Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego facet sypia z byłą mając nową dziewczynę ?

Polecane posty

Gość Bolo

Autorki poprostu jesteś daremna w sexie (wiem,wiem faceci mówili że jesteś super, ale zawsze tak mówią) jesteś o wiele gorsza niż jego była, może on ma jakiś fetysz do którego ci się jeszcze nie przyznał, lub próbował się przyznać a ty skwitiwalas że z takim porom ancem byś nie była. Mężczyzna gdy ma niesamowity sex w domu to nie szuka go gdzie indziej, tym bardziej u byłej.

Gość Gość
2 minuty temu, Gość Bolo napisał:

Autorki poprostu jesteś daremna w sexie (wiem,wiem faceci mówili że jesteś super, ale zawsze tak mówią) jesteś o wiele gorsza niż jego była, może on ma jakiś fetysz do którego ci się jeszcze nie przyznał, lub próbował się przyznać a ty skwitiwalas że z takim porom ancem byś nie była. Mężczyzna gdy ma niesamowity sex w domu to nie szuka go gdzie indziej, tym bardziej u byłej.

Szuka, z ciekawości jak może być z inną, co nowego go nauczy,  co umie, jak bardzo jest "otawrta" na wyuzdanie itp.,  mezczyzna skupiony na seksie zaspokaja swoje potrzeby, wyuzdane pragnienia, nie wazne z kim, to go nie interesuje a tylko zaspokojenie siebie. Mężczyzna, który KOCHA kobietę,  nie zdradza jej, z żadnego powodu.

Gość Bolo
7 minut temu, Gość Gość napisał:

Szuka, z ciekawości jak może być z inną, co nowego go nauczy,  co umie, jak bardzo jest "otawrta" na wyuzdanie itp.,  mezczyzna skupiony na seksie zaspokaja swoje potrzeby, wyuzdane pragnienia, nie wazne z kim, to go nie interesuje a tylko zaspokojenie siebie. Mężczyzna, który KOCHA kobietę,  nie zdradza jej, z żadnego powodu.

I tu się mylisz, masz rację że nieraz chcę się zobaczyć jak jest z inną, nową. Ale to jest BYŁA! tam nic nowego nie ma, tam jest stare ale bardzo dobrej jakości.

Gość Gość
5 minut temu, Gość Bolo napisał:

I tu się mylisz, masz rację że nieraz chcę się zobaczyć jak jest z inną, nową. Ale to jest BYŁA! tam nic nowego nie ma, tam jest stare ale bardzo dobrej jakości.

Niekoniecznie jakość seksu jest wysoka, może po prostu ją nadal kocha, wiec z seks z nią jest dla niego najwspanialszy na świecie, bo rodzi uczucia, których najbardziej wyuzdany seks z inna mu nie da.

Tutaj można argumentować, ale to nie wyklucza, że śpi z dawną dziewczyną. aw tej sytuacji konieczne jest zrobienie czegoś)

Gość Gość

Faceci nie są monogamiczni, dla każdego to byłaby frajda sypiać więcej niż z jedną kobietą w tym samym czasie.

Gość gość
4 minuty temu, Gość Gość napisał:

Faceci nie są monogamiczni, dla każdego to byłaby frajda sypiać więcej niż z jedną kobietą w tym samym czasie.

Kobiety też by miały większa frajde, argument zupełnie z pupy

Gość Gość
1 godzinę temu, Gość gość napisał:

Kobiety też by miały większa frajde, argument zupełnie z pupy

Nie miałyby. One chcą usidlić jednego faceta. 

Gość gość
8 godzin temu, Gość Bolo napisał:

własnie z tego co sie dowiedzialam to ona nic nie robi!!! ona nawet czesto od niego nie odbiera, unika kontaktu a jak juz sie zgodzi na spotkanie z nim to on ją uwodzi, nie ona jego....wiec o co kaman

Gość gość
7 godzin temu, Moge napisał:

Tutaj można argumentować, ale to nie wyklucza, że śpi z dawną dziewczyną. aw tej sytuacji konieczne jest zrobienie czegoś)

czego?

Gość gość
8 godzin temu, Gość Gość napisał:

Niekoniecznie jakość seksu jest wysoka, może po prostu ją nadal kocha, wiec z seks z nią jest dla niego najwspanialszy na świecie, bo rodzi uczucia, których najbardziej wyuzdany seks z inna mu nie da.

o to chodzi, ze oni raczej nie robią nie wiadomo czego a mimo to dla niego ten seks jest zajebisty ...wiem to z jego rozmów z kolegą!!! ona nawet mu loda nie robi a on i tak leci zeby ją przeleciec i dla niego ten seks jest cudowny, jak to zrozumiec

Gość gość

PROSZE ABY KTOS MI WYJAŚNIL:

jak to sie dzieje, ze mimo upływu czasu, mimo tego, ze moj facet byl z nią 3 lata to nadal jest miedzy nimi taka chemia, nadal on jej pragnie i byc moze coraz bardziej? dlaczego tak sie dzieje ? tym bardziej , ze ona go nie uwodzi według informacji , ktore ja zdobyłam, to on ją uwodzi i to on ją prosi o spotkania, na których nie robią nie wiadomo czego , a dla niego i tak jest zajebiście i chce coraz wiecej seksu z nią

PRZSECIEZ  TO NIE JEST LOGICZNE

Gość nati
2 godziny temu, Gość gość napisał:

PROSZE ABY KTOS MI WYJAŚNIL:

jak to sie dzieje, ze mimo upływu czasu, mimo tego, ze moj facet byl z nią 3 lata to nadal jest miedzy nimi taka chemia, nadal on jej pragnie i byc moze coraz bardziej? dlaczego tak sie dzieje ? tym bardziej , ze ona go nie uwodzi według informacji , ktore ja zdobyłam, to on ją uwodzi i to on ją prosi o spotkania, na których nie robią nie wiadomo czego , a dla niego i tak jest zajebiście i chce coraz wiecej seksu z nią

PRZSECIEZ  TO NIE JEST LOGICZNE

no szczerze to ja tez nie ogarniam, nie pomoge ci

Gość gość
23 godziny temu, Gość gosć napisał:

on jest chujem, nie wiem jak moze do niej łazic na seks

nie jest tylko ma i czasami on nim rządzi

Gość gość
13 minut temu, Gość gość napisał:

nie jest tylko ma i czasami on nim rządzi

co to ma byc za odpowiedz

Gość Gość
23 godziny temu, Gość gość napisał:

o na pewno nie, wole udawac , ze nie wiem gdzie łazi i po co, skad wraca i co robil niz dac jej satysfakcje, to zwykła dziwka, niby go olewa ale jak do niej przyjdzie to mu daje dupy

Buahahaha idiotka bez honoru i mózgu :D jaki ubaw 

Cóż, wygląda na to, że nowa dziewczyna jest po prostu słaba w łóżku. 

Gość gość
4 minuty temu, Piaskun napisał:

Cóż, wygląda na to, że nowa dziewczyna jest po prostu słaba w łóżku. 

stara dziewczyna nie robi tam nie wiadomo czego wiec o co kaman

Gość gość

bo nadal cos czuje do niej?

31 minut temu, Gość gość napisał:

stara dziewczyna nie robi tam nie wiadomo czego wiec o co kaman

Jest wiele przypadków, gdy ludzie nie zamknęli poprzedniego rozdziału. Fakt.

Może ma ciaśniejsza cipkę? Połyka? Bierze entuzjastycznie w pupę? Wszystko naraz? Myślę że musi być znaczna różnica w seksie jeśli mężczyzna sypia z byłą. Wiesz, ludzie po rozstaniu z reguły nie pałają do siebie sympatią.

Gość gość
5 minut temu, Piaskun napisał:

Jest wiele przypadków, gdy ludzie nie zamknęli poprzedniego rozdziału. Fakt.

Może ma ciaśniejsza cipkę? Połyka? Bierze entuzjastycznie w pupę? Wszystko naraz? Myślę że musi być znaczna różnica w seksie jeśli mężczyzna sypia z byłą. Wiesz, ludzie po rozstaniu z reguły nie pałają do siebie sympatią.

wiem , ze z reguły tak jest i on powinien sie nią dawno znudzic a ona go fascynuje coraz bardziej....martwi mnie to..on po prostu nie moze przestac i sam siebie nie kontroluje, nie raz wymyslal preteksty i sie ośmieszal po to by do niej pojechac, podobno oni to robią bardzo dlugo, czasami nawet cala noc

1 minutę temu, Gość gość napisał:

wiem , ze z reguły tak jest i on powinien sie nią dawno znudzic a ona go fascynuje coraz bardziej....martwi mnie to..on po prostu nie moze przestac i sam siebie nie kontroluje, nie raz wymyslal preteksty i sie ośmieszal po to by do niej pojechac, podobno oni to robią bardzo dlugo, czasami nawet cala noc

Pierwsze: zerwij z typem. Drugie: znajdź sobie takiego mężczyznę, dla którego chciałabyś się w całości oddać i dla którego zrobisz wszystko. Wtedy, uwierz mi, ani Cię nie zdradzi, ani nie zostawi.

Ostatecznie wszystko zależy od dopasowania. Tylko kobiety uparcie ignorują sferę seksualną.

Gość Gunwojad
Przed chwilą, Piaskun napisał:

Pierwsze: zerwij z typem. Drugie: znajdź sobie takiego mężczyznę, dla którego chciałabyś się w całości oddać i dla którego zrobisz wszystko. Wtedy, uwierz mi, ani Cię nie zdradzi, ani nie zostawi.

Ostatecznie wszystko zależy od dopasowania. Tylko kobiety uparcie ignorują sferę seksualną.

A ty czo zrobisz dla kobiety? Wszystko czyli zjesz kupem? Mniam 💩 wszystko dla zaspokojenia ukochanej prawdaz? Wcinaj. 

Gość gość
1 minutę temu, Piaskun napisał:

1. on mowi ze mnie kocha nawet jej tak powiedzial

2. fakt, zdradza mnie ciagle i sam do niej lata nie ona do niego'

3. jest chyba o nia zazdrosny

4. on chce byc ze mna i moja córką, kocha ją jakby byla jego

5. najpierw to ja musze zrozumiec co ich łączy i dlaczego mimo uplywu lat nadal jej pragnie i nie potrafi zamknac tego za sobą

6. powiedzial jej ze nie moze o niej zapomniec

Przed chwilą, Gość Gunwojad napisał:

A ty czo zrobisz dla kobiety? Wszystko czyli zjesz kupem? Mniam 💩 wszystko dla zaspokojenia ukochanej prawdaz? Wcinaj. 

Ja nie zaspokajam kobiety. Kobieta mi się oddaje w całości, a ja realizuję swoje fantazje. Jej satysfakcja jest produktem ubocznym. Jestem skończenie egoistyczny pod każdym względem.

1 minutę temu, Gość gość napisał:

1. on mowi ze mnie kocha nawet jej tak powiedzial

2. fakt, zdradza mnie ciagle i sam do niej lata nie ona do niego'

3. jest chyba o nia zazdrosny

4. on chce byc ze mna i moja córką, kocha ją jakby byla jego

5. najpierw to ja musze zrozumiec co ich łączy i dlaczego mimo uplywu lat nadal jej pragnie i nie potrafi zamknac tego za sobą

6. powiedzial jej ze nie moze o niej zapomniec

Ok, rozumiem. Kobieta z odzysku i z przychówkiem, ale nie kumam, czemu sobie pozwalasz na takie traktowanie? Aż tak Ci potrzeba chłopa?

Jak kiedyś powiedziałem, kobieta sobie wybiera właściciela. Znajdź może sobie takiego, który będzie bardziej dbał o Ciebie?

Jeśli Cię kręcą wielokąty też możesz sobie znaleźć kogoś kto to lubi na jasnych zasadach.

Gość gość
Przed chwilą, Piaskun napisał:

Ja nie zaspokajam kobiety. Kobieta mi się oddaje w całości, a ja realizuję swoje fantazje. Jej satysfakcja jest produktem ubocznym. Jestem skończenie egoistyczny pod każdym względem.

Ok, rozumiem. Kobieta z odzysku i z przychówkiem, ale nie kumam, czemu sobie pozwalasz na takie traktowanie? Aż tak Ci potrzeba chłopa?

Jak kiedyś powiedziałem, kobieta sobie wybiera właściciela. Znajdź może sobie takiego, który będzie bardziej dbał o Ciebie?

Jeśli Cię kręcą wielokąty też możesz sobie znaleźć kogoś kto to lubi na jasnych zasadach.

ja go po prostu kocham i najpierw chce zrozumiec dlaczego tak napawde do niej chodzi i czy jest w tym cos wiecej niz seks.....

Gość What goes around...

Cóż. Chciałbys dorównać Christianowi Grey ale ani nie masz takiego konta ani wyglądu ani żadnej Anastazji u boku. Zejdź na ziemię bo jak pjerdolniesz z hukiem ze swojego nadetego jak wargi siwiec ego to będzie druga hiroszima. Taka rada. 

Przed chwilą, Gość gość napisał:

ja go po prostu kocham i najpierw chce zrozumiec dlaczego tak napawde do niej chodzi i czy jest w tym cos wiecej niz seks.....

Hmm.
Nie spodziewałem się takiej odpowiedzi. Z reguły kobiety są potwornie zaborcze i mściwe.

Chcesz być jedyną w związku tradycyjnym, pasowałby ci układ MFF, jeśli czułabyś się kochana, robiłabyś wszystko by przelicytować byłą?

Zaciekawiłaś mnie.

Gość gość
2 minuty temu, Piaskun napisał:

Hmm.
Nie spodziewałem się takiej odpowiedzi. Z reguły kobiety są potwornie zaborcze i mściwe.

Chcesz być jedyną w związku tradycyjnym, pasowałby ci układ MFF, jeśli czułabyś się kochana, robiłabyś wszystko by przelicytować byłą?

Zaciekawiłaś mnie.

ja jej go nie oddam, on sie opiekuje moja córką, jestesmy rodziną a ona tego nie zniszczy

1 minutę temu, Gość What goes around... napisał:

Cóż. Chciałbys dorównać Christianowi Grey ale ani nie masz takiego konta ani wyglądu ani żadnej Anastazji u boku. Zejdź na ziemię bo jak pjerdolniesz z hukiem ze swojego nadetego jak wargi siwiec ego to będzie druga hiroszima. Taka rada. 

Nie staram się dorównać nikomu, bo moje zainteresowania są ustalone od dawien dawna. Zdecydowanie dawniej, niż ta nędzna kpina z opisu udanego życia seksualnego z elementami dominacji.

Jak sama przyznałaś dla ciebie i tobie podobnych nie liczy się seks, jego rodzaj czy jakość a to, że typ jest miliarderem. Tak więc, proszę, wypowiadaj się o seksie na jakimś forum dla blachar.Typu "Ile faceta musi zarabiać byście pozwoliły się chłostać?"