Gość Karolina Napisano Październik 17, 2019 Kasiula, Coo mam napisać. Trzeba wszystkie wtedy pokochać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kasiula616 4 Napisano Październik 17, 2019 Super by było Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ola Napisano Październik 17, 2019 Kasiula, jest taka możliwość Nam lekarz sugerował, żeby zachować wstrzemięźliwość w tym czasie. Właśnie ze względu na ryzyko zapłodnienia naturalnego. Dziewczyny nie serduszkujcie się Po prostu kochajcie się, współżyjcie, uprawiajcie seks Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tunessia 6 Napisano Październik 17, 2019 Dziewczyny beta 356 udało się 🥰🥰🥰🥰🥰 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Karolina Napisano Październik 17, 2019 Tunessia Cudowna wiadomość Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kaja Napisano Październik 17, 2019 1 minutę temu, Tunessia napisał: Dziewczyny beta 356 udało się 🥰🥰🥰🥰🥰 Gratulacje !! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tunessia 6 Napisano Październik 17, 2019 23 minuty temu, Gość kaja napisał: Gratulacje !! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tunessia 6 Napisano Październik 17, 2019 23 minuty temu, Gość Karolina napisał: Tunessia Cudowna wiadomość Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Izulka87 Napisano Październik 17, 2019 30 minut temu, Tunessia napisał: Dziewczyny beta 356 udało się 🥰🥰🥰🥰🥰 Gratulacje! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Miśka Napisano Październik 17, 2019 35 minut temu, Tunessia napisał: Dziewczyny beta 356 udało się 🥰🥰🥰🥰🥰 Super ☺gratulacje ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Paulina Napisano Październik 17, 2019 Tunessia, Super wiadomość, gratuluję A przypomnij proszę, który to był Twój transfer? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tunessia 6 Napisano Październik 17, 2019 2 minuty temu, Gość Paulina napisał: Tunessia, Super wiadomość, gratuluję A przypomnij proszę, który to był Twój transfer? Pierwszy pierwsza wizyta u lekarza była 7 tygodni temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Miśka Napisano Październik 17, 2019 Wracam od lekarza , endometrium ładne ☺ W środę transfer. Dostałam jeszcze lotinus od jutra i zostało czekać ☺ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Iryza Napisano Październik 17, 2019 Fanfary Miśka w środę Twój ważny dzień, trzymam kciuki, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Patrycja Napisano Październik 17, 2019 35 minut temu, Tunessia napisał: Pierwszy pierwsza wizyta u lekarza była 7 tygodni temu Tunessia gratulacje, cudowny wynik bety Przypomnij czy u Was problemem było tylko nasienie?? Próbuje obliczyć swoje szanse na to czy mi się uda... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Milka Napisano Październik 17, 2019 Tunessia, wielkie gratulacje Miśka trzymam mocno kciuki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Iryza Napisano Październik 17, 2019 Tunessia piękna beta. Cudownie, tak bardzo się cieszę, uważaj na siebie, dbaj, chuchaj i dmuchaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kasia83.1 88 Napisano Październik 17, 2019 Tunessia gratulacje!!!❤ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zuzana 163 Napisano Październik 17, 2019 1 godzinę temu, Tunessia napisał: Dziewczyny beta 356 udało się 🥰🥰🥰🥰🥰 Suuuper bardzo się cieszę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zuzana 163 Napisano Październik 17, 2019 33 minuty temu, Gość Miśka napisał: Wracam od lekarza , endometrium ładne ☺ W środę transfer. Dostałam jeszcze lotinus od jutra i zostało czekać ☺ Trzymam kciuki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ola Napisano Październik 17, 2019 Tunessia wow! Rozbiłaś bank! Gratuluję Ci z całego serca! Uważaj na siebie i niech beta dalej pięknie rośnie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kaja Napisano Październik 17, 2019 1 godzinę temu, Tunessia napisał: 42 minuty temu, Gość Miśka napisał: Wracam od lekarza , endometrium ładne ☺ W środę transfer. Dostałam jeszcze lotinus od jutra i zostało czekać ☺ Miska, super wieści :) Ja wracam właśnie od lekarza. 10 pęcherzyków na horyzoncie :) ale jeszcze muszą podrosnąć więc kolejna wizyta w sobotę. punkcję przewidują na poniedziałek lub wtorek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Iwonkja Napisano Październik 17, 2019 2 godziny temu, Tunessia napisał: Dziewczyny beta 356 udało się 🥰🥰🥰🥰🥰 Tunessia Mega super wiadomość ❤ Dbaj o siebie kochana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tunessia 6 Napisano Październik 17, 2019 1 godzinę temu, Gość Patrycja napisał: Tunessia gratulacje, cudowny wynik bety Przypomnij czy u Was problemem było tylko nasienie?? Próbuje obliczyć swoje szanse na to czy mi się uda... Nasienie męża było bardzo słabe, szansa na naturalną ciążę 1%, a ja ogólnie jestem zdrowa mam niedoczynność tarczycy. Lekarz powiedział że mamy 30% szans, a dziś widziałam że był z siebie dumny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tunessia 6 Napisano Październik 17, 2019 Dziękuję dziewczyny dbam o siebie jak tylko mogę, stosuję się do wszystkiego co lekarz mówi ale pracuję, nie jestem na zwolnieniu ale się oszczędzam 🥰 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zuzana 163 Napisano Październik 17, 2019 29 minut temu, Tunessia napisał: Nasienie męża było bardzo słabe, szansa na naturalną ciążę 1%, a ja ogólnie jestem zdrowa mam niedoczynność tarczycy. Lekarz powiedział że mamy 30% szans, a dziś widziałam że był z siebie dumny Macie jeszcze chyba rodzeństwo dla maluszka , dobrze pamiętam? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tunessia 6 Napisano Październik 17, 2019 9 minut temu, Zuzana napisał: Macie jeszcze chyba rodzeństwo dla maluszka , dobrze pamiętam? Tak się złożyło że z 12 dojrzałych komórek jest 10 zarodków 🥰 dwa u mnie i 8 na feriach zimowych 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Milka Napisano Październik 17, 2019 7 minut temu, Tunessia napisał: Tak się złożyło że z 12 dojrzałych komórek jest 10 zarodków 🥰 dwa u mnie i 8 na feriach zimowych Tyle radości teraz tylko odpoczynek, chilli i święty spokój to bardzo budujące że starania wychodza, bo to daje nadzieję każdej z nas z osobna na dobre wieści Wasze zdrowie sokiem ananasowym zgodnie z forumowymi zaleceniami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zuzana 163 Napisano Październik 17, 2019 13 minut temu, Tunessia napisał: Tak się złożyło że z 12 dojrzałych komórek jest 10 zarodków 🥰 dwa u mnie i 8 na feriach zimowych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tunessia 6 Napisano Październik 17, 2019 4 minuty temu, Gość Milka napisał: Tyle radości teraz tylko odpoczynek, chilli i święty spokój to bardzo budujące że starania wychodza, bo to daje nadzieję każdej z nas z osobna na dobre wieści Wasze zdrowie sokiem ananasowym zgodnie z forumowymi zaleceniami Muszę przyznać że robiłam wszystko tak jak zalecali lekarze. Nic nie cudowałam, kombinował etc. Codziennie popołudniowa drzemka, i soki wyciskane z marchwi, jabłek, buraków i cytryny. Spacerki w lesie i tyle Jestem pracoholikiem także trudno mi się ograniczyć ale jednak się udało i pracuje max do 8-13. Myślę, że na sukces przede wszystkim składa się spokój i wiara a reszta to dodatek Wierzę, że każdej z dziewczyn, które się starają o dzieciaczki uda się je mieć i kochać 🥰🥰🥰 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach