Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość abc123

Czy waszym zdaniem wyszłam na jakas dziwna na randce?

Polecane posty

Gość abc123

Chcialam przeczytac obiektywna opinie, moze czasem wsyzstko za bardzo analizuje, ale tak juz mam.

Spotkałam sie niedawno z facetem, wczesniej widzielismy sie juz kilka razy. Niestety jestem dosc niesmiala i czasem dlatego strzelam takie male gafy.

Niestety przed ostatnim spotkaniem zależało mi chyba az za bardzo, wiec bardziej sie tez stresowalam. 

W rozmowie troche zaczal platac mi sie jezyk, tak ze troche sie zacinalam i w ogole mialam pustke w glowie, wiec zaczelismy rozmawiac o pracy, ja zaczelam mowic cos w stylu, ze mogłam wybrac taki i taki zawod, ale pieniadze w zawodzie nie sa najważniejsze i takie inne glupoty, na co on odpowiedział tylko "aha" bo troche sie w tym platałam.

Później troche atmosfera sie rozluznila i zaczelismy rozmawiac o jakichs pierdolach typu programy w tv czy piosenki jakie lecialy w radiu i juz bylo troche lepiej.

No i palnelam kolejna gafe bo on chcial pojsc do lazienki i juz wstal zeby do niej pojsc  ( bo siedzielismy u mnie w domu btw. do niczego nie doszlo, ale on przyjechal z daleka, wiec go zaprosilam), a ja nie bylam pewna czy jest tam porzadek bo czyscilam kuwete kota niedawno i zerwalam sie mowiac, ze najpierw ja na chwile pojde- bylo czysto jak sie okazalo, ale nie chcialam zeby wyszla jakas gafa.

POwiedzcie tak szczerze, wyszlam na jakas glupia? Niestety czasem stres na takich randkach sprawia, ze popelniam i mowie glupoty jakbym to nie byla do konca ja, za to przy znajomych przy ktorych czuje sie swobodnie jestem zupelnie na luzie, potrafie sie wyglupiac, smiac...

Gość Ggggg

Tak bo zaprosiłas obcego chłopa do domu. Dobrze se Cię nie zamordował i poćwiartował.