Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość duze czy male

Moje wymagania do kobiety czy za duze ???

Polecane posty

Gość duze czy male

Mam 30 lat, szukam od 5 lat kobiety i nie moge znaleźć odpowiadającej moim wymaganiom. -inteligentna, po studiach, najlepiej jakichś bardziej ambintych niż socjologia, chociaż i to by przeszło jeśli była by ciekawa, -nie pracująca fizycznie, ani w żadnych sklepie jako ekspedientka itd, najlepiej praca biurowa może być nawet w jakimś urzędzie - nieprzeklinająca, nie ubliżająca innym ludziom, nie nabijąca sie z niepłnosprawnych i nie wywyższająca, skroma, miła uprzejma, kulturalna, dobra, chętna do rozmów, unikająca awantur i za wszelką cenę wyrażania swoich poglądów, umiejąca zachować klasą nawet z chamami -dbająca o siebie, jakaś gimnastyka, pomalowane paznkcie, brak nadwagi, dobry ubiór -chcącą mieć dzieci -zdecydowana na zycie rodzinne nie skupiona 100% na pasjach -wierna, kochająca czuła

Gość Ona

A Ty autorze co masz do zaoferowania? 

5 minut temu, Gość duze czy male napisał:

Mam 30 lat, szukam od 5 lat kobiety i nie moge znaleźć odpowiadającej moim wymaganiom. -inteligentna, po studiach, najlepiej jakichś bardziej ambintych niż socjologia, chociaż i to by przeszło jeśli była by ciekawa, -nie pracująca fizycznie, ani w żadnych sklepie jako ekspedientka itd, najlepiej praca biurowa może być nawet w jakimś urzędzie - nieprzeklinająca, nie ubliżająca innym ludziom, nie nabijąca sie z niepłnosprawnych i nie wywyższająca, skroma, miła uprzejma, kulturalna, dobra, chętna do rozmów, unikająca awantur i za wszelką cenę wyrażania swoich poglądów, umiejąca zachować klasą nawet z chamami -dbająca o siebie, jakaś gimnastyka, pomalowane paznkcie, brak nadwagi, dobry ubiór -chcącą mieć dzieci -zdecydowana na zycie rodzinne nie skupiona 100% na pasjach -wierna, kochająca czuła

"Za wszelką cenę nie wyrażania swoich poglądów"? To ma być Tobie posłuszna, jak niewolnik?

Gość ona

No to jak od 5 lat nie możesz znalezc kobiety, która odpowiadałaby twoim wymaganiom, to warto może przemyśleć, co sam oferujesz?

Ja osobiscie jestem przed 30-stką, spełniam co do joty wszystko co wymieniłes, ale wymagania też miałam konkretne: wykształcenie wyższe z dziedzin technicznych/ścisłych, konkretna praca umysłowa, atrakcyjna dla mnie twarz, wzrost, ciało wypracowane na siłowni i zestaw odpowiednich cech osobowości (nie chce mi się tego tutaj opisywać ale sporo tego jest).

Nie miałam problemów, żeby znaleźc fajnego mężczyznę

Gość Gość

Naprawdę jakby był fajny chłopak, ale nie miał wyższego z tych "dziedzin technicznych" to byś go odpuściła? Bo nie chce mi się wierzyć, że są tacy ludzie. 

Gość Aqua

Autorze, ty chyba szukasz androida? 

Gość Onnn

A ja szukałem 4 miesiące po rozwodzie i już znalazłem. Podchodzicie do tego jakoś dziwnie, jakbyście kółko naukowe mieli tworzyć. Ani razu ni3 napisałeś o miłości. Raz że trudno będzie Ci kogoś znaleźć,  a dwa że to się zemści w przyszłości. 

Ja tam miałem proste wymagania.  Atrakcyjna laska, kulturalna, nastawiona bardziej na rodzinę niż karierę.  Sam mogę zaoferować stabilizację, dojrzałość, i to że całkiem przystojny jestem, i całkiem majetny jestem. 

Gość Wspanialomyslnai

Jestescie beznadziejni z ta wyliczanka:) jakis punkcic sie nie zgadza to wypad, mistrzowie milosci, interesownosci, nędza duchowa

Gość ogrodnik

mam mam wyzsze ogrodnictwo i bez problemu znalalzem kobiete techniczna 🙂

Gość Hgt

Autorze, chcesz kobiety po wymagajacych studiach.  Czyli ambitnej, inteligentnej i nastawionej na kariere zawodowa. A jednocześnie chcesz aby byla to kobieta nastawiona prorodzinnie. Zastanow sie,  czy ty po skonczeniu trudnych studiow i znalezieniu wymarzonej pracy chciałbys z niej zrezygnowac, zeby np minimum 5 lat siedzieć z dziećmi w domu. Co to znaczy, ze kobieta nie bedzie chciała za wszelką cenę wyrażać swoich poglądów, o jakie sytuacje ci chodzi? 

Gość ogrodnictwo to nei technic

uu

Gość ira

Masz bardzo ciepłe rodzinne wręcz wymagania mozna by powiedzieć ze gdyby wielu panow miało takie wymagania świat byłby normalniejszy

Gość ira

Jacie nie wierzę ze takich kobiet nie ma na każdym rogu bez podtekstów takie znajdziesz może szukasz nie tam gdzie trzeba

Gość zejdz typie na ziemie
3 godziny temu, Gość duze czy male napisał:

sam nie masz nic do zaoferowania i wlasnych wymagan nie spelniasz, zalosc !

Gość duze czy male

-sam nie masz nic do zaoferowania i wlasnych wymagan nie spelniasz, zalosc !'; nie pracująca fizycznie, ani w żadnych sklepie jako ekspedientka itd, najlepiej praca biurowa może być nawet w jakimś urzędzie x czemu? x - ponieważ podróżuję po świecie, prowadza miedzynarodowe transakcje i potrzebuje kobiety reprezentatywnej, teraz generalnie więcej jestem w Polsce, ale w trybie 1/4 tyg jestem za granicą. x sam nie masz nic do zaoferowania i wlasnych wymagan nie spelniasz, zalosc !  x mam kasę, wyksztalcenie scisle, myślę że jak na Polskie zarobki b. dużą, ale jestem ostroży i nieco wybredy co do kobiet, ponieważ wiem jak łatwo paść ofiarą jakiejś przebiegłej kobiety szukającej naiwnego bankomatu

Gość Knnn

Moim zdaniem masz troche dziwne wyobrazenia o zwiazku, skoro zaczynasz od listy wymagan. Na dodatek te wymagania nie maja przelozenia na nic.

Przykladowo, ja jestem po mniej ambitnych studiach, niz socjologia, ale ukonczylam 3 kierunki, a ten wspomniany ciekawil mnie akurat. Mam w sumie az 5 zawodow. Przez jakis czas pracowalam fizycznie i w sklepie, teraz robie cos bardziej ambitnego, sporo zarabiam. Praca to czasem taka ruletka. Zreszta znow niebaem bede pracowac w sklepie - internetowym - wlasnym.Pomalowane paznokcie tez dziwne wymaganie.

Gość Gość

Dlaczego nie może pracować w sklepie? A co to za głupie życzenia? 

Gość posjsha

zobaczcie co facet wypisał ze ma do zagwarantowania - wykształcenie i kase.... no błagam was ja na takie rzeczy w ogole nie zwracam uwagi. Czy jestes szlachetny, honorowy, dobry, wierny, uczuciowy? Masz jakieś zainteresowania?

Widać że szukasz kobiety jako dodatku a ja np nie chciałabym czegoś takiego. Wolę mieć mojego idealnego mezczyzne z którym jestem szczęsliwa a nie który daje mi pieniadze zebym z nim była.... bo nic innego nie gwarantuje

Gość Goosc
1 godzinę temu, Gość posjsha napisał:

zobaczcie co facet wypisał ze ma do zagwarantowania - wykształcenie i kase.... no błagam was ja na takie rzeczy w ogole nie zwracam uwagi. Czy jestes szlachetny, honorowy, dobry, wierny, uczuciowy? Masz jakieś zainteresowania?

Widać że szukasz kobiety jako dodatku a ja np nie chciałabym czegoś takiego. Wolę mieć mojego idealnego mezczyzne z którym jestem szczęsliwa a nie który daje mi pieniadze zebym z nim była.... bo nic innego nie gwarantuje

W punkt. 

Gość gosc
4 godziny temu, Gość duze czy male napisał:

-sam nie masz nic do zaoferowania i wlasnych wymagan nie spelniasz, zalosc !'; nie pracująca fizycznie, ani w żadnych sklepie jako ekspedientka itd, najlepiej praca biurowa może być nawet w jakimś urzędzie x czemu? x - ponieważ podróżuję po świecie, prowadza miedzynarodowe transakcje i potrzebuje kobiety reprezentatywnej, teraz generalnie więcej jestem w Polsce, ale w trybie 1/4 tyg jestem za granicą. x sam nie masz nic do zaoferowania i wlasnych wymagan nie spelniasz, zalosc !  x mam kasę, wyksztalcenie scisle, myślę że jak na Polskie zarobki b. dużą, ale jestem ostroży i nieco wybredy co do kobiet, ponieważ wiem jak łatwo paść ofiarą jakiejś przebiegłej kobiety szukającej naiwnego bankomatu

Cos mi sie wydaje , ze sciemniasz 😉 Czy ty myslisz , ze jak bedzie pracowac w biurze w jakims urzedzie to bedzie miec czas na twoje biznesowe podroze  z toba ? 😉 Poza tym ekspedientka tez moze wygladac dobrze i reprezentatywnie . Nie wszystkie panie z biura sa takie reprezentatywne  jak myslisz .

Gość pustak kwadratowy

on szuka ozdoby nie kobiety, lalke se kup

Gość duze czy male

Nie sciemniam, ale kobieta pracujaca w urzedzie bedzie lepiej sie po prostu prezentowac, obracam sie w specyficznym towarzystwie, gdybym powiedzial ze moja zona jest sklepikarka, moglbym narazic sie na smieszki i krytyke, a urzedniczka pracuje w biurze, ma prace biurowa i tyle, nie trzeba sie tlumaczyc.

Gość llllllllllllll

putak z ciebie, czyli szukasz zabawki

Gość gość

Ja taką spotkałem

Gość Młoda

Zajmuję się pracą badawczą (mikrobiologia), ale oprócz tego dorabiam w sklepie (jakoś w dużym mieście muszę się utrzymać, a chcę być niezależna). Odczuwam niepohamowaną potrzebę wyrażania własnych opinii. Ubieram się formalnie i nie maluję paznokci. Niestety, ale dwie pierwsze cechy mnie skreślają. Nie wiem, jak to przeżyję. 😜

Gość Teppic  No1

Autorze, twoim problemem nie jest wielkość wymagań, tylko to, że masz je tak doprecyzowane. Nie zostawiasz ani centymetra miejsca na spontan, na indywidualizm i to, czym potencjalna partnerka mogłaby cię zaskoczyć. Ktoś bardzo mądry życzył mi kiedyś na rocznicę, żebyśmy się z dziewczyną umieli codziennie zaskakiwać. Twój model jest tak pozbawiony niewiadomych, że mnie by znudził na śmierć.