Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tamta dziewczyna

gdzie w realu pozać normalnego faceta?

Polecane posty

Gość tamta dziewczyna

Gdzie po 30stce poznać normalnego faceta? portali radnkowych próbowałam, ale nie wspominam tego dobrze. Każdy kto na poczatku wydwał mi się ok po czasie "zdejmował maskę". Wolałabym poznac w kogos w relau, ale w pracy ten sam krąg ludzi, wśród znajomych też wolnych nie ma? Jakieś propozycje?

Gość pimpim

też bym chciała wiedzieć 

Gość gosc

Trudna sprawa,jak tu już jesteś,może tutaj?

Gość On35

To samo mogę zapytać się Was drogie panie . Gdzie mogę poznać normalną kobietę po 30 stce ?

Gość Palma

Baron60 skad jestes?

Gość pimpim

up

Gość dziubek w kubek

hop

Gość On35

Do kobiet co szukają mężczyzn po 30stce .Dlaczego milczycie ? Odzywajcie się , być może los się uśmiechnie 

Gość Palma

No to jestem za młoda, mam 50 lat .No i mieszkam jakies 130 km od Poznania. Powodzenia życzę 

Gość Nie-normalna

Zglaszam sie, rocznik 82.

Tylko ze nie jestem do konca normalna wedlug ogolnych norm.

Oto lista moich wad/dziwactw lub zalet, jak kto woli:

1. Patriotka i nacjonalistka

2. Po przejsciach

3. Nawrocona i zagorzala katoliczka

4. Balaganiara

5. Uparta i majaca zawsze racje

6. Grammar nazi

7. Staroswiecka

8. Bezdzietna

9. Kocham koty i wszystkie inne zyjace istoty

10. Introwertyczka

11. Dusza towarzystwa w gronie bliskich znajomych

12. Mam dobre serce, pomagam potrzebujacym nie tylko od swieta 

13. Posiadam pelne uzebienie

14. Lubie tanczyc

15. Oczytana i wymagajaca intelektualnie

16. Ladna

17. Nie gotuje na co dzien

18. Rodzinna

19. Kulturalna, ale czasami impulsywna

20. Wrazliwa

1 godzinę temu, Gość Nie-normalna napisał:

Nawrocona i zagorzala katoliczka

Znaczy że trzeba by do kościoła chodzić?  🙊

Wszędzie można poznać kogoś sympatycznego. W tym miejscu również. Życzę szczęścia i owocnych przemyśleń 👍❄️👋

Gość Nie-normalna
1 godzinę temu, lonelyman napisał:

Znaczy że trzeba by do kościoła chodzić?  🙊

Tak :)

To znaczy nie chcialabym nikogo przymuszac. Musialby to byc ktos prawdziwie wierzacy, a co za tym idzie- praktykujacy.

Gość Gość

Ale dalej odpowiedzi na pytanie z tematu nie ma 🤔

5 minut temu, Gość Gość napisał:

Ale dalej odpowiedzi na pytanie z tematu nie ma 🤔

W oczekiwaniu proponuje posłuchać muzyki ☺ https://youtu.be/mO3IEDRsP2Q

Gość ---

Kurczę wszędzie!  Tylko trzeba wychodzić. Jestem w związku i nie szukam, ale chodzę sama na zajęcia sportowe, często się przewijają te same osoby, po jakimś czasie to normalne że się zaczyna witać, nawiązywać luźne rozmowy np o aktualnej temperaturze wody w basenie (haha), i tak powoli poznałam kobitki i facetów, czasem się zdarza skoczyć na piwko po. Fajnie jest obracać się  w kręgu  pasjonatów bo podobne  zainteresowania  to najłatwiejszy temat do nawiązywania rozmów. Nie ma podejrzeń, że ktośtam jest bo  rozpaczliwie szuka partnera, jest luz, wszystko dzieje się naturalnie. Internet jest przereklamowany,  w realu przynajmniej od razu widac człowieka jako całość a nie zbiór jego pobożnych życzeń.

Gość heh

heh

Dnia 9.01.2019 o 09:55, Gość tamta dziewczyna napisał:

Gdzie po 30stce poznać normalnego faceta? portali radnkowych próbowałam, ale nie wspominam tego dobrze. Każdy kto na poczatku wydwał mi się ok po czasie "zdejmował maskę". Wolałabym poznac w kogos w relau, ale w pracy ten sam krąg ludzi, wśród znajomych też wolnych nie ma? Jakieś propozycje?

W erze internetu ludzie siedzą samotnie w domach i mają podobne bolączki. Chcą kogoś poznać, ale gdzie tu iść i ostatecznie zostaje komputer. Jakby net padł, ludzie zaczeliby wychodzić z domów, tak jak kiedyś.

Gość Baron60
Dnia 9.01.2019 o 15:00, Gość Palma napisał:

Baron60 skad jestes?

Jak czytam wielu z was żartuje ,i dobrze gdyż to przejaw dobrego człowieka ,lecz wielu z was myśli zwłaszcza młodych (byłem nim ) ze sex miłość to tylko jest dla młodych w starszym wieku ,wnuki  siusiu ,paciorek i spać . Jesteście w olbrzymim błędzie .Dlaczego zdążą się często ze starszy pan ma  mloda żonę ,nie tylko kasa, lecz w dobrej kondycji starszy facet potrafi cuda dokonać by zaspokoić kobietę w sypialni ,co młody tego nie dokona ,zrobi swoje odwraca się i śpi. Oczywiście nie wszyscy tak robią lecz czytam skargi kobiet to często się przewija ta myśl. Facet starszy nie będzie szukał innej mając w domu młoda ,równolatek chce spróbować jak inna smakuje lub kobieta szuka innego może lepiej dogodzi . To są zwykle ludzki sprawy i zdążają się 

A co autorka rozumienie pod pojęciem ,,normalnych'' bo to pojęcie subiektywne.

Gość dziubek w kubek

też bym chciała wiedziec

Dla każdego pojęcie normalności może być inne. Normalny to taki który będzie pasował danej osobie pod względem charakteru, poglądów itp. Tak myśle.

Gość gosc
Dnia 18.01.2019 o 23:50, Gość heh napisał:

heh

W erze internetu ludzie siedzą samotnie w domach i mają podobne bolączki. Chcą kogoś poznać, ale gdzie tu iść i ostatecznie zostaje komputer. Jakby net padł, ludzie zaczeliby wychodzić z domów, tak jak kiedyś.

Niestety to prawda, internet miał zbliżać ludzi, a jest zupełnie odwrotnie. Można pisać całymi dniami i nocami z wirtualnymi ludźmi, a wystarczy wyłączyć kompa i zostaje samotność i pustka. 

Gość Kasia

Żeby było śmieszniej, bądź tragiczniej, ostatnio poznałam na imprezie faceta i super się bawiliśmy, jednak na koniec spytał o moje media spolecznościowe i jak oznajmiłam, że nie mam fejsa itd, to tego nie ogarną i na tym się ta znajomość skończyła. No bo inaczej komunikować się widać już nie potrafił. Ludzie ześwirowali. 

Gość Bobo

Kasiu to rusz się i nie siedź przy kompie tylko szukaj ludzi tobie przychylnych . Obserwuje gdy jadę tramwajem ,wszyscy nos w tablet cisza grobowa każdy coś stuka ,to zaczyna być chore . Nie dawno widziałem jak laseczka zaliczyła słup gdyż patrzyła w tablet i nie ominęła słupka . Jestem za nowoczesnością i używam jej lecz tylko gdy muszę . 

Gość dziubek w kubek

hop

Gość dziubek w kubek

hop

Gość Piki

Gdzie poznać ludzi ? Nie w sieci ,achciałoby się ,bo to wydaje się proste . Niestety ,ale trzeba wyjść z nory . Faceci bywają na basenie ,uprawiają sport ,kino . Czasem pójść na małe 🍺 do kawiarni ,zasiąść z książką ( byle nie z komórką) i ...może się udać .