Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosc

Jestem tu anonimowy, wiec chwila szczerosci.

Polecane posty

Gość Gosc

Jestem idealnym kandydatem na meza i ojca. Jestem zaradny, bogaty, opiekunczy, troskliwy, rodzinny, szczery i dotrzymujacy slowa. I zadna mnie nie podrywa... zamiast tego wybieraja troglodytow, ktorzy je oklamuja, zdradzaja, a potem zostawiaja z brzuchem. O kim to swiadczy? Ty ja jestem jakis ...olony, bo mam idealne cechy zapewniajace przetrwanie kobiecie i wspolnemu potomstwu? Czy to te kobiety sa jakies ...olone? Dlaczego wy kobiety lubicie sobie robic trudnosci w zyciu olewajac takich jak ja? Serio dziwie sie, ze ten gatunek jeszcze istnieje (chociaz co raz mniej nas).

Gość nagash

Nikt nie jest idealny i na pewno nie Ty. Wywyższasz się. Kobiety rzadko robią pierwszy krok, a facet musi im czymś zaimponować. Jak udowodnisz kobiecie te swoje domniemane zalety, to wtedy może na Ciebie poleci. A kobiety, które wybierają troglodytów same nie są po prostu zbytnio inteligentne. Ludzie dobierają się w pary zwykle z ludźmi podobnymi do siebie. I polecam więcej szacunku do kobiet i innych ludzi w ogóle.

Gość gość

Autorze, ile masz lat? 

Gość za idealny
22 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Jestem idealnym kandydatem na meza i ojca. Jestem zaradny, bogaty, opiekunczy, troskliwy, rodzinny, szczery i dotrzymujacy slowa. I zadna mnie nie podrywa... zamiast tego wybieraja troglodytow, ktorzy je oklamuja, zdradzaja, a potem zostawiaja z brzuchem. O kim to swiadczy? Ty ja jestem jakis ...olony, bo mam idealne cechy zapewniajace przetrwanie kobiecie i wspolnemu potomstwu? Czy to te kobiety sa jakies ...olone? Dlaczego wy kobiety lubicie sobie robic trudnosci w zyciu olewajac takich jak ja? Serio dziwie sie, ze ten gatunek jeszcze istnieje (chociaz co raz mniej nas).

kobiety SĄ popier/dolone właśnie, ciągnie ich do patologii i huśtawki emocji, a ty jako "idealny" kandydat jesteś dla nich nudny jak flaki z olejem. Dopiero jak przejdą przez kilku badboyów i zostaną z brzuchem i/lub bachorami to będziesz dobry kandydat. Kumasz?

Gość Gosc
16 minut temu, Gość gość napisał:

Autorze, ile masz lat? 

34.

Gość gość

Ja własnie jestem zainteresowana, ale nie napisałeś mi ile masz lat. 

Gość gość
1 minutę temu, Gość Gosc napisał:

34.

Ok. Na pewno trafisz na swoją 🙂 Powodzenia. 

Gość Gosc
2 minuty temu, Gość gość napisał:

Ok. Na pewno trafisz na swoją 🙂 Powodzenia. 

Dzieki, ale juz stracilem nadzieje.

Gość nagash
Przed chwilą, Gość Gosc napisał:

Dzieki, ale juz stracilem nadzieje.

Nie trać nadziei, dużo lat masz jeszcze przed sobą. Pracuj nad sobą i staraj się mieć więcej doświadczenia z kobietami

Gość szmatowa dziewka
7 minut temu, Gość gość napisał:

Ja własnie jestem zainteresowana, ale nie napisałeś mi ile masz lat. 

jak możesz być zainteresowana świnio jeśli nie podał ile ma netto? przecież ty tylko na kase lecisz szmato

Gość gość
10 minut temu, Gość Gosc napisał:

34.

Ja jestem chętna. Gdzie mieszkasz ?

Gość dziurawe skarpety
2 minuty temu, Gość nagash napisał:

Nie trać nadziei, dużo lat masz jeszcze przed sobą. Pracuj nad sobą i staraj się mieć więcej doświadczenia z kobietami

kobiety to zguba, są tylko gdy widzą zysk, a skromnej nie trafisz w swojej pozycji, musiałbyś biedaka udawać

Gość gość
1 minutę temu, Gość gość napisał:

Ja jestem chętna. Gdzie mieszkasz ?

W Choroszczy.

Gość gość

Jak widzisz szmatowa dziewko, nie lecę na kasę. NIGDY nie pytam ile facet ma kasy i zawsze oceniam głównie jego charakter. 

Nie jestem tobą, .... 

Gość gość
Przed chwilą, Gość gość napisał:

Jak widzisz szmatowa dziewko, nie lecę na kasę. NIGDY nie pytam ile facet ma kasy i zawsze oceniam głównie jego charakter. 

Nie jestem tobą, .... 

s/u/k/o 😡

Gość gosc
2 minuty temu, Gość gość napisał:

W Choroszczy.

O A nie chciałbyś się przeprowadzić ? Ja zamierzam się przeprowadzić w styczniu do Warszawy.  Jestem samodzielna finansowo. Bez zobowiązań . Mam 31 l.

Gość O zgrozo.

Wizualnie tez sie innym podobamy lub nie, moze jestes brzydki jak noc listopadowa.

Gość BBC

Ja mam 33. Atrakcyjna blondynka.

Gość gosc

Jeśli jesteś taki jak piszesz (i nie nie chodzi o kasę ) to bardzo chętnie Cię poznam 😊. Mialam być sama ale jak się trafił taki facet to można się poznać. Tu masz mój email pocztanayt@o2.pl. Podaje taki anonimowy nie będę tu podawać innych danych napisz tam to potem sie wymienimy innymi danymi.

Gość żal i sraczka
4 minuty temu, Gość gość napisał:

Nie jestem tobą, .... 

lecisz na biedaka? wątpie materialistyczna szmato 

Gość równość i swoboda
4 minuty temu, Gość gosc napisał:

O A nie chciałbyś się przeprowadzić ? Ja zamierzam się przeprowadzić w styczniu do Warszawy.  Jestem samodzielna finansowo. Bez zobowiązań . Mam 31 l.

o kur.... następna feministka karierowiczka, czyli drewniana księżniczka

Gość równość i swoboda
3 minuty temu, Gość BBC napisał:

Ja mam 33. Atrakcyjna blondynka.

pracownica agencji "modelingu"

Gość gosc

Jak chcesz napisz. Pisałeś że tracisz nadzieję więc może nie jest tak źle jak myślisz. Tylko mieszkamy dużo km od siebie ale tak jak pisze niedlugo przeprowadzam się do Warszawy to będzie mniej. Myślę że jak Ci zależy na poznaniu kogoś to będziesz przyjeżdżać na spotkania.

Gość Marta

Matko ile jadu :) zluzujcie kobity ! Nie rozumiem jak kobieta o kobiecie może takie rzeczy pisać ! 

Gość gość

Wy się podniecacie a to na pewno jest znowu ten 65-letni troll kafeteryjny. Materializm kobiet to jego obsesja, bo sam jest biedny i szuka bogatej, która go utrzyma. 

Gość Marta

A Ty wielce samotny miej czasu na necie :) idź na siłownie, do kina itp a nie na kafeterii miłości szukasz :) 

Gość gość

Gdzie jesteś autorze ? To ja od tego emaila. Nie jestem fanką poznawania się na forum ale jak napisałes A ja to przeczytałam to coś to musi znaczyć ,😊

Gość gość

No i nie ma Pana przestraszył się A pisał że chce kogoś poznać 😊 Znowu kolejny troll kafeteryjny.

Gość gość

Szczerość 😄 Hahahahahaha. 

Gość gość
1 minutę temu, Gość gość napisał:

Szczerość 😄 Hahahahahaha. 

Z czego zrzysz?