Gość Iwonkja Napisano Grudzień 3, 2019 9 minut temu, Ona2019 napisał: Dziewczyny jestem już po jadę właśnie do domu, dziękuję wam za miłe słowa i wsparcie Trzymam kciuki aby się teraz wygodnie zadomowil Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Iryza Napisano Grudzień 3, 2019 Ona2019 jest już z maluchem lalalala lalala lalala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Lexy Napisano Grudzień 3, 2019 56 minut temu, Ona2019 napisał: Dziewczyny jestem już po jadę właśnie do domu, dziękuję wam za miłe słowa i wsparcie Super teraz tylko dbaj o siebie, nie stresuj się i na pewno wszystko bedzie dobrze ❤ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ona2019 86 Napisano Grudzień 3, 2019 1 godzinę temu, Gość Iryza napisał: Ona2019 jest już z maluchem lalalala lalala lalala Hehe fajne to lalalala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ona2019 86 Napisano Grudzień 3, 2019 28 minut temu, Gość Lexy napisał: Super teraz tylko dbaj o siebie, nie stresuj się i na pewno wszystko bedzie dobrze ❤ Zero stresu, dzisiaj aż sama się nie poznaje że na takim luzie jestem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Lexy Napisano Grudzień 3, 2019 52 minuty temu, Ona2019 napisał: Zero stresu, dzisiaj aż sama się nie poznaje że na takim luzie jestem To dobrze kiedy testujesz?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ona2019 86 Napisano Grudzień 3, 2019 2 minuty temu, Gość Lexy napisał: To dobrze kiedy testujesz?? Piątek 13-stego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Iwonkja Napisano Grudzień 3, 2019 4 minuty temu, Ona2019 napisał: Piątek 13-stego Musi być szczęśliwy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Iryza Napisano Grudzień 3, 2019 Tojaania cały czas myślę o Tobie, przytulam, i czekam do następnej kontroli. Nadzieja umiera ostatnia jak mawiają,... U mnie nie umiera nigdy, więc poczekam z Tobą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
May1223 21 Napisano Grudzień 3, 2019 Niestety Beta nie drgnęła, znowu... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Lexy Napisano Grudzień 3, 2019 14 minut temu, May1223 napisał: Niestety Beta nie drgnęła, znowu... Tak mi przykro kochana przytulam Ciebie mocno ❤❤ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ona2019 86 Napisano Grudzień 3, 2019 26 minut temu, May1223 napisał: Niestety Beta nie drgnęła, znowu... Przykro mi trzymaj się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Werka 1993 11 Napisano Grudzień 3, 2019 (edytowany) Mi również przykro kochana ; ( wiem co czujesz :( to jest straszne ! ; ( Edytowano Grudzień 3, 2019 przez Werka 1993 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Justyśka000 Napisano Grudzień 3, 2019 May 1223 Również mi bardzo przykro, co tu po słowach... ściskam Cię mocno. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Iryza Napisano Grudzień 3, 2019 May serce pęka, łzy płyną... Moja dzisiejsza wieczorna modlitwa będzie za Ciebie, byś miała siłę do dalszej wagi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zuzana 163 Napisano Grudzień 3, 2019 1 godzinę temu, May1223 napisał: Niestety Beta nie drgnęła, znowu... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Sonea Napisano Grudzień 3, 2019 Bardzo mi przykro May1223 A może jest szansa że jeszcze drgnie? Wczoraj pisałaś że to 7dpt, kiedy lekarz zalecal badanie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
May1223 21 Napisano Grudzień 3, 2019 Dzieki dziewczyny za słowa otuchy... jakoś to będzie ... znowu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
May1223 21 Napisano Grudzień 3, 2019 Przed chwilą, Gość Sonea napisał: Bardzo mi przykro May1223 A może jest szansa że jeszcze drgnie? Wczoraj pisałaś że to 7dpt, kiedy lekarz zalecal badanie? Lekarz jak to lekarz za tydzień we wtorek. Była to blastocysta wiec powinno coś się ruszyć. Chociaż była powolna bo klasy 2 AB wiec może potRzebuje więcej czasu? Powtórzę wynik w piątek wtedy już na pewno coś powinno być, leki będę narazie brała. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Patrycja Napisano Grudzień 3, 2019 2 godziny temu, May1223 napisał: Niestety Beta nie drgnęła, znowu... May przytulam Cię mocno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kasiula616 4 Napisano Grudzień 3, 2019 6 godzin temu, Gość Anana napisał: Kasiula, byłam w 5 tc i biło serduszko. Gin powiedziała że wszystko ok. Ale nie daje mi spokoju wynik bety a z tych wrażeń zapomniałam ją o to zapytać. W 10 dpt blastki miałam betę 526 a widzę że na forum dziewczyny mają między 100 a 200 no ale 13 grudnia mam wizytę u innego lekarza i koniecznie zapytam czy to ok.. mam nadzieję że bobas sobie tam pływa i nie przejmuje się moim zamartwianiem. Ja w 10 dpt miałam 332. Ty się nie przejmuj. Bo chyba wysoka beta mówi o tym że bobas tam w brzuszku się rozgoscil ładnie. Ja też jestem przed wizytą i strasznie się boję czy tam wszystko ok. A wizyta dopiero 18.12 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malagosia 244 Napisano Grudzień 3, 2019 Dziewuszki... powiedzcie mi proszę (oczywiście mniej więcej) w którym dniu cyklu miałyście transfery? Wiem ze to kwestia indywidualna ale tak się zastanawia jak to wyglada. Ja mam cykle 31-33dni. Inseminacje miałam zawsze w 13dc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kasiula616 4 Napisano Grudzień 3, 2019 6 godzin temu, Gość Justyśka000 napisał: Anana A ananas w puszki zdaje egzamin mam w nadmiarze jesli nie to wygonie moje chłopa po świeżego moze w polo będą mieli jedny ja nie dopuszczam myśli że może być inaczej, chociaż moj szef już ma mnie dosyć z tym wolnym, od wczoraj mam L4 do środy a w czwartek do pracy ale i tak jest wyrozumiały. Od wczoraj leżę jak kłoda żeby tylko się przyjął wstaje na siusiu i jedzenie ahh 1000myśli w głowie.... Witam Cie ja wcinalam świeżego ananasa i też się udało transfer miałam również w Gravida w Płocku. Leczy mnie lekarz z Pomorza a ma zaufanie właśnie do tych z Płocka doktor Hawryluk robił mi transfer. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kasiula616 4 Napisano Grudzień 3, 2019 1 minutę temu, malagosia napisał: Dziewuszki... powiedzcie mi proszę (oczywiście mniej więcej) w którym dniu cyklu miałyście transfery? Wiem ze to kwestia indywidualna ale tak się zastanawia jak to wyglada. Ja mam cykle 31-33dni. Inseminacje miałam zawsze w 13dc Ja tym razem miałam 18dc. Poprzedni transfer był chyba w 20 dc 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Justyśka000 Napisano Grudzień 3, 2019 Kasiula616 O jak miło mi właśnie dr. Hawryluk robił punkcje. Ale jestem po okiem klaudiusza napisz proszę jakie leki kazali Ci brać, porownam czy te same. Malagosia Transfer mialam w 22dc ale moje cykle były różne od 15do 33dni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ona2019 86 Napisano Grudzień 3, 2019 12 minut temu, malagosia napisał: Dziewuszki... powiedzcie mi proszę (oczywiście mniej więcej) w którym dniu cyklu miałyście transfery? Wiem ze to kwestia indywidualna ale tak się zastanawia jak to wyglada. Ja mam cykle 31-33dni. Inseminacje miałam zawsze w 13dc Ja miałam transfer w 22 dniu cyklu, wcześniejszy transfer w 16 dc, też mam cykle 31-34 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Sylwia Napisano Grudzień 3, 2019 1 godzinę temu, May1223 napisał: Lekarz jak to lekarz za tydzień we wtorek. Była to blastocysta wiec powinno coś się ruszyć. Chociaż była powolna bo klasy 2 AB wiec może potRzebuje więcej czasu? Powtórzę wynik w piątek wtedy już na pewno coś powinno być, leki będę narazie brała. Czekamy, nie tracimy nadziei. Może jeszcze bedzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Sylwia Napisano Grudzień 3, 2019 6 godzin temu, Ona2019 napisał: Dziewczyny jestem już po jadę właśnie do domu, dziękuję wam za miłe słowa i wsparcie będzie dobrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Sonea Napisano Grudzień 3, 2019 17 minut temu, Kasiula616 napisał: Witam Cie ja wcinalam świeżego ananasa i też się udało transfer miałam również w Gravida w Płocku. Leczy mnie lekarz z Pomorza a ma zaufanie właśnie do tych z Płocka doktor Hawryluk robił mi transfer. A ile tego ananasa jadłaś dziennie? Mój mąż przyniósł dzisiaj do domu 3 świeże ananasy kupił wszystko co mieli w sklepie...jutro transfer, dzisiaj zjadłam 1/4 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
May1223 21 Napisano Grudzień 3, 2019 Iryza wiem ze Ty na pewno miałaś a nie wiem czy ktoś jeszcze... chodzi o kariotyp? Czy potrzebowalas skierowanie od lekarza? Czy wystarczy ze sama poszłaś do laboratorium i ile placilas? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach