Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

blackglitter

On się nie odzywa po spotkaniu

Polecane posty

Umówiliśmy się żeby się poznac i po prostu spotkać po takim czasie a nie żeby uprawiać seks. To ze mieliśmy o tym rozmowy, wcale nie znaczy ze musiało się to wydarzyć na pierwszym spotkaniu. Przynajmniej ja tak uwazam

Gość ość w gardle
2 minuty temu, Gość Facet napisał:

Tak, to wy kobiety wysyłacie sprzeczne sygnały i macie wrodzony dar komplikowania rzeczy prostych... Jak nie chciała się ruchać, to po co w ogóle się z nim spotykała i po co gadała z nim wcześniej o seksie? Facet się strasznie napalił na seks i wcale nie ma się mu co dziwić, a ona go wystawiła do wiatru...Tak się nie robi...

Dzięki : ) 

Dokładnie tak. Kobiety to kokiety czystej wody. Sprawdzają, manipulują i kochają być uwielbiane. Obiecują gwiazdy z nieba. A jak przychodzi do konsumpcji to Cię do wiatru wystawiają. Świętojebliwe jednym słowem.

Gość Gość Aga

Nigdy więcej się nie spotykaj z kimś obcym ani w aucie ani w hotelu nigdy.

Akurat masz szczęście bo facet chciał cie tylko wyruchac i uwaga nie udało mu się tym razem dlatego uciął kontakt ale mogłaś trafić na kogoś całkiem innego. Spotkanie z internetu pierwsze trzecie w kawiarni czy na spacerze i mówi ci to nie dewotka tylko 35 latka która też spotkała swoją miłość na.portalu i sama faceta na 5 randce zaciagnelam do wyrka. On czekał na mnie. 

Gość gość

NA dziwkach jest mówisz-masz. Było iść na dziwki, wilk syty owca cała. Pif Paf.

Gość ość w gardle
Przed chwilą, blackglitter napisał:

Umówiliśmy się żeby się poznac i po prostu spotkać po takim czasie a nie żeby uprawiać seks. To ze mieliśmy o tym rozmowy, wcale nie znaczy ze musiało się to wydarzyć na pierwszym spotkaniu. Przynajmniej ja tak uwazam

Przestań rzęzić. Albo jesteś głupia (sorry) albo faktycznie nie znasz relacji damsko - męskich. Po uprzednim rocznym pisaniu o seksie itp. Myślałaś, że w samochodzie będzie buzi buzi i do domu? 

Gość B...
1 minutę temu, Gość ość w gardle napisał:

Przestań rzęzić. Albo jesteś głupia (sorry) albo faktycznie nie znasz relacji damsko - męskich. Po uprzednim rocznym pisaniu o seksie itp. Myślałaś, że w samochodzie będzie buzi buzi i do domu? 

Ten ość w gardle chyba był tym facetem, albo sam kiedyś nie zrobił pif paf i ma przykre do tej pory wspomnienia 😂

1 minutę temu, Gość Gość Aga napisał:

Akurat masz szczęście bo facet chciał cie tylko wyruchac i uwaga nie udało mu się tym razem dlatego uciął kontakt ale mogłaś trafić na kogoś całkiem innego. Spotkanie z internetu pierwsze trzecie w kawiarni czy na spacerze i mówi ci to nie dewotka tylko 35 latka która też spotkała swoją miłość na.portalu i sama faceta na 5 randce zaciagnelam do wyrka. On czekał na mnie. 

Widziałam doskonale kim jest bo zarówno on jak i ja jesteśmy osobami publicznymi. Nie było opcji żeby okazał się kim innym 

2 minuty temu, Gość ość w gardle napisał:

Tak właśnie myślałam. 

Gość ość w gardle
2 minuty temu, Gość Gość Aga napisał:

Jaki obcy? Rok czasu się migdalili na @.  

Gość Rzyg 🤮

Widziałam doskonale kim jest bo zarówno on jak i ja jesteśmy osobami publicznymi. Nie było opcji żeby okazał się kim innym 

Wodzianka? 

Tak właśnie myślałam. 

Może jestem naiwna. Cóż. Cały czas uważam ze jakby mu zależało na czymś więcej to by się zachował inaczej. 

Gość ość w gardle
1 minutę temu, Gość B... napisał:

Ten ość w gardle chyba był tym facetem, albo sam kiedyś nie zrobił pif paf i ma przykre do tej pory wspomnienia 😂

Jestem kobietą, nie doczytałaś. : )

Gość B...

Jestem kobietą, nie doczytałaś. : )

To przejmij miłosiernie palanta skoro tak ci go żal. Dziewczyna w tamtej chwili nie chciała tak ciężko pojąc. .. Miała takie odczucia i tak postąpiłą. Dziwne że kobieta tego nie rozumie.

Gość ość w gardle
2 minuty temu, blackglitter napisał:

Tak właśnie myślałam. 

To źle myślałaś. Mężczyźni są inni. Mężczyźni pragną seksu z kobietą z którą pisują o seksie ponad rok. Wyobrażają ją sobie ect. Po prostu mieliście inne oczekiwania, nie zweryfikowaliście i wyszło słabo.

Gość ość w gardle
1 minutę temu, Gość B... napisał:

To przejmij miłosiernie palanta skoro tak ci go żal. Dziewczyna w tamtej chwili nie chciała tak ciężko pojąc. .. Miała takie odczucia i tak postąpiłą. Dziwne że kobieta tego nie rozumie.

Właśnie doskonale rozumiem mężczyzn i to o czym pisze autorka. Dlatego moje wnioski są takie a nie inne.

Gość Gość
22 minuty temu, Gość Gość Aga napisał:

Nie słuchaj tych durni. Gdybyś dała mu na pierwszym spotkaniu nie mogłabyś sobie potem w oczy spojrzeć a by the way gdzie wy się umowiliscie na pierwszy raz skoro go zaspokojalas inaczej ? Dziewczyno pierwsze spotkanie i tak to zaczynasz ? Nie znacie się przecież. Jeżeli ten facet cie olal bo mu nie dałaś to się kobieto ciesz ze tak się stało bo nie wart niczego ten gość. Przez ten rok to on pisał z 10 innymi i nic mu nie zmarnowalas bo pewnie też się z innymi umawial kobieto otrzasnij się 

Co to znaczy "dałaś"? Skąd to kretyńskie określenie, co niby kobieta "daje"? A co facet w takim razie "daje"?

Gość Nara

Może koniec tej szopki w której chłop to baba? Najlepiej zwalcie sobie konia na koniec bo to przecież dzisiaj takie normalne się pierdolic od razu. Biedny facecik. Napalil się przez pisanie i nie dostał czego chciał. Niedługo gwałty będą usprawiedliwiane w ten sposób 🖕żal mi was szczerze. 

Gość B...
4 minuty temu, Gość ość w gardle napisał:

To źle myślałaś. Mężczyźni są inni. Mężczyźni pragną seksu z kobietą z którą pisują o seksie ponad rok. Wyobrażają ją sobie ect. Po prostu mieliście inne oczekiwania, nie zweryfikowaliście i wyszło słabo.

Cóż jeśli widział ją wyłącznie przez pryzmat dupy to dobrze, że i palant poszedł (z bolącymi...)

Gość Gość

Autorko, wszystko fajnie, ale niepotrzebnie nim manipulowałaś i nakręcałaś rozmowami o seksie. Trzeba było ten temat ucinać, a nie rozwijać. Bo sama mogła wytworzyć wrażenie, że co to nie będziecie robić, jak się już spotkacie. Kobiety, nie manipulujcie i nie podkręcajcie, bo to nie fair. 

Gość gość

szkoda ze o jej emocjonalny dobrostan tak się nie martwicie jak o jego jajka 🤦‍♀️

Gość gość

sam się nakręcił koniotrzep jeden 😄 

Gość Facet
1 minutę temu, Gość gość napisał:

sam się nakręcił koniotrzep jeden 😄 

Przecież ona sama go nakręcala, bo gadała przez rok o seksie i wysyłała mu intymne zdjęcia...

Facet został upokorzony, nie widzicie tego?

Gość ość w gardle
9 minut temu, Gość B... napisał:

Cóż jeśli widział ją wyłącznie przez pryzmat dupy to dobrze, że i palant poszedł (z bolącymi...)

Pisała, że robiła mu dobrze w inny sposób (czytaj: obciągnęła mu). Nie poszedł z pustymi jądrami. Czytaj uważnie.

Gość Facet
21 minut temu, blackglitter napisał:

Tak właśnie myślałam. 

Hahaha, naiwne to i dziecinne...

Pisała, że robiła mu dobrze w inny sposób (czytaj: obciągnęła mu). Nie poszedł z pustymi jądrami. Czytaj uważnie.

Czytaj uważnie i pokaz gdzie tam było coś o obcisganiu...

Gość ość w gardle
1 minutę temu, blackglitter napisał:

Czytaj uważnie i pokaz gdzie tam było coś o obcisganiu...

Czy ustami czy ręką to jest obciąg. Nazywaj rzeczy po imieniu. 

Gość gość
6 minut temu, Gość Facet napisał:

Przecież ona sama go nakręcala, bo gadała przez rok o seksie i wysyłała mu intymne zdjęcia...

Facet został upokorzony, nie widzicie tego?

to jest niby upokarzanie faceta, aha dobrze wiedziec na przyszłosć 😈 A ta laska to jakaś dziwna zboczenica, coś a'la Małgoś

Gość gość
16 minut temu, Gość Gość napisał:

Co to znaczy "dałaś"? Skąd to kretyńskie określenie, co niby kobieta "daje"? A co facet w takim razie "daje"?

określenie właśnie dobre i każdy tak mówi , idziesz do kobiety ona się wypina ładnie  a to znaczy bierz te dupsko jest twoje teraz  .

Gość gość
3 minuty temu, Gość gość napisał:

to jest niby upokarzanie faceta, aha dobrze wiedziec na przyszłosć 😈 A ta laska to jakaś dziwna zboczenica, coś a'la Małgoś

ta osć w sensie dziwna, aaa no to w końcu zaspokojony czy nie bo już sama nie wiem