Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc

czy u was spod okien leci zimno, mimo ze sa zmkniete?

Polecane posty

Gość Lol

Dobra pogoda dla niemcow nadasie do ubrania kombinezonu gazoszczelnego I podpozorem oprysku pola podtrucie polskiej wycieczki 

Gość GoscAnia

Widzę, że nie jestem sama.... wynajmuje mieszkanie za które płacę 2 tys/mies A wieje jak chole...a.  Właściciel mówi, że trzeba grzać. No co Ty??? Wariatke robi ze mnie??? Ogrzewanie jest gazowe. Jestem strasznie zła.... place za gaz a w domu zimno

Gość gosc

GoscAnia ale cwaniaczek,powiedz mu ze za nieszczelne okna nalezy sie mniejszy czynsz,czy on z konia spadl? Nastepny janusz doropkiewicz,wez jakiegos kolege niech z nim pogada pewno mysli ze kobieta to mozna w hooja robic,ty sie postaw i powiedz ze za taka cene to trzeba umiec wynajmowac i postrasz go ze zmienisz lokum,januszek pieprzony.

Gość GoscAnia
35 minut temu, Gość gosc napisał:

GoscAnia ale cwaniaczek,powiedz mu ze za nieszczelne okna nalezy sie mniejszy czynsz,czy on z konia spadl? Nastepny janusz doropkiewicz,wez jakiegos kolege niech z nim pogada pewno mysli ze kobieta to mozna w hooja robic,ty sie postaw i powiedz ze za taka cene to trzeba umiec wynajmowac i postrasz go ze zmienisz lokum,januszek pieprzony.

Dokładnie. Mądre słowa. Kasę umie brać, wspomniał o podwyżce... mowie nooo chyba Pan żartuje. Mowie ze pięć się samoistnie wyłącza i żeby nie było że na Święta padnie.... może fachowca ?? On nie nie opłaca się.... nooo jakoś wymieni. Po nowym roku szukamy czegoś. 

Gość mnjkjjjjjjjj

na ogrzewaniu gazowym nigdy nie jest tak ciepło jak na piecu drzewno/weglowym przy tej samej temp. w pomieszczeniach

Gość gosc

A to szukacie,no szukajcie,niezle jeszcze pewnie czeka az zmarzniecie tak ze sami wezwiecie fachowca i zabulicie ja pierdziu az smieszne jacy to januszki cholerne,chcial przykozaczyc byznesmena a wyszla zwykla parowkowa haha,wogle placisz wymagasz a zeby na zime ludzi zostawiac z zepsutym sprzetem to juz wogle brak slow i powinnas zadac zwrotu czesci kosztow bo zaplacilas o on nie wywiazal sie z umowy a cieplo to podstawa.