Gość Justyśka000 Napisano Styczeń 29, 2020 Karolina dzięki za odpowiedz, w szoku byłam tak waliło , czułam niepokoj możliwe że to po prostu wysokie ciśnienie. Dzisiaj mierzyłam troszkę podwyższone 144/94 , dostałam się na jutro do kardiologa także będę spokojniejsza po wizycie mam nadzieję że to nic złego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
May1223 21 Napisano Styczeń 29, 2020 1 godzinę temu, Gość Lexy napisał: Wszystko jest ok, lekarz dal mi wynik razem z opisem i powiedział ze jest super i ze dzidzius zdrowy i nie potrzebnie sie denerwowałam Kamien z serca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość gość Napisano Styczeń 29, 2020 Dziewczyny, mam pytanie do tych, które robiły test równowagi cytokin Th1/Th2. Czy na pobranie trzeba przyjść na czczo? Dziękuje za odpowiedz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość gość Napisano Styczeń 29, 2020 Dziewczyny, mam pytanie do tych, które robiły test równowagi cytokin Th1/Th2. Czy na pobranie trzeba przyjść na czczo? Dziękuje za odpowiedz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Iwonkja Napisano Styczeń 29, 2020 Lexy super wiadomość Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
May1223 21 Napisano Styczeń 29, 2020 Mags najdłuższy dzień wTwoim zyciu pewnie , czekam niecierpliwie razem z Tobą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Wiki Napisano Styczeń 29, 2020 1 godzinę temu, Mags1706 napisał: Sprawdzam strone Brussa z szalona czestotliwoscia I nic jeszcze nie ma.... odezwe sie jak tylko dostane wynik Trzymamy mocno kciuki cały czas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mags1706 14 Napisano Styczeń 29, 2020 Czekam dalej Dziewczyny, dzisiaj na Discovery Life o 19:50 jest film Malgorzaty Rozenek-Majdan o In-Vitro. Ogladam teraz wywiad Mlynarskiej z Majdan I pokazali zajawke - Ogladajcie!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Lexy Napisano Styczeń 29, 2020 Milka a powiedz mi czy po 20tc prenatalne obejmuje tez pappa czy tylko usg? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mags1706 14 Napisano Styczeń 29, 2020 124 PROGESTERON 8.65 BETA HCG To jest 5 dniowa mrozona blastocysta.... Jezuuuuu nie wierzeczy to jest ciaza???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Olaaa Napisano Styczeń 29, 2020 3 minuty temu, Mags1706 napisał: 124 PROGESTERON 8.65 BETA HCG To jest 5 dniowa mrozona blastocysta.... Jezuuuuu nie wierzeczy to jest ciaza???? Cudownie! Aby teraz przyrastało! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izka87 3 Napisano Styczeń 29, 2020 6 minut temu, Mags1706 napisał: 124 PROGESTERON 8.65 BETA HCG To jest 5 dniowa mrozona blastocysta.... Jezuuuuu nie wierzeczy to jest ciaza???? Owocnego przyrostu teraz życzę! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izka87 3 Napisano Styczeń 29, 2020 23 minuty temu, Mags1706 napisał: Czekam dalej Dziewczyny, dzisiaj na Discovery Life o 19:50 jest film Malgorzaty Rozenek-Majdan o In-Vitro. Ogladam teraz wywiad Mlynarskiej z Majdan I pokazali zajawke - Ogladajcie!!! Właśnie sprawdzam i o 19:50 dzisiaj jest jakaś eks-tra zmiana. Jutro o tej godzinie będzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Keffy 249 Napisano Styczeń 29, 2020 7 minut temu, Mags1706 napisał: 124 PROGESTERON 8.65 BETA HCG To jest 5 dniowa mrozona blastocysta.... Jezuuuuu nie wierzeczy to jest ciaza???? To oznacza że się zadzialo coś pięknego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Karolina Napisano Styczeń 29, 2020 1 godzinę temu, malagosia napisał: Rozumiem. Ja właśnie musze pogadać z lekarka co teraz zrobić bo jak Boga kocham to niewiem Mi narazie te zleciła ;subpopulacje limfocytow, antykoagulant tocznia, białko c i s, wit.B12 w surowicy, homocysteina w surowicy, przeciwciała anty b2 glikoproteinie igG i IgM, przeciwciała anty kardiolipinia IgG i IgM. Czarna magia . Niewiem zrobie zobaczymy co wyjdzie będę myśleć dalej, bo nie chce zarodków marnować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Iwonkja Napisano Styczeń 29, 2020 9 minut temu, Mags1706 napisał: 124 PROGESTERON 8.65 BETA HCG To jest 5 dniowa mrozona blastocysta.... Jezuuuuu nie wierzeczy to jest ciaza???? Super 🥰 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Lexy Napisano Styczeń 29, 2020 4 minuty temu, Mags1706 napisał: 124 PROGESTERON 8.65 BETA HCG To jest 5 dniowa mrozona blastocysta.... Jezuuuuu nie wierzeczy to jest ciaza???? Mags cudowne wiesci oby przystało ❤ wierzę w to i modle się ktory to Twoj dpt? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Karolina Napisano Styczeń 29, 2020 1 godzinę temu, Gość Justyśka000 napisał: Karolina dzięki za odpowiedz, w szoku byłam tak waliło , czułam niepokoj możliwe że to po prostu wysokie ciśnienie. Dzisiaj mierzyłam troszkę podwyższone 144/94 , dostałam się na jutro do kardiologa także będę spokojniejsza po wizycie mam nadzieję że to nic złego. Miałam to samo ale to naprawdę nerwy. Ja miałam tak ,że myślałam że mi ręce się trzęsą a to ja w środku się gotowałam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malagosia 244 Napisano Styczeń 29, 2020 12 minut temu, Mags1706 napisał: 124 PROGESTERON 8.65 BETA HCG To jest 5 dniowa mrozona blastocysta.... Jezuuuuu nie wierzeczy to jest ciaza???? Mags gratuluje!!! Niech rośnie pięknie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malagosia 244 Napisano Styczeń 29, 2020 5 minut temu, Gość Karolina napisał: Mi narazie te zleciła ;subpopulacje limfocytow, antykoagulant tocznia, białko c i s, wit.B12 w surowicy, homocysteina w surowicy, przeciwciała anty b2 glikoproteinie igG i IgM, przeciwciała anty kardiolipinia IgG i IgM. Czarna magia . Niewiem zrobie zobaczymy co wyjdzie będę myśleć dalej, bo nie chce zarodków marnować Daj znać proszę co i jak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ona2019 86 Napisano Styczeń 29, 2020 14 minut temu, Mags1706 napisał: 124 PROGESTERON 8.65 BETA HCG To jest 5 dniowa mrozona blastocysta.... Jezuuuuu nie wierzeczy to jest ciaza???? Dobre wieści, teraz niech ładnie przyrasta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Beta 161 Napisano Styczeń 29, 2020 15 minut temu, Mags1706 napisał: 124 PROGESTERON 8.65 BETA HCG To jest 5 dniowa mrozona blastocysta.... Jezuuuuu nie wierzeczy to jest ciaza???? Mags bardzo się cieszę razem z Tobą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Szczęśliwa Napisano Styczeń 29, 2020 24 minuty temu, Mags1706 napisał: 124 PROGESTERON 8.65 BETA HCG To jest 5 dniowa mrozona blastocysta.... Jezuuuuu nie wierzeczy to jest ciaza???? Super gratulacje który to dpt? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kinga1234 Napisano Styczeń 29, 2020 Mags gratulacje Karolina te badania zlecil Ci lekarz prowadzący Twoje invitro czy inny lekarz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
May1223 21 Napisano Styczeń 29, 2020 34 minuty temu, Mags1706 napisał: 124 PROGESTERON 8.65 BETA HCG To jest 5 dniowa mrozona blastocysta.... Jezuuuuu nie wierzeczy to jest ciaza???? cudownie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Iryza Napisano Styczeń 29, 2020 Mags pieknie ja w 4 dobie tez pieciodniowa blastocysty i beta u mnie 8.3. A mi ją zrobiły 2 zarodki, więc wiadomoTeraz niech ładnie przyrasta. Cudowny wieczór, cudowny Ktoś pytał o cytokiny, ja miałam na czczo. 7 godzin temu, malagosia napisał: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Karolina Napisano Styczeń 29, 2020 41 minut temu, Mags1706 napisał: 124 PROGESTERON 8.65 BETA HCG To jest 5 dniowa mrozona blastocysta.... Jezuuuuu nie wierzeczy to jest ciaza???? Wygląda super !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Karolina Napisano Styczeń 29, 2020 41 minut temu, Mags1706 napisał: 124 PROGESTERON 8.65 BETA HCG To jest 5 dniowa mrozona blastocysta.... Jezuuuuu nie wierzeczy to jest ciaza???? Wygląda super !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Karolina Napisano Styczeń 29, 2020 42 minuty temu, Mags1706 napisał: 124 PROGESTERON 8.65 BETA HCG To jest 5 dniowa mrozona blastocysta.... Jezuuuuu nie wierzeczy to jest ciaza???? Wygląda super !! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach