Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 552211

Praca Rossmann cz 12

Polecane posty

Gość gość

Ja jeszcze nie dostałam pocztą. Widocznie czekają na ostatnią chwilę...masakra

Gość Gość

Ja też nie dostałam jeszcze 

Gość Gosia

Ja też czekam mam nadzieję że w tym tygodniu dostaniemy PIT 

Gość Ccc
1 godzinę temu, Gość Gosia napisał:

Ja też czekam mam nadzieję że w tym tygodniu dostaniemy PIT 

Przecież firma ma czas do końca lutego żeby wysłać Pity... wiec mogą być nawet na początku marca 

Gość Koleżanka Anka

Dziewczyny wykładacie biżuterię Avanti? bo u nas jedna wykładała jak paczuszka przyszła i się zdziwiłam bo zawsze robił to przedstawiciel 🤣 

Gość aaaa

Avanti nalezy do nas żeby wykładać przedstawiciel robi to wyjątkowo czasem przy okazji

Gość Iwona
Dnia 13.02.2019 o 12:48, Gość Gość napisał:

Co z tego, że macie kolektory które was prowadzą gdzie co powinno leżeć jak nieraz na sklepach całe rzędy leżą na złych miejscach a więc leyouty są źle porobione albo źle wykładacie towar, co już miało miejsce jak chwilę po kimś wykładałam. A potem wielkie oburzenie jak klient ma pretensje że zła cena jest przy produkcie. Wciskacie  też towar na siłę jak się nie mieści aby już nie odkładać go z powrotem do magazynu. Nieraz to co już niestety nie zostaje upchnięte wala się po magazynie przez cały dzień nie zlokalizowane-jak tu zachować porządek. Na zwierzakach i spożywcze tam to dopiero straszny bałagan.

Dla mnie bez sensu jest to, że kolektor nie prosi o dołożenie art. z wyprzedaży. Jak przypiszesz-a zawsze kolektor woła o to po leyaucie-to nie ma opcji aby potem dołożyć, trzeba samemu przez pojedyncze dołożenie a z tego już centrala rozlicza. Powinni jakoś zorganizować wyprzedażówkę w kolektorach.

Gość Gościu
4 godziny temu, Gość Poiuyt napisał:

Ale co ty chcesz zgłaszać??? Przed wzięciem kasetki ja przelicz dokładnie czy tyle masz ile jest napisane i tyle... Jeśli tu jest ok to źle wydajesz i dlatego ciągle masz manko 

a co w chwili kiedy liczysz kasujesz 2 osoby robią Ci podgląd i juz masz manko? o sytuacjach "dziwnych" można napisać już książke...

Gość Lola

To znaczy ze zrobiono jakiś fikcyjny podbior lub wpłatę z poziomu komputera a potem kontrole kasetki żeby cię udupic . Uciekaj dziewczyno 

Gość aaaa

a da się z poziomu komputera? Wszystko jest do sprawdzenia. Zgłoś swoje podejrzenia do działu rewizji

Gość Gość
1 godzinę temu, Gość aaaa napisał:

a da się z poziomu komputera? Wszystko jest do sprawdzenia. Zgłoś swoje podejrzenia do działu rewizji

da się, dokładnie tak jak koleżanka pisze, zgłoś do rewizji wszystko jest do sprawdzenia

Gość aaaa

I to jak najszybciej zgłoś!!! Niech osoba która robi fałszywe podbiory odpowie za to

Gość ilk

Przecież przy kontroli kasetki kasjer podpisuje raport wydrukowany z komputera. Są na nim zawarte wszystkie wpłaty/podbiory, więc nawet gdyby ktoś z poziomu komputera miał robić fałszywe podbiory to wszystko byłoby widać na raporcie. Wszystko same możecie sprawdzić.

Gość aaaa

Moze ktoś podrabia podpis kasjerki? U mnie na sklepie jeszcze do niedawna takie rzeczy miały miejsce. Podrabiano podpisy innych osób, działano na loginach innych, wypinano innym kasetki z kas

Gość aaaa

a wszystko na polecenie osoby pełniącej funkcję za kierownika. Na szczęscie dostała awans i poszła na inny sklep

Gość Gość

Hey..... na jaki dres mailowy napisać że z powodów zdrowotnych Noe mogłam przyjść do kina?

Gość Gość

Jak oceniacie nowego dyrektora? Dla mnie po spotkaniu kinowym to wredny dziwak i typowy karierowicz - raczej ludzie nie będę dla niego ważni. 

Gość Trrrr

Może to geyyy?

Dziewczyny co to są te plakietki z centaurem umieszczone przy niektórych produktach?Przychodzi jakas lista gdzie one maja byc??

Gość Hgda
8 godzin temu, Oxana12 napisał:

Dziewczyny co to są te plakietki z centaurem umieszczone przy niektórych produktach?Przychodzi jakas lista gdzie one maja byc??

Poważnie? Rozumiem, ze nie pracujesz w firmie bo tak ...ycznego pytania żaden pracownik by nie zadal. Brak produktu na stanie

5 godzin temu, Gość Hgda napisał:

Poważnie? Rozumiem, ze nie pracujesz w firmie bo tak ...ycznego pytania żaden pracownik by nie zadal. Brak produktu na stanie

Nie pracowalam 3 lata i wlaśnie wrócilam.Kiedys tego nie bylo jak pracowałam.Jak brak produktu skoro produkty są.

Gość Niewierzę

A nie możesz spytać u siebie na sklepie? Może podczas dostawy poprostu ktoś zapomniał wyjąć... Chodzi Ci o prostokątne białe plakietki z centaurem które wkładamy za listwę? A może jest tam poprostu jeden produkt i już są powkładane bo się zaraz sprzedadzą, wiem że na niektórych sklepach tak robią.

Gość qwerty
17 godzin temu, Gość Gość napisał:

Hey..... na jaki dres mailowy napisać że z powodów zdrowotnych Noe mogłam przyjść do kina?

na żaden. Kino było dobrowolne, nie musisz się tłumaczyć z tego, że Cie nie było.. co z wami, ludzie?...

Gość Ccc
3 godziny temu, Gość qwerty napisał:

na żaden. Kino było dobrowolne, nie musisz się tłumaczyć z tego, że Cie nie było.. co z wami, ludzie?...

Tu chyba chodzi o to żeby dostać paczkę która była do odebrania w kinie... 

Gość Gość
33 minuty temu, Gość Ccc napisał:

Tu chyba chodzi o to żeby dostać paczkę która była do odebrania w kinie... 

Właśnie o to mi chodziło.... dzięki 

Gość aga
25 minut temu, Gość Gość napisał:

Właśnie o to mi chodziło.... dzięki 

Ja też chciałam paczkę bo jestem w ciąży na l4 leżącym i nie miałam jak iść do kina. I powiedziano mi że paczka się nie nalezy w takim układzie. Jak to jest?

Gość Ccc

Takie wielkie narzekanie na prace ale jak są jakieś paczki to pierwsze w kolejce... paczki były dla osob które były w kinie. Ja w kinie nie byłam i jakoś sobie nie wyobrażam żeby pisać i się prosić... 

Gość Gosc

Niektóre to by gó...no spod siebie zjadły 

Gość gość

Dziewczyny jak rozliczam pit na stronie gov to mam wpisać sumę z pozycji 29 i 49? Czy tylko pozycję 29? Bo mam tez dochód ze zlecenia 

Gość Xxx
35 minut temu, Gość gość napisał:

Dziewczyny jak rozliczam pit na stronie gov to mam wpisać sumę z pozycji 29 i 49? Czy tylko pozycję 29? Bo mam tez dochód ze zlecenia 

Tylko 29 oni już tam cię ze zlecenia rozliczyli. Nawet jakbyś miała kilka pitow to wystarczy wpisać kwotę z jednej pozycji.