Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ananke

wyszłam na łatwą

Polecane posty

Gość fantazje nieograniczone
6 minut temu, Gość druga 29 napisał:

Zwykle jest tak nie dlatego, ze nie ma opcji, tylko obecnie zwiazki sa g... warte, widze po swoich znajomych. Nie zamienilabym sie z nimi na ich zycie, no way.

wina kobiet, których fantazje i wyobraźnia nie pokrywają się z realiami

Gość druga 29
1 minutę temu, Gość pokolenie X napisał:

bo teraz wy durne baby oglądacie za dużo TV i wam robi papke z mózgu, szukacie hooj wie czego, same nie wiecie czego, a potem prentensje i marudzenie. Autorka zostanie starą panną po 30stce jak setki tysiące podobnych jej istot wszędzie naokoło. Potem tylko zostanie płacz w poduche i zakup kota.

naprawde lepszy kot niz facet ktory sie znudzil lub mam go dosc xd

a ty Turbo szukaj tych ukrainek a nie tracisz czas na babskim forum stulejku

Gość Aniank

Dziewczyny, jesteście bardzo miłe i fajne. 

Nigdy nie dawajcie im dupy a będzie dobrze, nie rozmawiajcie, nie inicjujcie niczego. Musicie być drewniane i zimne. Traktujcie jak morowe powietrze.

Gość druga 29

zreszta nie grozi mi staropanienstwo, pytanie kiedy przyjdzie chec na zwiazek bo teraz jej brak

takie czasy mamy

Gość Aniank

Kwestia inteligencji, humoru, osobowości a nawet urody i figury u kobiety to są dla mężczyzn rzeczy drugorzędne. Niestety, oni instynktownie reagują jak zwierzęta, kiedy dostrzegą jakakolwiek oznakę zainteresowania w  oczach kobiety, ona traci na atrakcyjności . Dlatego tworzą związki oparte na instynkcie. Nie potrafią wyjść rozumem poza granice instynktu, dlatego też,  z drugiej strony związek z facetem to droga do uprzemiotowienia bo jego nie interesuje twoja psychika, twoje marzenia, twoje ambicje, problemy i uczucia. Masz rodzić dzieci i być dobrą matką, to jest priorytet. 

Gość gość
32 minuty temu, Gość pokolenie X napisał:

bo teraz wy durne baby oglądacie za dużo TV i wam robi papke z mózgu, szukacie hooj wie czego, same nie wiecie czego, a potem prentensje i marudzenie. Autorka zostanie starą panną po 30stce jak setki tysiące podobnych jej istot wszędzie naokoło. Potem tylko zostanie płacz w poduche i zakup kota.

dobrze że ty wiesz czego szukasz mhm

Gość Gosciova

a niech w pissdu sie tam wszyscy uprzedmiatawiaja ale beze mnie 

Gość Bogini
28 minut temu, Gość Aniank napisał:

Kwestia inteligencji, humoru, osobowości a nawet urody i figury u kobiety to są dla mężczyzn rzeczy drugorzędne. Niestety, oni instynktownie reagują jak zwierzęta, kiedy dostrzegą jakakolwiek oznakę zainteresowania w  oczach kobiety, ona traci na atrakcyjności . Dlatego tworzą związki oparte na instynkcie. Nie potrafią wyjść rozumem poza granice instynktu, dlatego też,  z drugiej strony związek z facetem to droga do uprzemiotowienia bo jego nie interesuje twoja psychika, twoje marzenia, twoje ambicje, problemy i uczucia. Masz rodzić dzieci i być dobrą matką, to jest priorytet. 

Widzę to na codzień, te nieszczęśliwe madki polki i ich pseudo mezowie co traktują sie tam wszyscy nawzajem jak wycieraczki, szczeście made in Poland

Gość raj czy piekło
45 minut temu, Gość druga 29 napisał:

zreszta nie grozi mi staropanienstwo, pytanie kiedy przyjdzie chec na zwiazek bo teraz jej brak

takie czasy mamy

chęć na związek przyjdzie ci po 40stce jak będziesz stara ...

Gość raj czy piekło
13 minut temu, Gość Gosciova napisał:

a niech w pissdu sie tam wszyscy uprzedmiatawiaja ale beze mnie 

robią to i czy z tobą czy bez ciebie świat dalej się kręci, więc jako jednostka jesteś kompletnie nieistotna

Gość gość
Przed chwilą, Gość raj czy piekło napisał:

robią to i czy z tobą czy bez ciebie świat dalej się kręci, więc jako jednostka jesteś kompletnie nieistotna

niech robią, gardze nimi, ja nie jestem zwierzęciem

Gość raj czy piekło
2 minuty temu, Gość raj czy piekło napisał:

jak będziesz stara du'pa miało być

Gość raj czy piekło
Przed chwilą, Gość gość napisał:

niech robią, gardze nimi, ja nie jestem zwierzęciem

tu się mylisz, poczytaj troche biologie

Gość chwd
2 minuty temu, Gość raj czy piekło napisał:

tu się mylisz, poczytaj troche biologie

ja mam mózg w przeciwieństwie do niektórcyh, powodzonka , w dupie mam to co odpierdalacie

Tak się składa, że ja wiem czego chcę, wiedziałam juz parę lat temu, ale ja od poprzedniego faceta chciałam więcej, a on ode mnie mniej, a dokładniej ja myślałam o wspólnym zamieszkaniu, a on wolał u rodziców mówiąc w skrócie

Gość druga 29
6 minut temu, Gość raj czy piekło napisał:

moze, ale to juz nie twoj problem 🙂 tak sie sklada ze mam dobre geny, jeszcze dlugo nie bede wygladac staro (teraz nie mam nawet cienia zmarszczki) a byle kim nie mam zamiaru sie wiazac na powaznie

z byle kim tzn nie spelniajacym moich wymagan 

Gość druga 29

Wiem ze slowo "wymagania" burzy krew u stulejkow ale to wy macie z tym problem. Szukajcie Karyn, ktore wymagan nie maja i wezma byle przecietniaka, nie mam na mysli tylko wygladu, o tym decyduje tez szereg innych czynnikow. Ja nie chce miec dzieci, wy mozecie rozmnazac sie z Karynami do woli, tylko trzymajcie swoje bachorexy z dala.

ja też mam wymagania, ale chyba nie takie jak zbulwersowani sobie od razu wyobrażają. Żaden z facetów jacy mi się kiedykolwiek podobali (lub ze mną byli) nie był jakoś zniewalająco przystojny, tzn ja uważałam, że są mega ładni, ale wiedziałam, że moja głowa przesadza ;) lubię kiedy koleś mnie często rozśmieszy, kiedy nie ma żenującego gustu muzycznego i razem możemy porobić coś oprócz bycia w łóżku albo jedzenia wspólnego posiłku, żeby był zaradny, w sensie, że gdy będzie głodny to nie zawsze będzie liczył na mnie lub od razu zamówi kebsa tylko będzie umiał coś zrobić sensownego w kuchni (nie ukrywam, że sama wiedza, że by to zrobił mi wystarczy, bo i tak ja lubię gotować), nie musi stawiać domu, być sportsmenem i mieć szczenę jak Brad Pitt, ja lubię zwykłych zabawnych kolesi z sensowną zawartością w głowie.

Gość Aniank

Pamiętajcie o tym, że faceci robią selekcję. Kiedy już wybiorą z grona kobiet kilka, które im odpowiadają pod wzg. bycia odpowiednim materiałem na matkę i żonę, porównują je ze sobą pod względem urody, kultury, zachowania, osobowości i oczywiście majatku.  Bez skrupulów porzucą kobietę jeśli trafi się lepsza. Kobieta natomiast musi czuć się zachwycona kiedy jakiś oblech ją w ogóle zechce. Nie mamy żadnego wyboru. 

Bycie cnotliwą, ładną, zadbaną i grzeczną daje nam wolność i pewną przewagę, dlatego warto zwracać uwagę na te aspekty.