Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Młoda

Czy zostawić frajera?

Polecane posty

Gość Młoda

Witajcie! 

Otóż pisze do Was z nietypowym pytaniem. 

Od 3 lat jestem z pewnym chłopakiem. Jest on kilka lat starszy ode mnie, ja mam 24 on 30. On ostatnio zaczął przebakiwac o zareczynach a mi sie az niedobrze zrobiło. 

Otóż, natura obdarzyła mnie dość hojnie - mam ładna buzke, figurę klepsydry, jestem szczupla. Nie brakuje mi rowniez walorów intelektualnych- niedawno skończyłam ciekawe studia dobrze rokujace na przyszłość. 

Lubie sport, ćwiczę na siłowni. I w tym problem... Mam mnóstwo adoratorow! Mogłabym przebierać jak mi sie tylko podoba- bogaty, biedny, alga, beta, umiesniony, przystojny, Hiszpan, Niemiec, no prawie każdy... Ostatnio spodobał mi sie jeden z nich. Przystojny jak mlody bóg, umiesniony, rowniez po studiach. Buduje się pod miastem. zaprosił mnie na randke. Az mi sie mokro w majtkach zrobilo. 

A moj facet? No coz.. Pracuje jako jakies tam popychadlo, budowy nie planuje, klate ma słaba... Musze smarować cipke lubrykantem, bo mnie nie podnieca..  Odkad wspolzyjemy muszę udawać orgazmy... 

Zapytacie z jakiego powodu z nim jestem... Moze kiedyś mnie zauroczyl, mial blysk w oku. Teraz blysk pozostał mu jedynie na głowie... Na zakolach. 

Moze i charakter ma znosny, choc jak dla mnie jest malo ambitny. Nad ciałem nie chce pracować, z lysina tez nic nie robi.  Pochodzi z rodziny nieudaczników i in tez taki zapewne będzie. 

Powinnam z nim zerwać poki jestem mloda i bez problemu znajdę lepszego? 

Gość Gosc94

To on powinien z tobą zerwac

Gość Zpaznokcilakier

Chłopak alga  i buduje się pod mostem. ;)))) Dobre, dobre. 

Haha 😄 rozbawiła mnie twoja prowokacja! Taka aż za bardzo przerysowana, ale może taki był zamiar 😉

Gość Młoda
1 minutę temu, Gość Zpaznokcilakier napisał:

Chłopak alga  i buduje się pod mostem. ;)))) Dobre, dobre. 

Alfa... Tobie nigdy nie zdarzyło sie zrobić tzw. Literówki? 

Proszę o poważne odpowiedzi. 

On mnie niestety nie zostawi, bo będzie ciężko mu znaleźć równie atrakcyjna i mądra jak ja. A wolałabym, zeby to on sobie poszedł. 

Gość Młoda

Poza tymi schizofrenikami powyżej (urojenia) ... Naprawdę nikt nie podpowie? 

Gość Ell.

Ja nie wiem, czy prowo, czy nie. Ale i tak juz decyzja podjeta. Bambosze ida do odstawki. Juz ognia w tym nie bedzie. 

Trzeba szukac szczescia gdzie indziej. 

Gość Fajn@_Ag@

Dziewczyno! Zostaw tego nieudacznika i znajdź sobie prawdziwego faceta! Takiego który będzie dobrze zarabiał i kochał cię tak aż pod sufit podlecisz! 

Gość Ona

Widać że to facet pisal

Gość Młoda
Przed chwilą, Gość Ona napisał:

Widać że to facet pisal

Urojenia? Kobieta ma bardziej okrągłe pismo?

Ludzie, prosilam o poważne odpowiedzi. 

A wy z problemami... Nie odpisujcie, jeśli nie przyjeliscie dzisiejszej porcji neuroleptykow.