Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 552211

Praca Rossmann cz 12

Polecane posty

Gość LOL

Czekamy na premię dajcie znać.

Gość Osiedlowy monitoring

Pytałam koleżanki jak to jest u was z wychodzeniem na papierosa w trakcie pracy i dowiedziałam się że nie możecie. Szkoda że było ciemno i mam nie wyraźne zdjęcie jak dwie laski skorzystały z przywileju fajki w trakcie wrzucania śmieci późnym popołudniem. Jednak widać że niektórzy mają sprytne pomysły. 

Gość Kokoszka

Dziewczyny nie uwierzycie już odebrałam od krawcowej  pelerynę kury na spotkania w kinie. Ale czad. Już nie mogę się doczekać jak się wam pokażę 😁

Gość Kk12
2 godziny temu, Gość Ccc napisał:

Skoro jesteś w ciąży to firma ma obowiązek przedłużyć Tobie umowę conajmniej do czasu porodu. Wiec lepiej powiedzieć od razu, bardzo prawdopodobne ze przedłuża na dłużej niż kombinować i nic nie mówić. 

Ma obowiązek przedłużyć jeżeli mam skończony 12 tydz ale dziękuję chyba powiem i zobaczę co będzie bo tak czy siak nie jestem pewna czy jak nie powiem to przedłuża bo mało godzin za dużo dziewczyn 😐

Gość Xyz

Ale mimo wszystko chyba lepiej powiedz

Gość Xyz

Dziewczyny gdzie ta premua:/

Gość Rrrr

W umowie z listopada nie ma nic o premii za grudzien😑

Gość Gość

PREMIA BĘDZIE DO PIĄTKU. (Potwierdzone info u kadrowej) Cierpliwości...

Gość Fizia

Jest Pko bp

Gość Liga

Macie czy ktoś sobie znowu zartuje 

Gość elA
1 minutę temu, Gość Liga napisał:

Macie czy ktoś sobie znowu zartuje 

Jak bysmy mialy to kazdy by pisal brak echo cisza !!

Gość Xyz

Niema znowu ktoś zmysla

Gość Xyz

A jak u Was dziewczyny wyjeżdża ktoś od Was na ferie z Ross? 

Gość kkk

Według prawa muszą ci przedłużyć umowę co najmniej do porodu. Jeżeli teraz to będzie twoja 3 umowa lub miałaś umowę/y na łączny 33 m-c to teraz obowiązkiem pracodawcy jest przedłużenie ci umowy na czas nieokreślony. Także bez wahania możesz mówić o ciąży. Z doświadczenia wiem, że praca w czasie ciąży w rossmanie to kiepski pomysł. Ja pracowałam może tydzień ale z każdym krokiem i schyleniem czy klientem który się przepychał koło mnie bałam się o dziecko. W Rossmannie dużo się dźwiga, schyla  co może być niebezpieczne. Na perfumerii zaś możesz puścić pawia 🙂

Gość odpowiedz

w grudniu było pismo odnośnie tej premii (jak sie nie mylę to nazwali to w tym roku konkurs grudniowy), a ok 2 tyg temu było pismo, alby napisac KR listę osób którym ta premia sie nie należy. Faktycznie dlugo czekamy w tym roku....

Gość gość

jak w tym roku będzie wyglądać premia inwentaryzacyjna? Ma przyjść teraz w styczniu i potem w lipcu? W grudniu 2018 była, ale to za tamten okres rozliczeniowy? Nikt nie potrafi mi odpowiedzieć. Sami się zastanawiamy jak to będzie w tym roku

Ludzie podpisaliście aneksy!!! premiai nwentaryzacyjna przyznawana za 2 półrcza. Pierwsza płatna chyba do ktoregostam lipca druga do ktoregostam lutego. Teraz bedzie DOPIERO w lipcu

Gość evi
5 godzin temu, Gość Osiedlowy monitoring napisał:

Pytałam koleżanki jak to jest u was z wychodzeniem na papierosa w trakcie pracy i dowiedziałam się że nie możecie. Szkoda że było ciemno i mam nie wyraźne zdjęcie jak dwie laski skorzystały z przywileju fajki w trakcie wrzucania śmieci późnym popołudniem. Jednak widać że niektórzy mają sprytne pomysły. 

A w jakim mieście to było? Notorycznie u mnie na osiedlu w Będzinie tak pracownice robią też widzę z okna

Gość ewka

kiedy wypłata????

Gość Aaaa

15 lutego 

Gość Kobieta z brodą

Czyli co? Rossmann łamie regulamin ten sam, który stworzył. Premia za obrót powinna być już od kilku dni na kontach-  dalej nie ma. Mówi się wyżej, że tak teraz będzie częściej bo chińczycy ogromne pieniądze inwestują na innych kierunkach. Natomiast pracowników Rossmanna w Polsce zaczynają jak widać traktować tak samo jak własnych krajan - czyli nie licząc się z nimi w ogóle.
Po sprzedaży pakietu akcji Rossmanna przez Dirka nadeszły nowe porządki. Ludzie mądrzy z ogromnymi zasługami w implementacji wielu rozwiązań w Rossmannie poszli w całkowitą odstawkę. Zalęknieni, wystraszeni nie pewni jutra nie zabierają głosu i cieszą się że jeszcze może dopracują do emerytury. Zastąpiono ich "młodymi wilkami" ukierunkowanymi na sukces za wszelką cenę.
W Rossmannie przestał się liczyć klient w kontekście obsługi i kontaktu interpersonalnego, zaczęły się wyścigi o utarg czyli zysk dla firmy. Przykre to wszystko..

Gość Elviss

Premi teraz nie bedzie ,tylko do wyplatay ma byc dodana.Premia sie nie nazywa - nagroda taka nazwa bedzie na fiszce sprawdzone info 

Gość Nikaragua

Aneta oddawaj kasę za dojazdy albo przestań rozporządzać naszym prywatnym czasem bo nie jesteśmy niewolnicami 

Gość Bongo

Chcialabym miec kogos takiego w poblizu, "kobieta z broda". Poki co mam samych takich co boją się mowic albo mają wyprane mózgi. Powiem szczerze ze wystraszylyscie mnie z tą AC- co ona Wam zrobila ze az tak negatywne opinie?jeszcze nie byla z wizytą:/ 

Gość GośćGo

Saama się przekonasz jaka jest jak do Ciebie przyjedzie... zwolnia ja tak jak jej koleżanki...żegnaj A.C! 

Gość Gość

Premia regulaminowa jest co miesiąc taka sama czy się różni w zależności od wyrobionych godzin ? 

Gość Bongo

Predzej ona nas wywali za jakies ...y skoro mowicie ze jakas okropna jest niz ja wywala. One sa nietykalne.