Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 552211

Praca Rossmann cz 12

Polecane posty

Go艣膰 Rossmann

A dostawa艂y艣cie jakie艣 boksy prezentowe jak rok temu ? 馃檪

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 121

Kiedy premia za obr贸t grudniowy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ewka

Czy za cesark臋 warta wyp艂aca pieni膮dze? Je偶eli jestem na l4 ci膮zowym i nikt nie zabiera mnie do kina czy paczka od rossmanna ta co dostajemy w kinie mi si臋 nale偶y? Je偶eli tak jak to za艂atwi膰? Od razu powem 偶e przez kiero nie ma szans poniewa偶 jest nowa i tylko patrzy 偶ebyw聽 biurze siedzie膰 , nic nie umie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gosc

Jak si臋 uda艂y spotkania w kinie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ccc
30 minut temu, Go艣膰 ewka napisa艂:

Czy za cesark臋 warta wyp艂aca pieni膮dze? Je偶eli jestem na l4 ci膮zowym i nikt nie zabiera mnie do kina czy paczka od rossmanna ta co dostajemy w kinie mi si臋 nale偶y? Je偶eli tak jak to za艂atwi膰? Od razu powem 偶e przez kiero nie ma szans poniewa偶 jest nowa i tylko patrzy 偶ebyw聽 biurze siedzie膰 , nic nie umie

Za cesark臋 nie wyp艂acaj膮 a je艣li nie ma Ci臋 w kinie to paczka si臋 nie nale偶y...聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰 rosska

Kiedy premia za grudzie艅? Powinna by膰 dzisiaj.w tamty roku by艂a 19-tego w pi膮tek

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰

Dziewczyny a nie wiecie kiedy b臋dzie drugi krok na nonfood kotowo-psowy i kuchni臋 (nie wiem czy kupowa膰 ju偶 patelni臋 czy warto poczeka膰)?聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kkk

na pracujewrossmanie jest informacja dotycz膮ca spotka艅 w kinie a tak偶e II tury wyp艂at premii 艣wi膮tecznej.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kkk

Co do paczek za kino je偶eli chcesz j膮 dosta膰 a do kina nie chcesz jecha膰 to musisz si臋 zapisa膰 na wyjazd i nie jecha膰. Potem zg艂aszasz na maila 偶e nie mog艂a艣 pojecha膰 i ci paczk臋 prze艣l膮 do sklepu lub domu jak jeste艣 na macierzy艅skim.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Premia

Kiedy b臋dzie premia za obr贸t grudniowy ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Zxx

Kiedy premia za obr贸t grudniowy ? Co roku by艂a przed 20.01...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 121

To dzisiaj i tak nie b臋dzie moze w poniedzia艂ek. Obr贸t by艂 pilny do zrobienia widocznie wyplata premii nie .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Julcia1111

Powinna by膰 dzisiaj

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Xxx

Ale nie ma dzi艣 :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Zaq

Premia b臋dzie 艣roda lub czwartek聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰

Pewnie regionalne zablowaly..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰

Hiehue nie udalo im sie馃榿

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Cindarella

Na kt贸rych to sklepach b臋d膮 teraz zarz膮dza艂y zes艂ane regionalne ? Wyrazy wsp贸艂czucia dla za艂贸g bo pewnie za ich niepowodzenia dostanie si臋 wam po dupach . Reszta warszawki tez nied艂ugo na odstrza艂. U nas szkoli si臋 ju偶 kierownik kt贸ry p贸jdzie do wawy na kr za jedna z regionalnych i uwierzcie b臋dzie to odpowiednia osoba na odpowiednim miejscu tak偶e ul偶y wam stolico聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Jaluna

Przemek nie poni偶aj pracowni SB mall聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Endzela

Haha czego sie spodziewacie 100 zl premi za obrut聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kajaka

Raczej za "obr贸t" i nie 100 zl tylko wiecej

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Janinka

Wasi kierownicy te偶 nie maj膮 偶adnych dostaw? Podobno maj膮 mie膰 przynajmniej jedn膮, a moja robi grafik pod siebie i dostaw sobie nie wstawia.聽 Promocji te偶 unika jak diabe艂 wody 艣wi臋conej.聽 Nie pamietam kiedy ostatnio promocje rozk艂ada艂a. Kierowniku my pracownicy widzimy I ja osobi艣cie robi臋 na koniec miesiaca scany grafiku A przy najbli偶szym spotkaniu z HR poka偶e mu co mnie boli.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Pola
3 godziny temu, Go艣膰 Kajaka napisa艂:

Raczej za "obr贸t" i nie 100 zl tylko wiecej

Chyba jaja sobie robisz ja w Tamtym roku 87 zl mialam a obr贸t zrobilismy聽 na plus

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 xxx
1 godzin臋 temu, Go艣膰 Pola napisa艂:

Chyba jaja sobie robisz ja w Tamtym roku 87 zl mialam a obr贸t zrobilismy聽 na plus

250 jest dla kasjera

500 dla asystenta

czy 100% zale偶y ile obrotu zrobione, je艣li zrobione 99% i wi臋cej to ka偶dej po odliczeniu podatku minimum nale偶y si臋 124 z艂 wi臋c nie bred藕, skoro mia艂a艣 tylko 87 to jasne jest 偶e nie spe艂ni艂y艣cie warunk贸w i dosta艂a艣 tylko cz臋艣膰 premii

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Abc

Nasza Kierowniczka uk艂ada grafik, ale zawsze robi tak, 偶eby by膰 na jak najwi臋kszej ilo艣ci dostaw i promek. Wi臋c nie jest tak wsz臋dzie, 偶e Kierowniczki uciekaj膮, nic nie robi膮 tylko wymagaj膮.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
6 godzin temu, Go艣膰 Janinka napisa艂:

Wasi kierownicy te偶 nie maj膮 偶adnych dostaw? Podobno maj膮 mie膰 przynajmniej jedn膮, a moja robi grafik pod siebie i dostaw sobie nie wstawia.聽 Promocji te偶 unika jak diabe艂 wody 艣wi臋conej.聽 Nie pamietam kiedy ostatnio promocje rozk艂ada艂a. Kierowniku my pracownicy widzimy I ja osobi艣cie robi臋 na koniec miesiaca scany grafiku A przy najbli偶szym spotkaniu z HR poka偶e mu co mnie boli.

A mo偶e to dlatego, 偶e od przyjmowania dostaw s膮 asystenci i kasjerzy, a nie kierownicy. Kierownik jest od innych rzeczy, od rozdzielania obowi膮zk贸w, realizacji plan贸w obrotowych, od zapewnienia najwy偶szych standard贸w obs艂ugi. Pracowa艂am ju偶 w kilku firmach, ale jednak hierarchia jakas w firmie musi byc...聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Linda

Co tam u upad艂ych kierowniczek regionalnych ? Kolejne szykuj膮 si臋 do upadku czy knuj膮 jakby komu nog臋 podstawi膰 ? Pani chytra oddawaj mi moje pieni膮dze za dojazdy na delegacje na kt贸re mnie wysy艂a艂a艣 w miejsca gdzie psy szczekaj膮 dupami a wrony maja p臋tle . Nic nie jedzie , nic nie wraca w normalnych godzinach a delegacja w godzinach nocnych . Zero hotelu , frajerek szukacie kt贸re wam do艂o偶膮 do koszt贸w firmy . Regionalne do PKSow . Spraw臋 zg艂aszam do IP bo to jest chore 偶ebym dok艂ada艂a swoje pieni膮dze , amortyzacj臋 samochodu i dodatkowo 3 godziny d艂u偶ej na dojazd ka偶dego dnia.聽Chcecie robi膰 karier臋 , r贸bcie swoim kosztem . Ta firma ju偶 ma taka opinie ze nied艂ugo 偶uli z ulicy b臋dziecie do pracy zbiera膰 .聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kejss
5 godzin temu, Go艣膰 xxx napisa艂:

250 jest dla kasjera

500 dla asystenta

czy 100% zale偶y ile obrotu zrobione, je艣li zrobione 99% i wi臋cej to ka偶dej po odliczeniu podatku minimum nale偶y si臋 124 z艂 wi臋c nie bred藕, skoro mia艂a艣 tylko 87 to jasne jest 偶e nie spe艂ni艂y艣cie warunk贸w i dosta艂a艣 tylko cz臋艣膰 premii

A nie 350 kasjer聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰

Co dostali艣cie w kinie dziewczyny gada膰 ;p,聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Anka.
13 minut temu, Go艣膰 Kejss napisa艂:

A nie 350 kasjer聽

Nie, na pewno zgodnie z regulaminem 250 czyli netto 175 oczywi艣cie przy wyrobieniu obrotu od 99% w g贸r臋聽

Udost臋pnij ten post