uważam że to dupek który chciałby być księciem, ty go znasz ale wydaje mi się że lepiej to w ogóle się nie odzywaj bo coś tak czuję że nie jest ciebie wart...

Gość Gość

Gość

Gość gość

kacha, ale głupkowate pierdy wysmarzyłaś.

Gość jojo

Nie ma co być księżną, ale nie ma co się udzielać bez przerwy. Zaproponuj, napisz pierwsza ale potem patrz jak się zachowuje. Jesli go to cieszy i sam z ochotą się potem odzywa i zaprasza to super, ale jeśli będzie czekał na twoje ruchy albo sie wymigiwał - w nogi.