Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anah

Jaki wózek dla noworodka i 2 latka

Polecane posty

Gość Anah

Na wiosnę będę potrzebowała wózek dla dwójki.  Synek 2 lata i 2m i noworodek.  Przeglądam różne, wolałabym wąski,  żeby bez problemu zmieścić się w każde drzwi . Mam wrażenie,  że przy zamontowanej gondoli straszak ma ją prawie przy nosie.  I czy 2 latek zmieści się na to drugie siedzisko? 

Jeśli macie tego typu doświadczenia,  napiszcie proszę.  Co polecacie/ odradzacie? Mieszkam w małym mieście i raczej będę musiała dokonać zakupu w ciemno  bez przymiarki. 

Z gory dzięki. 

Gość Gosc

Noworodek do wózka po starszaku, dwulatek ma nogi, chyba chodzi już to po co wózek.

Gość Ola LA

Plus doczepiona deskorolka jak już nie ma siły isc. Moja córka miała dwa lata i 3 mce jak urodził się brat i była to opcja wystarczająca. 

Gość Anah

Będziemy chodzić dużo,  odprowadzać starszego brata do szkoły, gdzie mamy spory kawałek,  to nie będą spacerki do piaskownicy i powrót do domu,  gdy młody będzie się robił zmęczony  tylko wyjscia na czas i o konkretnej godzinie, czy mu się to podoba, czy nie.  Wozek potrzebuję, to już wiem. Podstawkę mam, ale w jego przypadku to opcja na później.

Gość Gosc

Nie tlumacz sie depilkom. Ona nie pytala o to czy kupowac tylko jaki wozek. Jesli prostaczko nie masz nic do napisania merytorycznego to won.

Gość Gosc
10 minut temu, Gość Gosc napisał:

Nie tlumacz sie depilkom. Ona nie pytala o to czy kupowac tylko jaki wozek. Jesli prostaczko nie masz nic do napisania merytorycznego to won.

Twoj język świadczy o poziomie

Gość Gosc

Nie ma wozkow  projektowanych dla dwulatka i niemowlaka. Wpisujesz w google wozek rok po roku i szukasz. Tu będzie tylko dyskusja czy potrzebujesz czy nie.  

Gość malina92

ja teraz swojego starszego synka wozek w expanderze,dokladnie jest  to model xenon. zgrabny, proporcjonalny, dobrze mi się nim spaceruje nawet w jakims zatłoczonym miejscu z wąskimi uliczkami,alejkami. cena i wygląd tez ok.